Προς το περιεχόμενο

antouans

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

antouans's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

54

Φήμη

  1. Βασικά το θέμα με μηνύσεις για πατέντες καταντάει εκνευριστικό ως και ηλίθιο. Το κακό γίνεται στην βιομηχανία και την πληρώνουμε εμείς είτε έμμεσα είτε άμεσα. Τώρα το WII υπάρχει στην αγορά από το 2006-2007 και η Phillips θυμήθηκε τώρα να μηνύσει την Nintendo. Επίσης όπως είπε και ο φίλος από πάνω, όποιος λέει ότι η Nintendo δεν είναι καλά οικονομικά, ας δει τις πωλήσεις στα 3ds και θα καταλάβει ότι είναι παραπάνω από καλά και μαζί και με τα games του τα οποία πάνε εξαιρετικά.
  2. Αν και έχω χάσει την πίστη μου στην σειρά εδώ και χρόνια στη σειρά, ίσως δούμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά . Αλλά και πάλι θα το αγνοήσω καθώς η Τιμή>content. Υπάρχουν δεκάδες καλύτερες εναλλακτικές ειδικά για PC gamers και με το 1\6 της τιμής του COD.
  3. Βεβαίως και δεν είναι τα γραφικά το παν αλλά το gameplay του game. Όμως εδώ πέρα έχουμε να κάνουμε (όπως και ανέφερες) με την κονσόλα καθ' αυτή. Ο αγοραστής πληρώνει για ένα σύστημα που θα του επιφέρει ένα αποτέλεσμα γραφικών και δυστυχώς η MS απέτυχε παταγωδώς θέλοντας να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Το να βλέπεις το Xbox One το οποίο είναι πιο αδύναμο σε θέματα απόδοσης να έχει 100€ παραπάνω από το PS4 είναι απαράδεκτο.
  4. (joke)Ξέχασαν μάλλον να αναφέρουν ότι θα βγαίνουν περισσότερα pay2play DLC που ως συνήθως έχουν 3-4 maps στην τιμή των 15 ευρώ. Έχω παρατήσει το CoD από το modern warfare 2 όπου κατάλαβα ότι δεν έβγαινε άκρη πλέων με αυτό. Έχει καταντήσει repetitive.
  5. Σχετικά με την παιδεία να επισημάνουμε τη διαφορά της δικής μας με τον Αμερικάνων. Η δική μας παιδεία κοιτάζει προς τα πίσω ενώ των Αμερικάνων κοιτάζει μπροστά. Για αυτό και οι άλλοι προ οδεύουν ενώ εμείς "μαχαιρώνουμε" καινοτόμες ιδέες. Οι μεταφορές με droids θα είναι ταχύτερες, άμεσες και καλύτερες. Αυτό είναι το μέλλον όπως και να το κάνουμε.
  6. Ε καλά αυτά δεν είναι τίποτα. Κάτσε να γίνει το μετρό στην Θεσσαλονίκη και θα δεις εκεί ταχύτητες.
  7. Ρε παιδιά μην ξεχνάμε όμως ότι smartphones πλέων έχουν πολλοί περισσότεροι από αυτούς που κατέχουν φορητές κονσόλες. Ακόμη και αυτοί που δεν είναι gamers θα κατεβάσουν/αγοράσουν και games στα smartphones έστω για να περάσει η ώρα τους. Δεν μπορείς πλέων να συγκρίνει κανείς τα 2 αυτά καθώς εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς.
  8. Δεν κατάλαβα την λογική στα λεγόμενά σου. Θεωρώντας πως η τιμή είναι 100 ευρώ διαφορά ανάμεσα στης 2 κονσόλες, κερδισμένη βγαίνει η sony. Παρόλο που θα υπάρξει το σύστημα με συνδρομές στην SONY που είναι κάτι καινούργιο, η ΜS θα συνεχίσει το LIVE όποτε δεν υπάρχει κάποια διαφορά σε αυτό. Ούτως ή άλλος ήταν γνωστό πολύ καιρό ότι η Sony σκόπευε να βάλει συνδρομητίκη υπηρεσία, οπότε δεν υπήρξε κάποια έκπληξη στην ανακοίνωση. Στην τελική από ότι φαίνεται πιο φθηνό και ίσως πιο καλό σε θέμα hardware βγαίνει το PS4 παρά το Xbox One.
  9. Λογικό ήταν να ακούσουμε μια προσφορά Microsoft-EA χάρης στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει. Αλλά πάλι το Xbox One δεν με εντυπωσίασε ούτε στην τιμή και ούτε με το Kinect που δεν είναι και κάτι σπουδαίο για μένα. Το PS4 παραμένει ανώτερο από το Xbox One.
  10. Και δηλαδή πείραξε το facebook ένα 500$ γιατί είναι και φτωχά στην εταιρία.
  11. Βασικά αυτή η τεχνολογία δεν είναι καινούργια. Είναι ακόμη όμως σε πειραματικό στάδιο. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που εξετάζουν οι επιστήμονες ώστε ένας τυφλός να μπορέσει να δει έστω και μία θολή ασπρόμαυρη εικόνα.
  12. Ναι βασικά το people online 1000 για να μπεις σε online party. Θα μου πεις ήταν πολύ αυτοί που το έπαιζαν single, αλλά εγώ όντας από τους πρώτους που το πήρε θυμάμαι έλεγε παραπάνω lobies από ότι μόνο 1000. Επιπλέον η blizzard είχε πει < pvp will be followed shortly after realese of the game> αν το shortly after το θεωρήσουμε περίπου έναν χρόνο και με πρόχειρη εργασία, πάλι η blizzard αθέτησε τις υποσχέσεις της. Προσωπικά αυτοί οι λόγοι και το άσκοπο κατά την γνώμη act 3 farm με οδήγησαν να πουλήσω το account μου.
  13. Επίσης να πούμε και το γρηγορότερο game το οποίο έχει εγκαταλειφθεί. Ζήτημα ήταν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να υπήρχαν 1000 άτομα online από τα εκατομμύρια που το πήραν. Το game θέλει γερή βελτίωση καθώς η Blizzard δεν έκανε ότι υποσχέθηκε με το Diablo.
  14. Αυτό το είπα με αφορμή την μείωση της ταχύτητας. Για παράδειγμα αν πράγματι μου μειώσουν από 24 σε 2 mbps έχω και έχουν 2 επιλογές. Είτε θα μείνω με 2 mbps πράγμα που σημαίνει ότι θα πληρώνω λιγότερα (το οποίο δεν τους συμφέρει) είτε θα αλλάξω παροχέα, οπότε θα χάσουν ακόμη περισσότερο. Από εκεί και πέρα, άμα γίνουν σε μεγάλη κλίμακα αυτές η αλλαγές, φυσικό θα είναι, ως επιχειρηματίες, να δεχθούν μια μέση συμφωνία σε περίπτωση που δεν θέλουν να χάσουν πελάτες.
  15. Πολλά εκπαιδευτικά υλικά θα μαζευτούν και τελικά η ποινή θα είναι να τους πρήξουν τα νεύρα. Άμα γίνει εδώ αυτό το πράγμα, έχουν να ακούσουν γαλλικά από χρήστες (αν και εδώ στην Ελλάδα οι ISPs άμα τους πεις ότι θα φύγεις αν δεν κάνουν κάτι, αμέσως διορθώνουν το πρόβλημα)
  • Δημιουργία νέου...