Προς το περιεχόμενο

ison

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    929
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με ison

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.982 προβολές προφίλ

ison's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/04/2024 06:01 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα πωλουνται πακετο vr2 και βαση φορτινης των χειρηστηριων Συνολικα πρεπει να εχουν παιξει κατω απο 50 ωρες μιας και δεν υπαρχει χρόνος Εχουν χρησιμοποιηθει απο ενηλικα αποκλειστικα μη καπνιστη. Αψογη κατασταση ΜΕ ΟΛΑ τα κουτια παρελκομενα (μεχρι και τα πλαστικα σακουλακια υπαρχουν) και για τα 2 ειδη Στο VR2 εχει τοποθετηθει 3d printed guard για να μην ερχονται σε επαφη γυαλια ορασης με τους φακους Το πακετο ειναι με το horizon αλλα το παιχνιδι εχει γινει redeem (το λεω για να εχετε εικονα για το κουτι) Μπορειτε να δειτε αξιολογησεις για την κατασταση των πραγματων που πουλαω. Στελνω παντου με εξοδα αγοραστη και εφοσον γινει καταθεση ολο του ποσου σε συμφωνημένη τραπεζα ή μεσω IRIS Συνάντηση ειτε μετρο αργυρουπολης ειτε πλαισιο βουλιαγμενης (το bundle καινουργιο εχει +150 ευρω παραπάνω)

    400 €

  2. Εχω κανει αιτηση online απο το Mydei ...για το my home online εδω και αρκετες μερες και εχει κολλησει στο: Το αιτημα σας για ανανεωση προγραμματος ειναι υπο επεξεργασια εδω και αρκετες μερες. Τοσο πολυ κάνει ή να παρω και κανα τηλ στην Δεη να δω τι γινετε?
  3. Στην περιπτωση που δεν εχει τι γινεται? Απλα ξαναπροσπαθει να τα δεσμευση? Επισης ειναι στανταρτ η ημερομηνια που γινεται εφοσον ειναι μηνιαια (πχ αρχες του μηνα?) Και να υποθέσω οτι βγαινουν 3 εναντι και 1 εκκαθαριστικος?
  4. ..μα το green pass εχει επιλογη να το βγάλεις...μηπως για αυτο εμενα ειναι στο μετεωρο βημα του πελαργου?
  5. Επειδη δουλευω και εγω αρκετα νυχτερινο (ειδικα το χειμωνα) εστω και 0.113 καλο ειναι για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Οκ θα μπορούσε να ηταν παρακάτω αλλα αμφιβαλλο οτι θα παει λιγοτερο στα αλλα προγραμματα. ΓΙα 10-20 ευρω δεν θα πεθανουμε. Οσον αφορα το online για οποιο το εκανε α) ειμαι Γ1Ν εκτος αν εχω παθει εγκεφαλικο το 50αρικο το παιρνω σωστα (εφοσον ειναι νεο συμβολαιο) β) εχω κανει την αιτηση απο προχτες (στο mydei) και φαινεται σε επεξεργασια ακομα..θα με παρουν τηλ ή απλα κανει τοσο?
  6. Α τόσο καλά κάτι μάλλον ήξερε ο γερονταα
  7. Ευχαριστώ δεν χρειαζεται κατι αλλο να ακουσω ...μονο αν ξερει καποιος στην παγια εντολη αν βαλω καρτα και δεν εχει υπολοιπο μεσα υπαρχει καποιο θεμα?
  8. Τι να σου πω εμενα μου το βγαζει ετσι...οποτε λογικα δεν το βαζεις και τελος σωστα?
  9. To green pass αφαιρειται απο την αρχη το δοκιμασα να το παω μεχρι ενα σημειο online και σου δινει την δυνατοτητα να μην ξεκινησεις καν τους 3 μηνες δωρεαν
  10. Καλα τα λες γεροντα και αυτο ειναι που με ψηνει. Ερωτηση ...το green pass που εγω δεν το θελω το παντρευομαι (γιατι λεει δωρεαν green pass για 3 μηνο μετα τι γινεται?) Ευχαριστώ Edit: (το επομενο καλοκαιρι πως προκυπτει? 12 μηνο δεν ειναι) Edit2: το green pass δεν ειναι υποχρεωτικο..προχωρησα λιγο την συμβαση Online και μπορείς να το απενεργοποιησεις εξαρχης.
  11. Απο οσο καταλαβαινω μπαινει κανονικα σωστα (και εγω Γ1Ν) Το θεμα ειναι αξιζει για 12 μηνο εχοντας μπροστα (υποθετικα) ενα καλοκαιρι που παιζει να μην σταματαει το κλιματιστικο και να βγαλω και ενα χειμωνα (αγνωστο ποσο βαρυς) με θερμοπομπους. Να κανω το leap of faith τι λετε? (το οτι θα ενιωθα οτι θα τζογαρο με προγραμματα για ηλεκτρικο ...δεν θα το πιστευα ουτε σε 3 ζωες)
  12. Στεναχωρηθηκα και μονο που τα διαβασα καλο κουραγιο. Αλλα και 240.000 σε 4 χρονια δεν τα λες λιγα.
  13. Το κακό είναι ότι και αυτοί δεν ξέρουν ακομα
  14. Μια ερώτηση ρε παιδιά. Επειδη ελειξε το συμβόλαιο μου (cosmote vdsl 100 + tv).. είπα να ανανεώσω 100 πάλι εν αναμονή του VOUCHER χωρίς την tv πλέον. Το παράδοξο είναι ότι η απλή vdsl 100αρα είναι στα 37 ευρώ και η fiber στα 28. Το θέμα είναι αν έχει διευκρινίστει ότι η μόνο προϋπόθεση θα είναι 100αρα ταχύτητα ή θα πρέπει να μην είναι και οπτική. Γνωρίζει κάτι κάνεις. Προς το παρών είπα να μην το ρισκάρω και κράτησα την 100αρα vdsl αλλά 37 ευρώ είναι κοροϊδία εν έτη 2024. Λέτε αν πάω σε ίνα να μην ισχύσει το voucher.
  15. Ίδια απορία έχω και εγω
  • Δημιουργία νέου...