Προς το περιεχόμενο

msamkl

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με msamkl

  • Ημερομηνία γέννησης 28/05/1969

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

msamkl's Achievements

  1. msamkl

    Survivor 2

    Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου
  2. Το μαξιλάρι του αυχένα τοποθετείται και με το ύφασμα προς τα έξω, απλώς γυρίζεις το λαστιχο από την άλλη πλευρά.
  3. Πρόσφατα αγόρασα μία Genesis Nitro 550. Είναι Gaming chair. Η επιλογή της συγκεκριμένης έγινε λόγω περιορισμένου διαθέσιμου μπάτζετ. Στην δουλειά έχουμε καρέκλες γραφείου της Νεοσετ από το 2008. Οι καρέκλες αυτές με καθημερινή χρήση 10 ωρη, είναι ακόμη σαν καινούργιες. Ούτε το μαξιλάρι τους έχει κάτσει καθόλου, ούτε τρίζουν, ενώ είναι απίστευτα ξεκούραστες όσες ώρες και να κάθεσαι συνεχόμενα. Η Nitro από την άλλη, έχει σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής αλλά λόγω μπάκετ σχεδίασης, δεν βολεύει ιδιαίτερα σε εφαρμογές γραφείου (πολύωρη πληκτρολόγηση και γενικά όταν δεν είσαι με την πλάτη του καθίσματος λίγο ριγμένη). Σε παιχνίδια ή θέαση ταινιών που κάθεσαι πιο χαλαρά προς τα πίσω με την πλάτη του καθίσματος ελαφρώς ριγμένη, είναι πολύ πιο άνετη. Εάν είχα την οικονομική δυνατότητα σίγουρα θα επέλεγα μια επαγγελματική καρέκλα γραφείου, πολύ πιθανό και την ΝΕC Comfort 04. Βέβαια και η Τιτάν δεν έχει καμμία σχέση με την Nitro...
  4. Πάντως η συγκεκριμένη καρέκλα έχει σχεδιαστεί/κατασκευαστεί για επαγγελματική χρήση, όπου το ζητούμενο είναι η αντοχή στο χρόνο με τουλάχιστον 8 ώρες χρήση καθημερινά, η σωστή στήριξη και στάση του σώματος του χρήστη και φυσικά η σχετική άνεση (καμμία σχέση με τις noname κινεζιές που βλέπεις στο Skroutz έως 200€) και τον μηχανισμό που έχει τον συναντάς σε καρέκλες των 350€ + άνω.
  5. Φαίνεται πολύ καλή και λογικά θα είναι πολύ πιο άνετη από οποιαδήποτε gaming chair. Αν μπορείς πήγαινε να την δεις από κοντά και να την δοκιμάσεις κιόλας. Αν είναι όσο καλή φαίνεται, η τιμή της είναι σούπερ!
  6. https://support.microsoft.com/el-gr/help/20530/windows-10-reactivating-after-hardware-change
  7. Για να επιστρέψουμε λίγο στο θέμα...παρέλαβα σήμερα την Nitro 550. Η συσκευασία αρκετά καλή (διπλό κουτί) και συνολικό βάρος 23 κιλά! Οι οδηγίες συναρμολόγησης μία σελίδα Α4, αλλά πολύ ξεκάθαρες και ευκρινείς εικόνες. Η συναρμολόγηση πολύ εύκολη, θεωρώ δεν θα προβληματίσει κανένα. Η βάση βαριά στιβαρή μεταλλική, τα ροδάκια της αρκετά ποιοτικά με καλή κύλιση. Οι βίδες είναι τύπου άλλεν πολύ καλής ποιότητας, με ειδική κόλλα, γκρόβερ και ροδέλες για να μην ξεβιδώνονται μόνες τους στο πέρασμα του χρόνου. Μου άρεσε πολύ το ύφασμα της. Καταλαμβάνει το περισσότερο μέρος της καρέκλας και το θεωρώ πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε δερματίνη. Το κάθισμα της αρκετά παχύ αλλά σχετικά σκληρό, που σημαίνει ότι λογικά θα διατηρήσει την φόρμα του για πολύ καιρό. Δεν είναι ιδιαίτερα άνετο, αλλά σίγουρα δεν θα κουράσει μέχρι και 3 ώρες συνεχούς χρήσης. Θα προτιμούσα να είχε λίγο περισσότερο βάθος...θα ήταν πιο άνετη. Τα μπράτσα ρυθμίζονται καθ' ύψος και είναι από σχετικά μαλακό καουτσούκ. Η πλάτη έχει ρυθμιζόμενη κλίση και σχεδόν οριζοντιώνεται. Η καρέκλα δείχνει (και πρέπει) να είναι πολύ ποιοτική και θεωρώ ότι αξίζει τα χρήματα που κοστίζει. Με βόλεψε αρκετά, 1.73 ύψος και 90 κιλά!!! (θρεφτάρι είμαι...πρέπει επιτέλους να κάνω δίαιτα) Πολύ ικανοποιημένος από την αγορά της και ελπίζω να αντέξει το κάθισμά της αρκετό καιρό, να μην γίνει το αφρολέξ του ένα με το ξύλο και χωρίς ενοχλητικά τριξίματα. Για να δείτε τις διαστάσεις της πατήστε στην εικόνα που ακολουθεί.
  8. @vasmav Ευχαριστώ, τσίμπησα κι εγώ ένα σε μπλέ. Καλή χρονιά σε όλους!
  9. Σ' ευχαριστώ. Με βλέπω για το HP ProBook 450 G3, άλλωστε είχα στο παρελθόν το HP NX9420 και ήταν σκυλί! Το μόνο που με χαλάει στο Probook το συγκεκριμένο, είναι το γερμανικό πληκτρολόγιο...αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα! Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια.
  10. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Σε τι υπερέχουν έναντι του Vostro? Σε ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία, καλύτερες οθόνες (εκτός από την ανάλυση) ή καλύτερο σύστημα ψύξης?
  11. http://bestdeals.gr/computer-systems/laptops/notebooks/dell-vostro-3559-i5-6200u-4gb-500gb-windows-10-pro-15.6-hd/ Τι γνώμη έχετε για το παραπάνω; Αξίζει τα λεφτά του; Υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι τα 500€; Το θέλω για χρήση κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, οπότε με ενδιαφέρει να έχει καλή φωτεινότητα η οθόνη, με ελάχιστες αντανακλάσεις και να έχει καλό σύστημα ψύξης και ποιότητα κατασκευής. Η χρήση του θα είναι για internet, office, ταινίες και από games κανένα Football Manager το πολύ. Κάθε βοήθεια δεκτή.
  12. msamkl

