Προς το περιεχόμενο

Destination_Jaz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    121
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Destination_Jaz

  • Ημερομηνία γέννησης 19/06/1990

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Destination_Jaz's Achievements

  1. Destination_Jaz

    HPE Proliant ML30 Gen10

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/03/2024 03:35 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Server HPE Proliant ML30 Gen10 με XEON E-2124 με 1 Stick ECC Memory 16GB RAM. Έχει disk tray για 4 δίσκους 3.5”/2.5” με δυνατότητα quick remove. Έχει χρησιμοποιηθεί για LABS και home usage. Έχει επίσης iLO5 (IPMI). Η μητρική έχει 2 LAN θύρες. Η μια μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο για την iLO (dedicated) είτε και για iLO αλλά και για PAN σύγχρονος. Δίνετε χωρίς την κάρτα γραφικών. Με την κάρτα δίνετε στα 250.

    180 €

  2. Νομίζω το θέμα δεν είναι να είναι η ταχύτεροι αλλά πιο αποδοτική, θερμοκρασίες χαμηλές, όχι να ψήνω πάνω σουβλάκια και η μπαταρία να κρατάει 1 ώρα. Καπου η Intel έχει χάση εντελώς τη μπάλα και δεν ξέρει τι να κάνει και πως μα κατευθυνθεί.
  3. Έχεις κάνει ανάλυση κώδικα του ΚΜS; Πιθανός όχι. Άρα… Αν βάλεις δικό σου KMS Server και να είναι clean τότε και μόνο τότε είσαι οκ. Όλα τα free KMS δεν είναι clean.
  4. Ναι, είναι όλα backdoors, Botnet κτλ. Κανείς δεν σπάει κάτι για χαρεί του free. Όλοι αυτοί τα δίνουν δωρεάν αλλά τα παίρνουν από άλλου χοντρά.
  5. Πρέπει να κοιτάς συχνά. Βγαίνουν και φεύγουν σχεδόν κατευθείαν.
  6. το bunlde το παιχνιδι κονσολα ειναι μαζι. Το station και το 2ο ειναι χωριστα. Αυτο πιθανος τους ειπε η sony για να μην υπάρχουν scalpers καθως χωριστα αν τα δωσουν χανουν λεφτα. Το κοστος αν τα πάρεις όλα ξεχωριστα ειναι ιδια με αυτη που θα παρεις το bundle.
  7. Ευχαριστώ φίλε. Κι γώ περιμένω από Κωτσόβολο αλλά δεν το βλέπω. Το πολύ να το δώσω σε φίλο να το πάρει που το σκέφτεται οοοοταν μου έρθει από εκεί ή το ακυρώνω.
  8. δεν ισχύει. Δεν έχουν ανοίξει. Μίλησα μόλις. Μου είπαν «πιθανός αν μας πουν να ανοίξουν τέλη αυτή αρχές του άλλου μήνα».
  9. Εννοείς να το πάρει φίλος σου αντί για σένα; Αν ναι απλά όταν σε πάρουν πας μαζί του και το παίρνει αυτός. Αλλιώς απλά περιμένει όπως όλοι οι άλλοι εδώ μέσα.
  10. Τοτε αναγκαστικα θα περιμένουμε. Να βαλουμε μεσα και αυτους που πήρα απο 2-3 καταστήματα και πιθανος έχουν λάβει μειώνεται ο καιρος. Αλλά ακομη Νοέμβιο, ειναι τραγικό.
  11. ναι αν πάρεις μπορεις να παραγγέλλεις κανονικα. Δεν ξερω ποσοι έχουν παρει απο εκει σε σχέση με άλλα καταστήματα. Το θέμα ειναι οτι και γω απο Κωτσοβολο το παρήγγειλα και ακομη ειναι Νοέμβριο. Δλδ πως γίνεται η Sony Center να ειναι Μαρτιο και άλλοι Ιανουάριο και αυτοι τοσο πίσω. Τουλάχιστον η Sony Center μου ειπε πιθανος μεσα του μήνα να ανοίξουν ξανα οι παραγγελιες απο την σελίδα. Για να δούμε.
  12. Δεν γίνεται σε κανένα από τα 2 (πλαίσιο Sony Center) Κωτσόβολο που ρώτησα το πρωί καθώς είχα κάνει εκεί προπαραγγελία το disk είναι Νοέμβριο και το digital λίγο πιο μετά. Δεν ξέρουν τίποτα από λίστα σε τι σειρά είσαι και ούτε ξέρουν ποτέ θα παραλάβουν.
  13. Καλημερα. Και εγώ έχω θέμα με το repeater. Είχατε καμία αλλαγή-βελτίωση στο θέμα γιατί δεν είναι και λίγη η μείωση.
  • Δημιουργία νέου...