Προς το περιεχόμενο

Black_Sheep

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    53
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Black_Sheep

  • Ημερομηνία γέννησης 13/03/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.434 προβολές προφίλ

Black_Sheep's Achievements

  1. Καλησπέρα, σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου. Κατά 85% έχω καταλήξει στο νεο Suzuki Ignis Hybrid 4wd GLX. Ο λόγος που κατέληξα σε αυτό είναι κυρίως η τετρακίνηση και το ότι είναι μαζεμένο στις διαστάσεις. Η χρήση που θα του κάνω είναι καθημερινές μέσα στην πόλη και το σαββατοκύριακο κάποιο ταξίδι στην επαρχεία με (Light) off-road οδήγηση . Υπάρχει κάποιος που να το έχει; Πως είναι η οδηγική του συμπεριφορά; Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στο αυτοκίνητο που να κάνει αποτρεπτική την αγορά του; Οποιαδήποτε εμπειρία/γνώμη καλοδεχούμενη.
  2. Καλημέρες συνφορουμίτες, όπως λέει και ο τίτλος του θέματος θα ήθελα γνώμες για την Site: Thomson49UA7706 . Δεν είμαι και ο καλύτερος γνώστης σε τεχνικά θέματα (http://www.thomsonstb.net/en/products/tv-a7-series-dvb-t2-c-s2/49ua7706)τηλεοράσεων αλλά μου φαίνεται καλό deal. τι λέτε αξίζει ή υπάρχει κάτι καλύτερο με τα ίδια χρήματα?
  3. Και να γίνει τίποτα λέει και να μας "φάει" όλον τον ηλεκτρισμό, μας βλέπω σαν την σειρά Revolution μετά.
  4. Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές δοκίμασα τα ΠΑΝΤΑ, αλλά τζίφος. Τελικά πήγα το σετάκι μητρική-μνήμες-επεξεργαστή σε έναν τεχνικό το είδε, αλλά πάλι τζίφος(δεν μου πήρε χρήματα). Τώρα μόλις τελείωσα το στήσιμο του καινούργιου συστήματος(πήγα και πήρα τα ποιο φθηνά από e-shop/μενίδι) και όλα είναι κομπλέ. Το θέμα μπορεί να το κλειδώσει κάποιος admin ή και όχι, "Up to you", που λεν και οι εγγλέζοι.
  5. Η διαρροή ρεύματος συμβαίνει μόνο από το τροφοδοτικό ή μπορεί να γίνεται και κάπου πάνω στην μητρική. Και πως ακριβώς θα το διαπιστώσω αν όντως έχει διαρροή? Αν είχε διαρροή δεν θα έπρεπε να με τινάζει το ρεύμα όταν ακουμπάω το κουτί?
  6. Είπα να κάνω ένα καθαρισμό στο παλιό pc που έχω, αφού το άνοιξα καθάρισα ανεμιστηράκια, τη ψύκτρα, έβαλα και καινούργια πάστα, τα βάζω όλα στη θέση τους, ανοίγω το pc, τίποτα δεν είχε signal η (καινούργια) οθόνη, δεν ακουγόταν το speaker, αλλά ρεύμα υπήρχε. Αφού τα έλυσα όλα και δοκίμασα ένα σωρό πράγματα που βρήκα στο Internet, ξαφνικά εκεί που το είχα ανοιχτό(εκτός κουτιου, μόνο με μνήμες και επεξεργαστή/έχει ανσωματωμένη κάρτα γραφικών.) πείραζα τα καλώδια και ξαφνικά να το το σήμα στην οθόνη και το Bios, όλα καλά. Δηλαδή σαν να μην έκανε καλά επαφή το καλώδιο του cpu. το κλείνω το βάζω μπροστά τίποτα το κουνάω λίγο ξαναφτιάχνει. Εν τέλει τα έβαλα πάλι μέσα όλα στο κουτί, το ξεκινάω bootaρει, μπαίνει windows και κολλάει. Από τότε όσο κούνημα στα καλώδια και στο κουτί τίποτα. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει? Κάποια συμβουλή/γνώμη?
  7. Τελικά πήρα αυτή Site: AOC E950SWDAK 18.5'' LED MONITOR BLACK
  8. ΟΚ, δεν υπάρχει πρόβλημα θα αναμένω.
  9. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Ο χώρος υπάρχει αλλά δεν χρειάζεται μεγαλύτερη και περισσότερα λεφτά για τη χρήση που γίνεται.
  10. Καλημέρα. Επειδή η παλιά crt είναι στα τελευταία της ποια από τις 2 οθόνες προτείνετε? 1) Site: PHILIPS 193V5LSB2 2) Site: LG 19M35A-B
  11. 1) Ένα καινούργιο κοινωνικό δίκτυο το οποίο είναι (σαν) αντιγραφή του Facebook(απλά σε κόκκινο χρώμα) δεν είναι κάτι το τόσο καινοτόμο. Υποτίθεται πως όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο θες να κάνεις την διαφορά για να "πιάσει" και όχι να αντιγράψεις "τον καλύτερο" με κίνδυνο να μπλέξεις με μηνύσεις περί πνευματικών δικαιωμάτων. 2) Το λογισμικό είναι ετοιματζίδικο Με ποιο κριτήριο μια καινούργια εταιρία χωρίς προηγούμενη παρουσία στον χώρο κοστολογεί τις "μετοχές" της 35$(νομίζω). Και όταν λέμε μετοχές (share) τι σχέση θα έχουν με το χρηματηστήριο που εκεί γίνεται σοβαρή δουλειά, αν δεν μπει στο χρηματηστήριο οι μετοχές θα έχουν μηδενική αξία.
  12. Πιστεύω ότι ακομά και αυτό το usb θα πρέπει να περιστραφεί 3 φορές μέχρι να μπει στην υποδοχή. Μήπως θα έπρεπε να σκεφτούν κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα?
  13. Τελικά μετά από κάποιες δοκιμές κατέληξα ότι φταίει η μητρική, και θα δω πως θα κινηθώ. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας παιδιά.
  14. Έχω ένα pc το οποίο πρόσφατα και ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Το τροφοδοτικό είναι "μάρκα μ' έκαψες" 300W αλλά σε δοκιμή σε άλλο σύστημα δουλεύει κανονικά, δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό, τίποτα. Έβγαλα τα πάντα εκτός από επεξεργαστή πάλι τίποτα, δοκίμασα μπας και δεν δουλεύει το Power button να βραχυκυκλώσω τα pins, τίποτα. Με λίγα λόγια δεν παίρνει ρεύμα τίποτα απολύτως. Λογικά είναι η μητρική καμένη (αυτήν έχει http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2333#sp) Εσείς τι λέτε? Σε περίπτωση που είναι καμένος ο επεξεργαστής πως φαίνεται? Μπορώ να κάνω κάποιον άλλον έλεγχο για να σιγουρευτώ και να μην αγοράζουμε τζάμπα μητρική?(Δεν μπορώ να το δοκιμάσω σε άλλο σύστημα)
  • Δημιουργία νέου...