    Απαράδεκτο After Sales από Plaisio.gr

    Δε χρειάζεται...την αντικατάσταση την κανόνισα με την αντιπροσωπεία της LG, αμέσως μετά την συνομιλία που είχα με το "μπακάλικο". Απλά ήθελα να δημοσιοποιηθεί η..."εξυπηρέτηση" του Πλαισίου για να μην την πατήσουν στο μέλλον άλλοι καταναλωτές.
  13. msamkl

    Απαράδεκτο After Sales από Plaisio.gr

    Συμφωνώ...από εδώ και στο εξής μακριά!
  14. Απαράδεκτο After Sales service! Στις 1-4-2015 παράγγειλα μέσω internet ένα Home cinema LG BH- 4030S. Η αγορά έγινε για λογαριασμό των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Ρεθύμνου,με χρήματα που συγκέντρωσαν από το χαρτζηλίκι τους. Παρόλο που στην σελίδα τους για το συγκεκριμένο προιόν ανέφεραν παράδοση σε 72 ώρες, το προιόν τιμολογήθηκε και απεστάλει με την μεταφορική "Παπαδάκης ΙΜΕ" στο Ρέθυμνο στις 9-4-2015 . Η παράδοση από την μεταφορική έγινε 14-4-2015 στο Γηροκομείο Ρεθύμνου. Στις 15-4-2015, η συσκευή συνδέθηκε και διαπιστώσαμε ότι είναι ελαττωματική (δεν λειτουργεί το δεξιό κανάλι στο ραδιόφωνο, με DVD ή USB λειτουργούν όλα τα κανάλια κανονικά). Ενημέρωσα αμέσως το After Sales, το οποίο μας είπε ότι για να ισχύσει το DOA θα έπρεπε να επιστρέψουμε το προιόν την ίδια μέρα στο κατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης (170χλμ πήγαινε-έλα),διαφορετικά θα χάναμε το δικαίωμα αυτό μιας και θα είχαν περάσει οι 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς που αναφέρει η απόδειξη!!! Οι 7 ημέρες του DOA (Dead On Arrival) ισχύουν από την παραλαβή και όχι από την ημερομηνία αγοράς μιας και το προιόν παραδόθηκε με σημαντική καθυστέρηση και φυσικά σε καμία περίπτωση από δική μας υπαιτιότητα. Είμαι από τους παλαιότερους πελάτες τους (από τότε που υπήρχε μόνο το κατάστημα της Στουρνάρη) και πλέον δεν πρόκειται να ξαναγοράσω τίποτα από την τραγική επιχείρησή τους. Λυπάμαι για την κατάντια τους και εύχομαι ολόψυχα να κλείσουν.
  15. Σκέφτομαι να προχωρήσω στο χτίσιμο ενός HTPC με την δυνατότητα εντός 6μήνου να παίζει και games σε υψηλή ανάλυση με την αγορά μιάς Sapphire Radeon R7 265 2GB Dual-X. Το μπάτζετ έχει ταβάνι τα 700€ χωρίς την κάρτα γραφικών. Έχω σχεδόν καταλήξει σε δύο συνθέσεις, μία με AMD & μία με INTEL επεξεργαστή. Ποιά από τις δύο συνθέσεις θα προτιμούσατε και γιατί και τι αλλαγές θα προτείνατε? 1) ΚΟΥΤΙ Silverstone Grandia GD09B ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Cooler Master G450M ΜΗΤΡΙΚΗ MSI H81M-E32 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ i3-4330 ΜΝΗΜΗ Kingston Hyper X Savage 8GB DDR3 2400MHz SSD KINGSTON HYPER X FURY 2.5" 120GB HDD WD Red WD30EFRX 3 TB BD-RW Pioneer BDR-209DBK ΣΥΝΟΛΟ : 674€ 2) ΚΟΥΤΙ Silverstone Grandia GD09B ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Cooler Master G450M ΜΗΤΡΙΚΗ Gigabyte GA-F2A88XM-D3H ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ AMD A8 7650K ΜΝΗΜΗ Kingston Hyper X Savage 8GB DDR3 2400MHz SSD KINGSTON HYPER X FURY 2.5" 120GB HDD WD Red WD30EFRX 3 TB BD-RW Pioneer BDR-209DBK ΨΥΚΤΡΑ Xigmatek Praeton LD963 ΣΥΝΟΛΟ : 664€
  • Δημιουργία νέου...