Προς το περιεχόμενο

captnemo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    387
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με captnemo

  • Ημερομηνία γέννησης 15/07/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.462 προβολές προφίλ

captnemo's Achievements

  1. Στην προηγούμενη αίτηση ΚΕΑ(02/2022), η αξία ακινήτων ήταν 57530€, σε νέα αίτηση τώρα εμφανίζεται αξία ακινήτων 101482€ !! Αποτέλεσμα να μην δικαιούται ΚΕΑ επειδή λέει είναι πάνω από 90000€ Περιουσιακά δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως, μακροχρόνια άνεργος χωρίς κανένα άλλο εισόδημα, σε παλιά ιδιόκτητη μονοκατοικία. Τι έχει συμβεί και τι μπορεί να κάνει?
  2. Επιλογή αποστολής πλέον μόνο "Shipping: €56.76 to Greece via Priority Shipping"
  3. Όταν το πατήσω με πηγαίνει στο προφίλ με τα στοιχεία μου και στο τέλος έχει επιλογή "επαλήθευση ταυτότητας" το οποίο πατώντας το αναφέρει "χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να ανοίξουμε τον λογαριασμό σας revolut".
  4. "Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση", έχει έρθει και σε άλλους?
  5. Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα από ότι έκανε/δήλωνε και τα προηγούμενα έτη! Δεν βρέθηκε άκρη, όπου ρώτησε κανείς δεν ξέρει τίποτα!! Για να κλείσεις ραντεβού ξέρεις πόσες μέρες θέλει? 10 και σου κάνουν χάρη!!
  6. Κάρτα για το ΚΕΑ prepaid eurobank που έληξε, δεν στέλνουν τη νέα ταχυδρομικώς! Πρέπει να κλείσεις ραντεβού και να πας ο ίδιος να την πάρεις!
  7. captnemo

    Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

    Πολύ σωστά! Επειδή ο φίλος μου(δεν πρόκειται για μένα) δεν έχει άλλο ακίνητο, γι'αυτό αναγράφει το ίδιο ποσό.
  8. captnemo

    Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

    Ναι, το αναφέρει σε 2 σημεία, σαν "Αξία Δικαιωμάτων" και σαν "Αξία Ακινήτου" Αντικειμενική αξία ακινήτου 101.482,40€, άρα γι'αυτό του ήρθε διπλάσιο από πέρσι και χάνει την έκπτωση του 50% σαν άνεργος!
  9. captnemo

    Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

    Το αναφέρει σαν "Αξία Δικαιωμάτων" σωστά?
  10. captnemo

    Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

    Μάλιστα! Πιστεύω ότι στο τελευταίο που αναφέρεις "Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας δεν υπερβαίνει τα 85.000 ευρώ για τον άγαμο.. " βρίσκεται η λύση. Που μπορεί να δει την αντικειμενική αξία του ακινήτου?(κάπου το έχω δει και αναγράφεται αλλά δεν θυμάμαι που!).
  11. rus MariaLog Δεν έχει γίνει καμία αλλαγή. Το ποσό είναι διπλάσιο από το περσινό, γι'αυτό λέω μήπως του έκοψαν/δεν πέρασαν το -50% λόγω ανεργίας.
  12. Καμία αλλαγή στα τεκμήρια του, είναι κανονικά στον ΟΑΕΔ. Μήπως έκοψαν την έκπτωση -50% που ίσχυε για τους άνεργους? Ας μας πει και κάποιος άλλος.
  13. Να ρωτήσω μήπως κάποιος γνωρίζει, φίλος μακροχρόνια άνεργος, χωρίς καθόλου εισοδήματα(παίρνει μόνο το ΚΕΑ) και χωρίς καμία φορολογική μεταβολή, του ήρθε να πληρώσει τα διπλά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές! Τι μπορεί να συνέβη? Υπήρχε κάποια έκπτωση για τους άνεργους που κόπηκε φέτος? Έκαναν λάθος?
  14. captnemo

    Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

    Όσους έχει ρωτήσει στη γειτονιά κανείς δεν είχε αύξηση, άλλοι τα ίδια με πέρσι και άλλοι μειωμένο!
  15. captnemo

    Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

    Να ρωτήσω μήπως κάποιος γνωρίζει, φίλος μακροχρόνια άνεργος, χωρίς καθόλου εισοδήματα(παίρνει μόνο το ΚΕΑ) και χωρίς καμία φορολογική μεταβολή, του ήρθε να πληρώσει τα διπλά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές! Τι μπορεί να συνέβη? Υπήρχε κάποια έκπτωση για τους άνεργους που κόπηκε φέτος? Έκαναν λάθος?
  • Δημιουργία νέου...