Προς το περιεχόμενο

Theodor77

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    76
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Theodor77

  • Ημερομηνία γέννησης 24/12/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.498 προβολές προφίλ

Theodor77's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Theodor77

    Μπαταριες ups ?

    Χαιρετω ολα τα μελη ! Ηρθε η ωρα να αλλαξω μπαταριες στο ups μου το οποιο περνει 2 . Γνωριζει κανεις ποια απο τις 2 παρακατω ειναι ποιοτικα καλυτερες και ποιο αξιοπιστες ? Ευχαριστω ! https://batteryworld.gr/molubdou/12-volt?product_id=26154 https://www.batteries.gr/gr/mpataries-molyvdoy/voltage/12-volt/csb-hr1234w-f2-12v-9ah.html?gclid=CjwKCAjw8KmLBhB8EiwAQbqNoMVZVn5It_-XH_RbHyy6nCnEbnMJuPDy7aN-CGc9BD2j-6XxyP31jBoCiB4QAvD_BwE
  2. Να ξεραμε πως θα βρουμε και τον παραπανω oδηγο , μια χαρα θα ητανε !
  3. Theodor77

    Sennheiser hd 4.40 bt

    Χαιρετε , εχω μια απορια σχετικα με τα παρακατω ακουστικα sennheiser hd 4.40 bt . Λιγο πριν φυγω απο καναδα πηγα σε μαγαζι να παρω ακουστικα , και μεσα στην πληθώρα απο αυτα που ειχε , ξεχωρισα αυτα . Οταν τα εβαλα στο κεφαλι ακουσα πολυ καθαρο ηχο , πολυ δυνατο και με αρκετα καθαρο και δυνατο μπασω ! Γύρισα Ελλάδα , τα συνδεσα στον υπολογιστη (καρτα ηχου μητρικης Asus M5A97 EVO R2.0) που υποτίθεται έχει 192kHz - 24 bit εξοδο , τα συνδεσα σε κινητο LG G6 σε Samsung s7 plus και σε Xiaomi redmi note 2 . Αποτελεσμα , ο ηχος πολυ πολυ χαμηλότερος , υποδεέστερος ( δεν εχω αυτι audiophile , αλλα η διαφορα χαοτική ) και καμμια σχεση με εκεινα τα μπασα (δυνατα και καθαρα) που ειχα ακουσει εκει . Τα δοκιμασα και με bluetooth και με καλωδιο ! Τη ακριβως παιζει ? Καμμια ιδεα ? Ευχαριστω !
  4. Καλημερα , ενδιαφερομαι να παρω καινουρια ακουστικα , και ενα απο αυτα που εχω ξεχωρισει ειναι τα VModa Crossfade LP Phantom Chrome . Εχει κανεις καμμια ιδεα αν ειναι καλα , αν βγαζουνε ποιοτικο ηχω και γενικα αν ειναι αξιολογα ακουστικα ? Επισης εχει κανεις να προτεινη καποια πολυ καλα ( οχι του 5-10-20 ευρου ) earphones ? Ευχαριστω .
  5. Σοβαρα αδερφε ? Μας ειπανε οσων αφορα το αγορι τις ανιψιάς οτι πρεπει να του κανουνε και οι 2 γονεις απο μια δηλωση οτι του επιτρεπουνε να κανει αυτο το ταξιδη . Συγκεκριμενα μου ειπανε οτι πρεπει να εχει μια αιτηση απο καθε γονεα και οτι πρεπει να μεταφραστουνε κιολας γιατι θα του τα ζητησουνε και στο αεροδρομιο απο ελλαδα -> μοναχο αλλα και απο μοναχο -> βανκουβερ . Για την ανηψια οτι δεν χρειαζετε γιατι στην ουσια την προσεχω εγω . Τη να σου πω οπου και αν ρωτησα απο ελλαδα μερια μου λενε αλλαν τη αλλων .
