Προς το περιεχόμενο

fockos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    83
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fockos

  • Ημερομηνία γέννησης 23/04/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

fockos's Achievements

  1. Συμφωνώ Armoral. Πλέον κατάλαβα ότι κακώς το ανέφερα. Δεν επρεπε να γράψω το παραμικρό και έχεις δίκιο
  2. Δεν θες να "βοηθηθείς". Θέλεις να πατήσεις πάνω στο λάθος του υπαλλήλου που βοήθησε το φίλο μου. Βοήθησα με το να πω τι έγινε, ώστε κάποιος να επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο. Εσύ ζητάς κάτι άλλο. Εσύ εχεις κακή εικόνα για το istorm. Προσωπικα αντιθέτως έχω πολύ καλή. Δεν θα το συνεχίσω.
  3. Νομίζω το λάθος ήταν η επιχειρηματολογία., δώστε μου το επειδή το δώσατε και σε άλλον.
  4. Προσωπικά ΔΕΝ δινω οτιδηποτε γιατί ξέρω πως θα χρησιμοποιηθεί. Και το λέω γιατί έχω λάβει αρκετά pms. Η προσφορά ήταν για το Σάββατο. Η "εξαίρεση" εκθέτει κάποιον που έκανε λάθος... Σιγά μην ζητήσω από το φίλο μου να στείλει φωτο με τιμολόγιο
  5. Θεωρώ σωστό να κλείσει το θέμα. Κύριως από τη στιγμή που φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε αποδείξεις με σημερινή ημερομηνία αγοράς και τιμολόγιο. Δηλαδή να εκθέσει κάποιος αυτόν που τον εξυπηρέτησε (προφανώς παράτυπα). Ας πιστέψει κάποιος ό,τι θέλει. Δεν είχα κανένα λόγο να πω ψέμματα (εξάλλου κοιτάξτε τις αξιολογήσεις μου). Ήμουν παρόν στο συμβάν.
  6. Πήγα με ένα φίλο το πρωί που το ήθελε και αυτός. Ακόμα ισχύει. Με λίγο γκρίνια το δώσανε (grey-space), ενώ στην αρχή λέγανε πως ήταν η προσφορά μόνο για το Σάββατο. Σίγουρα υπάρχει απόθεμα. Όλα καλά.
  7. Οκ. Eπομένως ας ρωτήσω. Εκτός από τον @tsakitsan95 το πήρε κανείς άλλος με 20% έκπτωση από το Πλαίσιο στο Μall το Σάββατο?
  8. Επειδή η προσφορά του 20% δεν κάλυπτε το συγκεκριμένο preorder. Ωστόσο η απόδειξη που ανέβασες είναι πραγματική και δεν λες ψέμματα.
  9. Στη θέση σου δεν θα ανέβαζα τη συγκεκριμένη φωτογράφια. Το θεωρώ λάθος. Να χαρείς το PSVR2.
  10. fockos

    Download βιντεο απο ΕΡΤ

    Από χτες, δεν μπορώ να βρω κανένα index.mpd...
  11. fockos

    moneysafe απατη;;; τι γινεται;

    Τελικά τι μπορούμε να κανουμε για τη moneysafe. Υπάρχει κάποιο site?
  12. fockos

    Υποστήριξη Flash το 2021

    Αυτό με την ημερομηνία τo δοκίμασα εχτες αλλα δεν πάλι δεν έτρεχε.
  13. fockos

    Υποστήριξη Flash το 2021

    Υπάρχει τρόπος να δω flash περιεχόμενο μέσω browser; Δοκίμασα παλιούς browser αλλά όλα βγάζουν αυτό το σηματάκι. Δοκίμασα μέσω του ruffle: Ruffle | Flash Player emulator written in the Rust programming ... Δοκίμασα και παλιούς browser αλλά μάταια. αλλά μου γράφει μήνυμα ότι δεν μπορώ να διαβάσω το περιεχόμενο γιατί το ruffle δεν ειναι συμβατό με ActionScript3.
  14. Έχω ένα προκατασκευασμένο υπολογιστή HP Pavilion Power Desktop 580-1xx με αυτά τα χαρακτηριστικά Η μητρική που φοράει ειναι η odense2-k (αν και δεν είμαι σίγουρος ) Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι συμβατός με RAM Patriot Pv416g320c6k Viper 4 Series 16gb (2x8gb) Ddr4 3200mhz Black/red Dual KIT - Μνημη ram (PER.559340) (e-shop.gr) με αυτή τις μνήμες. Δεν με νοιάζει αν τις συγχρονίζει σε μικρότερη συχνότητα αλλά απλά θέλω να λειτουργούν. Οι μνήμες που φοράει πάνω είναι συχρονισμένες στα 2400mhz και σπάνια 1 φορα την βδομάδα μου πετάει μπλε οθόνες μετά από έλεγχος στις μνήμες μου εμφάνισε ότι υπάρχει πρόβλημα. για αυτό σκέφτομαι την αναβάθμιση. Αν κάποιος ξέρει να μου πει ευχαριστώ .
  15. fockos

    Nintendo Switch Topic v2

    Κλασική περίπτωση που έχει ξαναγίνει... Το Πλαισιο ήξερε καλά ότι είχε ελάχιστα κομμάτια με το Switch 1-2. Άφησε την προσφορά να ισχύει μέχρι και το μεσημέρι ενώ δεν είχε απόθεμα. Σωστή η κίνηση με το συνήγορο του καταναλωτή. Και ακόμα καλύτερα ένα post στο skroutz ή στο Facebook, για να μάθουν και οι υπόλοιποι για την κοροϊδία. Επίσης καλό θα ήταν να υπάρχει περιορισμός στα κομμάτια που μπορει να παραγγείλει κάποιος για να μην δημιουργούνται θέματα με πολλαπλές παραγγελίες. Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν πολύ εύκολο κάποιος με 60 ευρώ να πάρει 10 αντίτυπα.
  • Δημιουργία νέου...