Προς το περιεχόμενο

pikolini

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    60
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pikolini

  • Ημερομηνία γέννησης 10/07/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.474 προβολές προφίλ

pikolini's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

11

Φήμη

  1. Εχω κάνει προπαραγγελία το ps5. Επειδή δεν έχω ps4, γνωρίζει κανείς αν τα παραπάνω παιχνίδια θα παίζουν στην νέα κονσόλα; Ευχαριστώ.
  2. Στον υπολογιστή που ήθελα να το εγκαταστήσω δεν έχω τελευταία έκδοση του Word και τις μετατροπές από αρχεία doc σε pdf τις έκανα online. Ενημερωτικά, επειδή το δοκίμασα, το πρόγραμμα κάνει convert από pdf σε word, αλλά όχι το αντίθετο. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  3. Πολύ καλή προσφορά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να κάνεις με το Ashampoo Pro2 convert από word σε pdf (και το ανάποδο) ή είναι αποκλειστικά για επεξεργασία; Ευχαριστώ.
  4. Βάλε τον αριθμό της πιστωτικής σου και θα σου βγάλει από κάτω τους διαθέσιμους πόντους. Σήμερα το έκανα και κανονικά εξαργύρωσα με διπλό όφελος.
  5. Θεωρώ ότι αν κάνεις εσύ την ακύρωση θα τους χάσεις τους πόντους, όπως συμβαίνει και με την ακύρωση ενός αεροπορικού εισιτηρίου. Αν η ακύρωση γίνει από τον Κωτσόβολο, λογικά θα σου επιστραφούν οι πόντοι, κάποια στιγμή. Απλώς να έχεις γερό στομάχι, γιατί η εξυπηρέτησή τους δεν παλεύεται. Κράτα screenshots και στοιχεία για ότι αποφασίσεις να κάνεις!
  6. 2 Χ 8ΤΒ στα 415,76€ μαζί με μεταφορικά : https://www.amazon.de/dp/B01CENX44E/ref=lp_430138031_1_6?s=computers&ie=UTF8&qid=1575179654&sr=1-6 Στην Ελλάδα η τιμή ξεκινάει από 529€ : https://www.skroutz.gr/s/9643194/Western-Digital-My-Cloud-EX2-Ultra-16TB.html?keyphrase=WD+16TB+My+Cloud+EX2+Ultra Παρακαλώ κάποιος πιο σχετικός με το αντικείμενο να μας ενημερώσει αν αξίζει. Ευχαριστώ.
  7. Παρόλο που ήμουν πάντα υπέρ του desktop pc οι τελευταίες 5 αγορές μου (από το 2002 και μετά) ήταν laptops. Επειδή τώρα πια σταμάτησαν τα ταξίδια, ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν αξιόπιστο και γρήγορο επιτραπέζιο υπολογιστή που να με κρατήσει για αρκετό καιρό. Περνώ αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και θα ήθελα το 1/4 του μπάτζετ (περίπου 500 EUR) να πάει σε μια καλή και ξεκούραστη οθόνη (μάλλον 27άρα). Στην περίοδο που είμαι τώρα δεν με πολυενδιαφέρει το gaming αλλά θα ήθελα ο υπολογιστής στο μέλλον να μπορεί να υποστηρίξει μια καλή κάρτα γραφικών. Για αγορά υπολογιστή i) Το ποσό που διαθέτουμε: 2000 ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) Χρήση γραφείου, αλλά με δυνατότητα για gaming μελλοντικά. iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? NAI v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? NAI vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα (βολεύει το e-shop). vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΝΑΙ, να συναρμολογηθεί. viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Win 10 ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? ΝΑΙ (κάρτα γραφικών). x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας OXI xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού OXI xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: ΟΧΙ Χωρίς να έχω αρκετές γνώσεις και επηρεασμένος από προτάσεις μέσα από το φόρουμ έχω ξεχωρίσει κάποιες επιλογές: Motherboard: ASUS Z170M-PLUS RETAIL Case: ZALMAN Z9 NEO BLACK PSU: PSU SEASONIC M12II-620 BRONZE 620W CPU: CPU INTEL CORE I7-6700 3.40GHZ RAM: CORSAIR 16GB (2X8GB) DDR4 3000MHZ DUAL CHANNEL KIT HD (O Plextor είναι καλύτερη επιλογή από τον Samsung; Μήπως να θυσιάσω τον TOSHIBA και να πάρω τους 2 πρώτους; ) 1) SSD PLEXTOR PX-256M8PEG 256GB M.2 2280 PCIE GEN 3X4 NVME 2) SSD SAMSUNG MZ-750500BW 750 EVO 500GB 2.5'' SATA3 3) HDD TOSHIBA DT01ACA300 3TB 3.5'' SATA3 Monitor: (έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω) 1) Dell U2717D 2) Dell S2715H 3) Dell U2715H 4) LG 27MB85R-B 5) Asus PB278QR Κάρτα γραφικών δεν έχω βάλει, γιατί αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει χρόνος για gaming. Προκαταβολικά, σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  8. Η τιμή του Morris είναι αρκετά καλή και με έβαλε σε πειρασμό, αλλά τα πολλά θετικά reviews που διάβασα για το Meaco-DD8L με έπεισαν να τον προτιμήσω και ας είναι πιο ακριβός. Το μόνο που με προβληματίζει κάπως είναι η υψηλή κατανάλωση (650W).
  9. Εχθές το πρωί παρέλαβα μια prepaid card AB. Το μεσημέρι την ενεργοποίησα τηλεφωνώντας στο 18-28-38. Έχω προσπαθήσει από τότε να την φορτίσω μέσω winbank αλλά μου βγάζει ότι η κάρτα δεν είναι ενεργή. Μήπως χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία για να ενεργοποιηθεί (π.χ. από ΑΤΜ) ή απαιτείται κάποιος χρόνος;
  10. Να συμπληρώσω ότι στα supermarkets Βερόπουλος από 4% (και 5% αντίστοιχα στους premium πελάτες) που ήταν το ποσοστό επιστροφής έπεσε στο 1%. Γνώμη μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια το πρόγραμμα της Eurobank είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Ελπίζω μόνο να μην ακολουθήσει την παρακμή του bonus της Αlpha Βank.
  11. Και έμενα μου ζήτησαν 199 ευρώ και προφανώς δεν το πήρα. Μου είπαν ότι η τιμή άλλαξε από σήμερα. Απαράδεκτη η vodafone!
  12. Θυμάται κάποιος αν είχε λάβει το παραπάνω μήνυμα από την εφαρμογή ''επιστροφή app''; Πραγματοποίησα τις συναλλαγές που έπρεπε για να εκμεταλλευτώ την προσφορά αλλά η eurobank υποστηρίζει ότι η επιστροφή ήταν για 10€ και όχι 10%. Δυστυχώς δεν είχα κάνει ''print screen'' και το μήνυμα δεν υπάρχει πια στις τρέχουσες προσφορές της εφαρμογής. Ευχαριστώ.
  13. Ευχαριστώ τον TS. Το τσίμπησα και εγώ.
  • Δημιουργία νέου...