  6. Καλημερα σας . Προκυτε να πεταξω τον αυγουστο απο θεσσαλονικη για μοναχο μαζι με την ανηψια μου ( παιδι του μπατζανακη μου και τις κουνιαδας μου ) και μαζι με το αγορι τις . Ειναι και τα 2 ανήλικα , η ανιψια μου 16 και το αγορι τις 17 ετων . Γνωριζω οτι το αγορι θα πρεπει να εχει μαζι του απαραιτητα δηλωση και απο τους 2 γονεις του οτι του επιτρεπουνε να πεταξει . Αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζεται αν πρεπει και η ανιψια μου να εχει αυτα τα 2 εγγραφα απο τους δικους τις γονεις , η αρκει που την προσεχω εγω σαν θειος . Επισης αν μπορουσατε να μου πειτε αν πρεπει το αγορι να τα μεταφρασει κιολας γιατι μετα απο το μοναχο εχουνε πτηση για βανκουβερ . Θα πρεπει και εκει στο μοναχο να επιδείξει ξανα τα 2 εγγραφα απο τους γονεις του ? Ευχαριστω πολυ .
  7. Καλησπερα σε ολους-ες . Εχω μια οθονη samsung syngmaster P2770 (χωρις tv καρτα) χωρις τροφοδοτικο . Ανοιγη και δουλευει κανονικα , εκτος το οτι (απο οτι μου ειπε ενας τεχνικος μαλλον εχει θεμα με τον συνχρονισμο , και οταν την πιασει ανα καποια λεπτα αναβοσβηνη ) Η περιοχη μου ειναι ημαθια , αλλα αν την θελει καποιος για να την φτιαξει η να πειραματιστη την στελνω με δικα του εξοδα η ερχετε και την περνει . Σε 1 μηνα την πεταω να αδειαζει η αποθηκη .
  8. Kαλησπερα . Φιλε μου ειναι το δευτερη υδροψυξη , η πρωτη μου ειπαν οτι ειχε προβλημα η αντλια και αλλωτε γυρνουσε τα νερα και αλλωτε οχι . Μου την αλλαξανε με καινουρια . Να εχει και αυτη το ιδιο θεμα ?
  9. Καλημερα . Εχω εναν υπολογιστη με τα παρακατω χαρακτηριστικά . AMD FX 8320 3.5 GHz Eight Core Socket AM3+ 125W Cpu Cooler Corsair Hydro H60 Kingston 120GB V300 nVidia GeForce GTX 660 OC 2GB Corsair Power Supply 550W Corsair Vengeance 8GB DDR3 Asus Socket AM3+ M5A97 EVO R2.0. Και συνεχιζω , τον υπολογιστη των πηρα πριν 2 χρονια κομματι κομματι . Στη αρχη ολα καλα , αλλα οταν εφτασε το πρωτο καλοκαιρι (μετα δηλαδη απο 9 μηνες ) ο υπολογιστης χτυπουσε πολυ συχνα 65 + βαθμους και αρκετες φορες εφτασε μεχρι 85 μεχρι που έκλεινε. Το ξαναπηγα στο μαγαζι που το πηρα , και μου αλλαξανε παστα ( να σημειώσω οτι 1-2 φορες τον χρονο των φυσαω με αερα προσεκτικα ) , με την αλλαγη παστας δε εγινε τιποτα . Τους των ξαναπαω και τελικα ειδανε οτι ειχε θεμα η αντλια που γυρνουσε τα νερα . Μια που ητανε στην εγγυηση , μου την αλλαξανε και ολα οκ . Περασε το φθινόπωρο / χειμωνας και ξαναηρθε το καλοκαιρι . Ως εκ θαυματως παλι αντιμετωπίζω θεμα με την θερμοτητα . Προχτες ειχα ανοιχτο το chrome βλεπωντας βιντεακια και συγχρόνως εκανα το καθιερωμενο scan με το anti-malware . Σε 15-20 δευτερα ο υπολογιστης απο τους σταθερα 57-65 ( τωρα το καλοκαιρι ) πηγε στους 85 + και εκλεισε . Τωρα η ειναι γενικα μαπα το συστημα υδροψυξης αυτο η κατι δεν παει καλα με την φορα του αερα , η απλα το μανισιο ανεμιστηρακι του ψυγειου ειναι μαπα . Θα μπορουσες να μου πεις αν μπορεις την σωστη ροη του αερα στα ανεμιστηρακια ? Το ψυγειο ειναι στην πανω μερια του κουτου και κοιταει κατα πανω . Ο ανεμιστηρας ειναι κατω απο το ψυγειο ακριβως , αλλα δεν ξερω αν πρεπει να τραβαει αερα απο εξω , η να βγαζει τον ζεστο απο μεσα . http://imgur.com/a/BNqV0 Φιλος μου , μου ειπε οτι πρεπει να βαλω τα αντιθετα ( πανω το ανεμιστηρακη και κατω το ψυγειο , και πρεπει να φερνει ο ανεμιστηρας απο εξω κρυο αερα ) Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν κουρασα .
  10. Theodor77

