Προς το περιεχόμενο

Roger

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.049
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Roger

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    Hardware Technician

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Roger's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

399

Φήμη

  1. Δεν φουσκωνουν,αδειαζουν. Το θεμα ειναι οτι ειναι πολλοι και το κοστος μεγαλο,και αν δουλεψει και δεν εχεις πεσει στην περιπτωση. Αρα ρισκαρεις.
  2. Roger

    Φορτιστής 5V 2A

    Ποιοτητα,κοστος?Τι ακριβως ζητας? Ενα προιον κοινο ειναι.
  3. Γινεται και αυτο,ιδιες τασεις βγαζουν εξαλλου. Πιο ευκολα αλλαζεις 6 πυκνωτες παρα να κολλησεις 24 καλωδια ενα ενα.
  4. Τα τροφοδοτικα αυτα εχουνε μεγαλο προβλημα,απο 745 και πανω,συνηθως ειναι προβλημα πυκνωτων,το οποιο θα πρεπει να το επισκευασει καποιος που γνωριζει. Δοκιμασε να ξεκινησεις το τροφοδοτικο μονο του γεφυρωνοντας πρασινο με μαυρο καλωδιο.Ακομα και να ξεκινησει,δεν σημαινει οτι δεν εχει προβλημα,αν δεν ξεκινησει,τοτε εχει βεβαιωθει.
  5. Roger

    Ερώτηση για αγορά ups

    Γιατι δεν ψαχνετε πρωτα πριν ανοιξετε ενα θεμα?Εχει απειρα posts με τιτλο ''αγορα ups'' ''τι ups χρειαζομαι '' και διαφορους αλλους τιτλους.
  6. Roger

    Reballing

    ε,ναι αυτο εννοω,δεν χειαζεται καν να το γραψουμε.
  7. Roger

    Reballing

    Ενα απλο reflow ειναι και αντι για αερα χρησιμοποιησε τον αερα του φουρνου.Σε μια εβδομαδα μπορει να κρασαρει. Το κακο ειναι οτι μετα απο αυτο,θα βαλει να ψησει τυροπιτα στον ιδιο φουρνο για τα παιδια του,το κανουν πολλοι αυτο το σφαλμα.
  8. Μαλλον σου εχει σπασει μεσα η βαση που κραταει την βιδα,συχνο φαινομενο σε τετοιου ειδους φορτιστες.Αν το κατεχεις ανοιξε το και βαλε κολλα να σταθεροποιηθει. Δεν ειναι πολυ ασφαλες να το δουλευεις ετσι γιατι οταν εσυ το βαζεις στην πριζα τα καλωδια φαση-ουδετερο εσωτερικα πηγαινουν προς τα πισω λογω του σπασιματος και δεν ξερουμε που μπορει να ακουμπησουν και να βραχυκυκλωσουν.
  9. Roger

    Reballing

    ε αφου μου σβηνεις και κειμενο εισαι σε ανωτερο επιπεδο. Ειχε,εχει, μικρη σημασια εχει. Αν σου χαλασει apple που ειχε 2000€ και σου ζητησουν για επισκευη 300€ λογου χαρη,τοτε πες τους,ασε θα παρω ενα καινουργιο lenovo με 250€ και βαλω και στην τσεπη. Παντα εχει σημασια το κοστος επισκευης σε αναλογια με το κοστος του μηχανηματος.
  10. Roger

    Reballing

    Σε apple που εχει 2000€ και σου εσκασε η gpu ποσα προτιθεσαι να δωσεις για να το σωσεις για καινουργια gpu? Εσυ νομιζεις οτι εχουνε ολα τα λαπτοπ καινουργια 250€?
  11. Roger

    Reballing

    Ας τα παρουμε με την σειρα,ο τυπος στο βιντεο λεει στον πελατη του οτι λυπαμαι αλλα δεν φτιαχνεται,και ο πελατης του αυτοματα θα μισησει την apple αλλα δεν θα μισησει τον τεχνικο που του ειπε την αληθεια. Ο πελατης λοιπον το παιρνει και το πηγαινει σε αλλο service και το επισκευαζουνε επιτυχημενα αλλαζοντας καινουργιο τσιπακι και κανοντας φυσικα reballing(θα περαστουν καινουργιες μπιλιες εκ των πραγματων),και γυριζει λοιπον στον πρωτο τεχνικο και του ριχνει ενα καλο μπινελικι. Δευτερον,καλο ειναι να μιλαμε αλλα να εχουμε δει τι ειναι το ρημαδι το reballing,οχι απο το youtube. Κανεις δεν μιλησε για τις επαφες του motherboard που θα κατσει το τσιπακι οι οποιες σβηνουν με τις μεγαλες θερμοκρασιες.Επαφη του motherboard καταλαβαινουμε οτι ειναι μια τελεια που αφηνει το στυλο στο χαρτι,σιγουρα αυτες οι πολλες επαφες δεν εχουνε αντοχη σε θερμοκρασιες και καταπονηση. Σιγουρα με βαση τα προηγουμενα μια επισκευη reballing ακομα και με καινουργια καρτα ειναι αμφιλεγομενη και δεν ξερουμε ποσο θα κρατησει στον χρονο,παρολαυτα μην ορκιζεστε στον καθενα που ανεβαζει ενα βιντεο στο youtube για να παιρνει τα views.
  12. Roger

    Reballing

    Πλακα εχει ο τυπακος. Θα τους πει στα αληθεια οτι το apple δεν επισκευαζεται ,και θα μισησουν την apple που εδωσαν δυο χιλιαρικα και δεν θα μισησουν τον τεχνικο που τους ειπε την αληθεια. Πολυ απλα ,θα το δωσουν σε αλλον τεχνικο,θα τους το φτιαξει και τον πρωτο θα τον πουνε λαλακα. Ρε τι ακουμε.
  13. Roger

    Reballing

    Θα συμφωνησω . Για να προχωρησεις σε αγορα μηχανηματος reballing θα πρεπει να εχεις βασικες γνωσεις,δεν ειναι το πρωτο σταδιο επισκευης για να αρχισει καποιος τις επισκευες reballing,για παραδειγμα,κολλητηρι ξερεις να χειριζεσαι? Δευτερον,εχεις 3-4 λαπτοπ για επισκευη,αν τα στειλεις σε καποιο service αντε να σου παρουν 60 € στο καθενα,συνολο περιπου 200€,για πιο λογο λοιπον να δωσεις περιπου ενα χιλιαρικο?Εμπορικους λογους?Σκεφτεσαι να ανοιξεις καποιο μαγαζι?
  • Δημιουργία νέου...