Προς το περιεχόμενο

kostasmak

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    111
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kostasmak

  • Ημερομηνία γέννησης 19/06/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Ενδιαφέροντα
    Movies,TV Series

ΑΛΛΑ

  • Ενδιαφέροντα
    Gaming,Movies,Sports

kostasmak's Achievements

  1. kostasmak

    Στρατός/Θητεία/ΕΔ

    Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι. Μου 'ρθε χαρτί κατάταξης για 9/11, τα μέσα που πηγαίνουν εκείνη τη μέρα στο νησί δεν εξυπηρετούν. Υπάρχει πλοίο που φεύγει το βράδυ της ίδια μέρας και φτάνει το πρωί της επόμενης. Πήρα Στρατολογική Υπηρεσία, με παρέπεμψαν στο Φρουραρχείο της περιοχής, το οποίο φυσικά και δεν εξυπηρετεί τηλεφωνικώς. Πήγα από κει έφαγα άκυρο από τους φαντάρους στη πύλη, οι όποιοι μου είπαν να πάω από 4/11 (Τετάρτη, δηλαδή 3 εργάσιμες πριν την κατάταξη) που μου φάνηκε τελείως κουλό. Να 'ταν από Δευτέρα 2/11 να πώ πάει και έρχεται. Και αν γίνει καμιά στραβή και δεν εξυπηρετηθείς; Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω στο θέμα ή αν έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία, ή απλά οι φαντάροι δεν ήταν πλήρως ενημερωμένοι. Ευχαριστώ.
  2. Εβγαλα τους crimson, εβαλα 15.11.1 catalyst και φαινεται να δουλευει καλυτερα το πράγμα.Επισης εγκατεστησα το witcher 3 και τρέχει πολύ καλύτερα από το 2, οπότε μάλλον ήταν θέμα optimization.Στο gta v ολα high, msaa x4 ,defth of field off και advanced graphics ολα off τα fps γυρω στα 50-55 βρίσκονται.Το περιεργο είναι ότι το msaa οff δεν μου δίνει παραπάνω fps, εν αντιθέση αν το βάλω x8 με ρίχνει στα 30.
  3. Ναι όταν παίζω παιχνίδια δεν έχω κανένα πρόβλημα 40 max σε load.
  4. Μήπως είναι θέμα ψήκτρας και θερμοαγωγιμης παστας; Έχω βάλει την άσπρη την φτηνιαρικη γιατί δεν είχα arctic ασημένια.Η60 εχω.Overclock έχω δοκιμάσει πραγματικά τα πάντα.4,5 μπορεί να πιασω μόνο αν βάλω 1.4 ταση αλλά τότε τα temp ξεφεύγουν παρά πολυ.
  5. Έννοεις στο 100% usage να μην παίζει full στα 3.5 και να πέφτει παρακάτω;Δεν συμβαίνει αυτό.
  6. Με τι δικαιολογία πρέπει να κανω rma και πως το κάνω;
  7. Τον επεξεργαστή τον έκανα overclock στα 4 και έτρεχε κανονικά prime 7 ώρες.Δεν φαίνεται να πάει παραπάνω όμως.Θερμοκρασία πιάνει 55 βαθμούς και γενικά το ρεύμα 1.32 για 4 μου φαίνεται και πολύ.Με πιο λίγο ρεύμα κρασαρει.Στο witcher έχω χειρότερη απόδοση από τι σε gta.Ειδικά μέσα στο flotsam,(πόλη) τα fps μόνο που γυριζω κάμερα πέφτουν 30-35.Έξω από την πόλη δεν παρατηρείται τόσο drop.Διάβασα κάπου ότι το witcher δεν γουσταρει amd και πολύ.Ετρεξα και το metro 2033 και αυτό πήγαινε μέχρι 40.Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα απλά πίστευα ότι επειδή έχουν και μια ηλικία τα games ότι θα τα παίζε πιο smooth.Όταν τελειώσω το witcher 2 θα βάλω και το 3 που αγόρασαν να δω τι παίζει και με τα πιο απαιτητικά.
  8. Μόνο στα Reflections το Reflection Rendering Frequency έχω απενεργοποιημένο που τρώει όλο το fps και το ρίχνει στα 35.Χωρις αυτό και με frame rate ξεκλείδωτο φεύγει πάνω από 60 fps.Tα Anti Aliasing οπως γράφεις κανένα απολύτως ρόλο δεν παίζουν είτε είναι στα Χ2 είτε στα Χ4.Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα, φωτογραφίες βιντεάκια όποτε θες.
  9. Μπορει να ναι βλακεία αυτό που θα γράψω αλλά όταν στο bios βαζω enabled το hpc ο υπολογιστής δεν ξεκινά με τον ίδιο τρόπο.Παταω κουμπί να ανοίξει, κάνει ένα δυνατό βρουμ κλείνει στα καπάκια και ξανά ξεκινάει μετά από λίγο κανονικά.Ενώ όταν το χω diaabled, δεν κλείνει στιγμιαία και ξανανοίγει, απλά ξεκινά αμέσως.
  10. O δικός μου παίζει να ναι ελαττωματικός.
  11. Με όλα high anti aliasing off ,εχω 51 minimum πεζός και 43 minimum μολις μπω σε αμάξι. Kαι σε 1920χ1080 τα ίδια fps εχω
  12. Εκλεισα apm και turbo και δεν υπάρχει διαφορά.Με ανάλυση 1280χ720 έχω 40αρια στο witcher και τα χω βαλει όλα low
  13. Mε 6300 έχω δει κάποια βίντεο και παίζει witcher 2 στα ultra με 60-65 minimum fps.
  14. Το θέμα είναι ότι το usage της cpu δεν πάει πάνω από 50%
  15. Δεν έχει φάει oc.Προσπάθησα είναι η αλήθεια να το κάνω αλλα δεν καθόταν πουθενα σταθερός.Χρήση cpu στο gta δειχνει πάντως φύρω στο 70% και στα άλλα πολύ πιο κάτω.Αρα και γώ δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.Στα normal στο gta μπορεί να ανέβει λίγο το fps.Στο witcher όμως δεν φτιάχνει με τίποτα.Ολα low και χτυπάω 30-35αρια.Tωρα να ναι θέμα optimization των παιχνιδιων τοτσο πολύ δεν πιστευω.Ναι τα παιχνίδια είναι αγορασμένα μέσω steam.
  • Δημιουργία νέου...