    Κινητο κοντα στα 100 ?

    Καλημερα σε ολα τα εξοχα μελη του forum :ninja: . Ενδιαφερομαι να παρω ενα κινητο καπου κοντα στα 100 ευρω . Καπου στις 5 - 5,5 ιντσες και σιγουρα απο 2 με 3 gb Ram Δεν θα ειναι για βαριες εργασιες ( παιχνιδια κτλ κτλ ) . Αρχικα ξεχωρισα το Umi Diamond το οποιο βγαινει καπου στα 103 ? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_494091.html?wid=11 Θα ηθελα σας παρακαλω καοιος που το εχει να μου πει τις εντυπωσεις του . Και φυσικα αν υπαρχει καποια αλλη προταση πολυ ευχαριστως να την δουμε . Ευχαριστω πολυ .
  11. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας . Το οτι θελω να ειναι μονιμα ανοιχτη η οθονη ειναι εφικτο αυτο ? Και αν ναι ποσο ειναι κακο στο να καει η οθονη του ?
  12. Καλησπερα σε ολους . Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα tablet οσο γινεται φθηνοτερο και με 7 ιντσες οθονη . Η μοναδικη δουλεια που θα κανει ειναι να ειναι 24/7 σε μια wifi camera και απλα να δειχνη εικονα και να καταγραφει . Δεν θα κανει απολυτος καμμια αλλη δουλεια . Το μοναδικο προγραμμα που θα περαστει ειναι το προγραμμα για να συνδεθη στην καμερα . Απλα η μονη ιδιαιτεροτητα θα ειναι οτι θα ειναι μονιμα συνδεμενο στην πριζα και οτι θα εχει μονιμα την οθονη ανοιχτη . Ευχαριστω .
  13. Theodor77

    Μπλε οθονες .

    Καλησπερα σε ολους-ες . Εχω ενα θεμα εδω και αρκετες μερες με εναν μικρο (core 2 duo ) υπολογιστη που εχω . Αλλαξα αρχικα μνημες και ειχα καποια θεματα , τις οποιες τις εδωσα πισω και ξαναεβαλα τις παλιες . Το πηγα σε τεχνικο και μου ειπε οτι εκτος απο το πολυ αργο start των win7 το συστημα ειναι οκ . Το περνω και παω σπιτι , το συνδεο με πλη/γιο και ποντικη και συνεχεια μου βγαζει μπλε οθονες ξανα . Τη διαολο δεν με θελει το pc ? Την μια μου βγαζει μπλε οθονη και κανει αμεσα επανεκινηση και μια μου κολαει ακομα και η μπλε . Κανενας καμμια ιδεα τι διαολο εχει και μουλαρωσε ? Επισης δοκιμασα να κανω εκκινηση σε safe mode και παντα μου κολαει στο αρχειο /windows/system32/drivers/CLASSPNP.SYS .
  14. Καλημερα . Το πηγα σε samsung και μου ειπανε οτι εχει θεμα συγχρονισμου . Δειχνη οτι καπου για καποιο λογο χανει το συγχρονισμο με το pc . Το θεμα το εχει η μεγαλη πλακετα . Επιλογες , η το αφηνεις ως εχει , η την αλλαζεισ με ασυμφορο κοστος . Πηρα καινουρια lg 32 . Το μονιτορ ειναι μια χαρα στο υπολοιπα (τροφοδοτικα- οθονες κτλ κτλ ) .
  15. Theodor77

    LG 32MP58HQ monitor pc

    http://www.insomnia.gr/topic/605802-32mp58hq-p-32-monitor/
  • Δημιουργία νέου...