Προς το περιεχόμενο

Daftfunk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    180
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Daftfunk

  • Ημερομηνία γέννησης 26/06/1984

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.arkouda.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αργυρούπολη
  • Ενδιαφέροντα
    Video Games,Basketball,Ποδήλατο,Γυμναστήριο,Ίντερνετ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.397 προβολές προφίλ

Daftfunk's Achievements

  1. Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο πλήρωμα: - Αγαπητοί μου, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να ακούσετε πρώτα? - Το καλό. - Πάμε για 14 βραβεία Όσκαρ.
  2. Μπάσκετ και ποδήλατο! Μάλιστα λαμβάνω μέρος στο πρωτάθλημα που διοργανώνεται στα Νότια Προάστια
  3. Daftfunk

    NBA Topic

    Μακάρι να γυρίσει δυνατός και να το παλέψει για ακόμα ένα τίτλο με τους Λέικερς πιο ανταγωνιστικούς!!
  4. Ένας τύπος πηγαίνει βόλτα με το αμάξι του στην εξοχή. Σε μια στιγμή σβήνει η μηχανή. Κατεβαίνει, ανοίγει το καπό κι αρχίζει να ψάχνει να δει τι συμβαίνει. Εκεί λοιπόν που ήταν αφοσιωμένος για να βρει τι γίνεται, περνάει μια αγελάδα και με αδιάφορο ύφος του λέει: - Μάλλον φίλε φταίει το καρμπιρατέρ. Ο τύπος τα 'χασε και άρχισε να τρέχει σαν τρελός μέσα στα λιβάδια και στα λαγκάδια. Κάποια στιγμή συναντάει έναν βοσκό και του διηγείται την ιστορία. Τότε γυρνάει ο βοσκός και του λέει: - Μήπως ήταν μαύρη η αγελάδα, με άσπρο σημάδι στο μέτωπο; - Ναι! Ναι! Αυτή ήταν! απαντάει αυτός. - Αααα! Μην της δίνεις σημασία, είναι η Ντόρα η φαντασμένη. Ανάθεμά την αν ξέρει τίποτα από αυτοκίνητα!
  5. Ο σύζυγος έρχεται στην κρεβατοκάμαρα κρατώντας ένα ποτήρι και δύο ασπιρίνες. - Να πάρε αυτά τα χάπια για τον πονοκέφαλο σου αγάπη μου είπε στην σύζυγο. - Πονοκέφαλο; Μα δεν έχω πονοκέφαλο απάντησε αυτή. Και της απαντά : - Αχααααααααα.
  6. Ένα πλοίο βουλιάζει στη μέση του ωκεανού. Όλες οι βάρκες έχουν γεμίσει και έχουν φύγει, εκτός από μία, η οποία όμως χωράει τρία άτομα. Πάνω στο πλοίο έχουν μείνει ο καπετάνιος, δύο λευκοί και ένας μαύρος. Όταν φτάνουν στη βάρκα ο καπετάνιος λεει : - Ως καπετάνιος του πλοίου, δικαιούμαι μία θέση. Ένας λοιπόν από εσάς δεν θα έρθει με τη βάρκα. Μόλις το ακούει αυτό ο μαύρος, αρχίζει να γκρινιάζει : - Ξέρω, εγώ θα μείνω γιατί είμαι μαύρος. - Όχι, λεει ο καπετάνιος, εγώ δεν είμαι ρατσιστής και δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο. Θα σας κάνω από μια ερώτηση. Όποιος δεν απαντήσει σωστά θα μείνει πίσω. Σύμφωνοι; - Σύμφωνοι, λένε όλοι. - Λοιπόν, ποιο ήταν το μεγαλύτερο ναυάγιο στην ιστορίας; ρωτάει τον έναν λευκό. - Ο Τιτανικός, ο Τιτανικός, απαντάει εκείνος. - Σωστά, ανέβα στη βάρκα, του λέει όλο χαρά ο καπετάνιος. Πόσοι άνθρωποι πνίγηκαν; ρωτάει τον δεύτερο λευκό ο καπετάνιος. - Χίλιοι Πεντακόσιοι, απαντάει εκείνος. - Κι εσύ, λέει ο καπετάνιος στον μαύρο, δώσε μου τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους...!!!
  7. Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή. - Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής - Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι; - 97 ετών, λέει ο παππούς. Τρελαίνεται ο ασφαλιστής. - Μιλάς σοβαρά τώρα; Τι να την κάνεις; - Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό είναι να είμαστε ασφαλισμένοι. Ο ασφαλιστής έχει τρελαθεί! - Με τον πατέρα σου; Πόσο είναι εκείνος; - Ε, 125 τον άλλο μήνα. - Και τι θα κάνετε στο εξωτερικό; - Να μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου. Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο. - Τι λε ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου; - Κλείνει τα 142 σε μια βδομάδα. - Και τι θα κάνετε εκεί; - Παντρεύεται και πάμε στο γάμο! Ο ασφαλιστής έχει σκαρφαλώσει στο πρεβάζι και είναι έτοιμος να φουντάρει. - Και...γιατί παντρεύεται; - Μαλακίες μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του!
  8. Δε γνωριζω αν εχει ξανανεβει,αλλα ειναι αρκετα καλο και το ανεβαζω...αν και καλυτερα ειναι να το ακους απο καποιον που μπορει ομως να το απαγγειλει με σωστο τροπο!!! Το Ημερολόγιο Ενος Ινδιανου Ημέρα 1η Είναι νύχτα. Χασαμε την κόρη του αρχηγού. Την έψαξε όλο το χωριό. Τελικά την βρήκαμε μέσα στο δάσος. Για τιμωρία την γά..σε όλο το χωριό! Ημέρα 2η Είναι νύχτα. Χασαμε την κόρη του μάγου. Την έψαξε όλο το χωριό. Τελικά την βρήκαμε μέσα σε μια σπηλιά. Για τιμωρία την γά..σε όλο το χωριό! Ημέρα 3η Είναι νύχτα. ΧΑΘΗΚΑ!!! ΦΟΒΑΜΑΙ!!!
  9. Ατομο μπαίνει με φοβερή γκόμενα σε κοσμηματοπωλείο. - Θα ήθελα κάτι καλό για την κοπέλα από εδώ... - Βεβαίως κύριε, τι θα λέγατε για αυτό το δαχτυλίδι με το διαμάντι? Ο τύπος ρωτάει την γκόμενα αν της αρέσει και μετά ρωτάει πόσο κάνει το δαχτυλίδι. - 200.000 απαντά ο κοσμηματοπώλης. - Ε!! ΟΧΙ και 200.000! Θέλω κάτι πιο ακριβό για το κορίτσι μου! - Βεβαίως κύριε, τι θα λέγατε για αυτό το περιδέραιο με μαργαριτάρια που κάνει 500.000 ? - Χμμμ...Μ αρέσει, θα το αγοράσω... Όμως.... Ξέρετε δεν κουβαλάω 500.000 μετρητά, θα σας πληρώσω με επιταγή..... Ο κοσμηματοπώλης το σκέφτεται... - Ξέρετε, το πρόβλημα με τις επιταγές είναι ότι, χμμμ.., μπορεί να είναι ακάλυπτες. Χωρίς να θέλω να σας προσβάλω, τέτοια ώρα δεν μπορώ να την ελέγξω.. - Α, μην ανησυχείτε, και εγώ έμπορος είμαι και σας καταλαβαίνω... Τι θα λέγατε να σας δώσω την κάρτα μου και αύριο το πρωί που θα πάρετε έγκριση από την τράπεζα μου τη στέλνετε στο σπίτι. - Σύμφωνοι ! Την άλλη μέρα το πρωί, ο κοσμηματοπώλης παίρνει τον τύπο τηλέφωνο: - Ξέρετε, η επιταγή που μου δώσατε χθες.... Η τράπεζα μου είπε ότι είναι ακάλυπτη.... - Α!!, μην ανησυχείς ρε φίλε...Σκίσ την...εγώ πάντως γ@μησ@....!
  10. Daftfunk

