Προς το περιεχόμενο

chromich

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.playfortheworld.com

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΘΑΣΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.499 προβολές προφίλ

chromich's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Το δοκίμασα αλλά πάλι τίποτα.
  2. Το δοκίμασα και αυτό. Δεν γίνεται. Μόλις πιέσω το ρεσετ σβήνει το tablet άσχετα αν έχω πατημένο το on/off. Έχω απελπιστει.
  3. Το reset θα το κρατήσω πατημένο μαζί με το on/off, ή μόνο μία φορά;
  4. Δεν μπορώ να το κάνω γιατί το tablet δεν έχει κουμπί για τον ήχο. Έχει μόνο power button.
  5. Είναι ένα παλιό μάρκας jaga, μάλλον κινέζικο.
  6. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση αλλά τα έχω δοκιμάσει και έχω πάει το tablet στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και το εμφανίζει πάλι. Εκτός από αυτό δεν μπαίνει στο ίντερνετ γιατί δεν μπορώ να καταχωρήσω τον κωδικό του WiFi (δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο).
  7. Καλημέρα στην ομάδα, Έχω ένα παλιό tablet και μετά από την επιστροφή του στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω μήνυμα "android process acore ". Υπάρχει κάποια λύση; Δεν μπορώ να συνδέσω στο ίντερνετ διότι δεν μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο για την καταχώρηση του κωδικού. Ευχαριστώ
  8. chromich

    Fire TV stick

    Καλησπέρα στην ομάδα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Fire TV stick ή παρόμοιο που να μπορεί να δεχθεί εφαρμογές σαν το smarters IPTV pro για streaming με αρκετή μνήμη για να μην κολλάει. Όποιος έχει γνώσεις ή εμπειρία παρακαλώ ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
  9. chromich

    The Sims 4

    Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες αγόρασα από γνωστό φυσικό κατάστημα το Sims 4 για PC. Αντιμετωπίζω πρόβλημα στην εγκατάσταση. Αφού κάνει εγκαταστάση το Origin, σταματάει και βγάζει μύνημα πως πρέπει να κατεβάσω νέα έκδοση του, αλλά και αν το κάνω μου λέει πως δεν μπορεί να συνεχίσει και σταματάει την διαδικασία. Παρακαλώ για βοήθεια. Χρησιμοποιώ ένα λάπτοπ HP με Windows 10 64 bit. 4 gb μνήμη. Φιλικά Χρόνης
  10. Δηλαδή ακόμη δεν υπάρχει για αγορά; Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση.
  11. Καλησπέρα στο φόρουμ. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την ταινία" ο άνθρωπος του Θεού"? Για αγορά η κατέβασμα; Ευχαριστώ.
  12. chromich

    IP camera software

    Είναι η IPC View https://www.google.com/amp/s/m.apkpure.com/ipc-view/shix.camera.ipcview1/amp
  13. chromich

    IP camera software

    Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας. Χρειάζομαι μια εφαρμογή για Android για μια IP camera που έχω. Η εφαρμογή που είχε η συσκευή δεν δουλεύει πλέον. Η κάμερα δεν είναι κάποιο επώνυμο προϊόν. Ευχαριστώ.
  14. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μου συμβαίνει το εξής παράδοξο. Ενώ τα δεδομένα της συσκευής είναι απενεργοποιημένα σε τακτά χρονικά διαστήματα μου έρχονται χρεώσεις για σύνδεση στο διαδίκτυο και αφαιρούνται χρήματα από το διαθέσιμο ποσό που υπάρχει. Η σύνδεση είναι cosmote what's up. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Χρόνης
  • Δημιουργία νέου...