Προς το περιεχόμενο

lalaz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    89
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.856 προβολές προφίλ

lalaz's Achievements

  1. Καλησπέρα, πρόταση για ĺaptop 15-16". Χρήση web develpement(VSc κυρίως), πολλά tabs στο browser ανοιχτά, future proof όσο γίνεται, θα είναι συνδεμένο σε οθόνη 24" καθώς θα αντικαταστήσει το desktop, ιδανικά θα ήθελα και ελαφρύ αλλά σε αυτές τις διαστάσεις νομιζω τα 1.7kg δεν τα γλυτώνουμε. Αγορά από Ελλάδα με τιμολόγιο. Μπατζετ 800-900€ Έχω δει κάποια lenovo(idea pad 5/slim/pro) με AMD 5825U/AMD 7730/7735. Κάποιο απ αυτά ή τι άλλες ειπλογές έχουμε; Ευχαριστώ
  2. Ευχαριστώ πολύ, το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν η λύση.
  3. 150-200 σελίδες το μήνα, κάποιες θα έχουν και χρώμα. Το βασικό είναι το scanner, στην αποθήκευση πολλαπλών σελίδων σε ένα αρχείο, είτε με αυτόματη τροφοδοσία είτε χειροκίνητη. Γενικά προτιμούν εκτύπωση με inkjet καθώς τους βγαίνει πιο φθηνά και αντίστοιχα σε laser έβγαινε παραπάνω. Όπως είπα προέχει το scanner 🙂
  4. Καλησπέρα και πάλι, λοιπόν τούτη τη φορά έχουμε προς αναζήτηση πολυμηχανημα/scanner το οποίο να scanαρει πολλά φύλλα σε ένα αρχείο. Αν είναι κάποια ρύθμιση μην πέσετε να με φάτε 😅, αλλιώς οι οδηγίες που μου δόθηκαν είναι ότι ψάχνουμε για μηχάνημα μέχρι 300€, το οποίο θα scanαρει πολλαπλές σελίδες και να αποθηκεύονται σε ένα αρχείο. Η εισαγωγή σελίδων μπορεί να γίνει και χειροκίνητα, αλλά αν υπάρχει κάτι σε αυτόματο σ αυτά τα χρήματα ακόμη καλύτερα. Το πρόβλημα είναι η αποθήκευση των πολλαπλών σελίδων σε ξεχωριστά αρχεία το οποίο παίρνει χρόνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ότι άλλη πληροφορία χρειάζεται πείτε μου να ρωτήσω.
  5. 😂😂 Όχι εντάξει. Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Αύριο θα γίνει η παραγγελία κι ότι βρέξει ας κατεβάσει.
  6. Άρα μας συμφέρει να παραγγείλουμε από Ελλάδα για Ολλανδία εφόσον η διαφορά είναι στα 80-100€ και τα μεταφορικά είναι στα 20€. Φαντάζομαι στο θέμα εγγύησης δεν θα έχουμε θέμα λόγω ΕΕ.
  7. Βλέπω, μεγάλη διαφορά στη τιμή μεταξύ skroutz και γερμανικό mediamrkt/ ολλανδικό σαΐτ. Που μπορεί να οφείλεται; λόγω άλλου μοντέλου (g550) ή ποσότητας μελανιού; https://www.mediamarkt.de/de/product/_canon-pixma-g550-2733158.html. Η ανηψια είδε ότι το G540 από Ελλάδα για Ολλανδία είναι 20€ μεταφορικά που συμφέρει.
  8. Σας ευχαριστώ, ναι το μέγεθος θα ειναι Α4 οπότε πάμε για cannon G540. Εξωτερικό Ολλανδία, αλλά πιστεύω (ελπίζω) να βγάλω άκρη και να βρω το αντίστοιχο μοντέλο.
  9. Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε έναν εκτυπωτή με κύρια χρήση εκτύπωση εικόνων. Απ τα λίγα που διάβασα εδώ στο σαΐτ μάλλον για inkjet; θα εκτυπώνει γύρω στις 15-20 εικόνες την εβδομάδα. Είναι για φοιτητή σχέδιο μόδας εξ ου και κυρίως εικόνες και η αγορά θα γίνει από εξωτερικό(οπότε δεν χρειάζεται πρόταση κατάστηματος σε περίπτωση που κάποιος είναι τόσο μερακλής). Κείμενα δεν νομίζω να εκτυπωθουν πολλά, οπότε μας νοιάζει η ποιότητα εικόνας. Δεν χρειάζεται πολυμηχανημα καθώς η απάντηση σ αυτήν την ερώτηση ήταν "και το κινητό μια χαρά scanαρει πλέον" 😂 Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ότι άλλη πληροφορία χρειάζεται πείτε μου να ρωτήσω.
  10. Mε μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό 😏 -> https://www.gtplanet.net/ps5-supports-ps4-driving-wheels-20200803/
  11. Δεν αντιλέγω σ αυτό. Αλλά δεν συμφωνείς με τους όρους χρήσης όταν κάνεις εγγραφή, ότι ΔΕΝ επιτρέπεται να κάνεις αυτό κι αυτό; Κι αν το κάνεις θα σου κλείσουν/αναστείλουν τον λογαριασμό.
  12. Δηλαδή ρε παιδιά το ότι μια εταιρεία έχει όρους χρήσης και σου λέει αν τους παραβιάσεις θα έχεις "κυρώσεις" είναι λογοκρισία;
  13. Να κάνω λίγο μια ερώτηση; Αρκετοι λέτε για χάσιμο δουλειών και τέτοια. Πως η Amazon, που δεν έχει κάποιο κατάστημα ήδη με ταμίες, θα απολύσει κόσμο; Η συγκεκριμένη τεχνολογία καλή μου φαίνεται, εμένα θα μου γλύτωνε ακόμη παραπάνω χρόνο από το να πηγαίνω στο οποιοδήποτε ταμείο (με ταμία ή self service). To κακό, οι έξτρα διαφημίσεις σε mail ή οπουδήπτε σου στέλνουν. Ναι κάποιες φορές χρήσιμες αλλά αν κάνεις κλικ/θα σηκώσεις ενα προϊόν από περιέργια (θα) σε "βαράνε" στις διαφημίσεις.
  14. Το ποσό της εξαγοράς φτάνει τα 26.2 δισ. δολάρια σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft, με το ποσό να μην περιλαμβάνει καθόλου την ανταλλαγή μετοχών και να παρέχεται ολόκληρο σε μετρητά.
  15. Το ήξερα ότι έπρεπε να βάλω ακόμη μικρότερο budget H Dell μου άρεσε πιο πολύ, αν και όποτε σκεφτόμουν για οθόνη πάντα Dell είχα στο μυαλό μου, αλλά ξεφεύγουμε λίγο στα λεφτά. Επίσης, προτείνεις 2560x1440 για future proof ή/και για καλύτερα χρώματα(φαντάζομαι); Εδώ και καιρό έβλεπα την U2414H, λες να ανέβω σε λεφτά και να πάω καλύτερα στην 25"; Κάρτα δεν θα πάρω άμεσα, δηλαδή μετά ο καλοκαίρι στην καλύτερη αν και το πιο πιθανό κάπου στα xmas..
  • Δημιουργία νέου...