    The official Sega topic

    και εγω θα γουσταρα να παιξω τη συνεχεια του Shenmue και ας είναι και κονσόλα της Nintendo....
  11. Daftfunk

    Fc Barcelona

    Ευχομαι και γω με τη σειρά μου να πάνε καλά όλα στο Τίτο και να ξεπεράσει το πρόβλημα!
  12. Daftfunk

    Pro Evolution Soccer 2013 [Consoles]

    δυστυχως οπως καθε χρονο η αγαπημενη μας ΚΟΝΑΜΙ εχει τις μεταγραφες σχεδον που εχουν γινει μεχρι τα μεσα καλοκαιριου.....μετα βγαζουν ενα update που εχει και τις υπολοιπες μεχρι το τελος του καλοκαιριου ετσι και στο 2013 θα βγει ειπανε update μεσα στον οκτωμβρη αν δε κανω λαθος....
  13. Daftfunk

    Pro Evolution Soccer 2013 [Consoles]

    ok το online κομματι...μπηκα κανονικα και επαιξα μονο που μου λεει για ενα πακετο,του Σεπτεμβριου με 3 νεα γηπεδα κτλπ,οτι υπαρχει για download αλλα δε βρισκω πως το κατεβαζω...γνωριζει κανεις?
  14. Daftfunk

    Pro Evolution Soccer 2013 [Consoles]

    Εγω χωρις να ειμαι προκατηλλημενος δε μπορω να παιξω Φιφα ασχετως αν τουλαχιστον τα προηγουμενα χρονια ηταν πολυ μπροστα απο τα Προ...Παιζω προ(η καλυτερα τα ποδοσφαιρακια της ΚΟΝΑΜΙ) απο τις 16μπιτες κονσολες και συγκεκριμενα απο το ISS Deluxe στο SNES....παντα μου αρεσε να παιζω προ ακομα και οταν ηταν μετρια..οπως τα τελευταια χρονια.... Παντως στο φετινο εχουνε κανει καλη δουλεια και θυμιζει αρκετα τους παλιοτερους τιτλους.....Επιτέλους υπάρχει σωστός ρυθμός παιχνιδιού...Μετα απο χρονια υπαρχει σοβαρή ανάπτυξη και βελτιωμένη ΑΙ.. Στα αρνητικά,οπως παντα,η μη καταχώρηση των τελευταίων μεταγγραφών και η μη βελτιωση των γραφικων αλλα μικρο το κακο!!! Τωρα δε ξερω αν θα ειναι καλυτερο απο το Φιφα...και ουτε μ ενδιαφερει,εμενα προσωπικα...ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτη τη συγκριση...απλα δε μου παει το στυλ του Φιφα...παντα με ικανοποιουσε να παιζω Προ....αυτα!!
  15. Daftfunk

    Pro Evolution Soccer 2013 [Consoles]

    να σαι καλα φιλε μου σ ευχαριστω
  • Δημιουργία νέου...