Προς το περιεχόμενο

manosfp

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.880
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με manosfp

  • Ημερομηνία γέννησης 04/03/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

33.114 προβολές προφίλ

manosfp's Achievements

  1. Καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν ισχύει ακόμα η προσφορά αυτή; Σκέφτομαι να κάνω αίτημα φορητότητας σταθερού και κινητού για να την πετύχω, μη μπω τζάμπα στη διαδικασία..
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/03/2024 10:23 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Σφραγισμένο. Δεν επιθυμώ ανταλλαγές. Αποστέλλεται πανελλαδικά δωρεάν αν προηγηθεί κατάθεση.

    389 €

  3. Παραθέτω κι εγώ στοιχεία πριν και μετά το δεκάρικο. Λογικά δεν έχουμε θέμα. Το θέμα που θα έχουμε αργότερα είναι τι θα κάνουμε τα λεφτά αυτά αφού ούτε να τα στείλουμε μπορούμε ούτε τα χρειαζόμαστε μερικοί! Προσωπικά έχω δεύτερη sim με unlimited δεδομένα οπότε λογικά μου είναι άχρηστα..
  4. Καλημέρα και καλό μήνα. Όσοι πήραν την προσφορά με τα 100 ευρώ εφάπαξ και 10 ευρώ κάθε μήνα, τι ημερομηνία λήξης βλέπετε στο υπόλοιπο σας; Μήπως πρέπει να βάζουμε κάρτα κάθε εξάμηνο για να μη χαθεί; Παραθέτω τα υπόλοιπα μου.
  5. Κάνεις αίτημα φορητοτητας και θα σε ψάχνουν μετά αυτοί να παραμείνεις.
  6. Δεν είμαι σίγουρος για τη διάρκεια αλλά και πάλι για όλο το μήνα να είναι τα 3 γιγα νομίζω είναι πολύ λίγα σε σχέση με τα 1000 λεπτά προς όλους.
  7. Ναι αλλά αν έπαιρνες τα 1000 λεπτά θα αγόραζες με 10,90 απεριόριστα δεδομένα .. Εκτός αυτού τα 3 γιγα δε ζουν όλο το μήνα αλλά 7 μέρες.. Σε μένα το πρότειναν από μόνοι τους για αντιστάθμισμα του κόστους πρόωρης διακοπής από Vodafone.
  8. Καποτε πληρώναμε 100 ευρώ το μήνα μια απλή σύνδεση, δε σημαίνει ότι τα 50 τώρα είναι καλά. Στο one έχω 4 καρτοκινητα και 2 σταθερά. Κάνε τις συνδέσεις σου καρτοκινητα και με τα επιπλέον λεφτά αγόραζε χρόνο ομιλίας οπότε τελειώνει. Έτσι θα έχεις πραγματική προσφορά.
  9. Τα 100 ευρώ εφάπαξ τα δίνει η κοσμοτε. Τα λεπτά σε μένα περισσεύουν μιας και το χρησιμοποιώ για την οικογένεια που ετσι κι αλλιώς έχουμε το cosmote one. Τα 10 ευρώ μένουν με το πέρασμα του μήνα και αγοράζεις ότι θέλεις με αυτά. Αν έχεις αναγκη πάνω από 1000 λεπτά από κινητό τότε προχώρα, διαφορετικά αυτό που αναφέρεις δεν είναι προσφορά.
  10. Πιο πάνω γράφω για ακριβώς τα ίδια με 28 ευρώ, απλά το ίντερνετ είναι κατοστάρι,και 10 ευρώ κάθε μήνα και 100 ευρώ εφάπαξ. Οπότε δε βλέπω ποια είναι η προσφορά που δε μπορείς να αρνηθείς.
  11. Αν κατάλαβα καλά, μιλάς για προσφορά 200ρι ίντερνετ και 2 κινητά στα 53€;
  • Δημιουργία νέου...