Προς το περιεχόμενο

doakes

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    686
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.314 προβολές προφίλ

doakes's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

74

Φήμη

  1. doakes

    Πρόβλημα με VHS video

    @spooker επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ να επισκευαστεί ένα δικό μου πόσες μέρες πήρε να φτιαχτεί και πόσο κόστισε η επισκευή;
  2. Παρέλαβα την PCI κάρτα PINNACLE STUDIO MOVIEBOARD PLUS 700 από τον @frantan. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον ευγενικό φίλο @frantan για την προσφορά του καθώς και για τη διάθεση του να μου λύσει τις οποιεσδήποτε απορίες μου σχετικά με τη χρήση της! ☺️
  3. doakes

    Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

    Ακριβώς το ίδιο μου συνέβη κι εμένα σήμερα! Ενώ ως χτες έγραφε οτι αφίχθη ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)!
  4. Την έχω πατήσει κι εγώ παλιά έτσι έτρεχα memtest86 σε πύργο με αποσυνδεδεμένο το δίσκο για κάτι ώρες κι όπως ήμουν κουρασμένος το βράδυ πήγα να τον κλείσω βγάζοντας το καλώδιο του τροφοδοτικού από πίσω έκανε κατι τζζζ τζζζ οπως το τράβαγα το καλώδιο. Δε ξανάδωσε ποτέ εικόνα η συγκεκριμένη μητρική.
  5. Εγω αν και εχω θετικη εμπειρια με αγορα από το συγκεκριμενο καταστημα δεν αμφισβητω τα λεγομενα σου. Εχω συνηθισει να μη τηρουν τις εγγυησεις σχεδον όλα τα καταστηματα, ειδικα τα μεγαλα.Περυσι αγορασα μια καινουργια μνημη από eshop σε τσιμπημενη τιμη κι εβγαζε εκατονταδες errors στο memtest.Την επομενη μερα της αγορας το πρωι (Σαββατο) την πηγα πισω στο καταστημα ο ιδιος μαζι με screenshots του memtest.Την ειχαν κανα μηνα και στα τηλεφωνα το σερβις τους μου λεγε είναι μια χαρα.Επεμενα ότι εχει errors και ζηταγα αλλαγη η πιστωτικο και δε δεχονταν παρα τις πιεσεις. Στο τελος ειπαν ασυμβατοτητα της μητρικης παρολο που χα άλλη μια ολοιδια στο ιδιο pc απο παλια.Την πηρα πισω τη δοκιμασα σε αλλα 2 pcs και παλι τιγγα στα errors.Οταν την πηρα πισω ανοιξα ticket την εστειλα στο RMA Center της Corsair στην Ολλανδια και μου εστειλαν καινουργια σφραγισμενη λεγοντας μου ότι κανονικα τους πρωτους μηνες επρεπε να μου την αλλαξει το μαγαζι .Ξαναγορασα από το eshop άλλο προιον λιγους μηνες μετα. Άλλη εμπειρια με Πλαισιο αυτή τη φορα. Επωνυμο τροφοδοτικο εβγαζε υποταση , δε μπορουσε πλεον να λειτουργησει σωστα ο Η/Υ , εκανε ξαφνικα restarts.Ηταν τριετιας το τροφοδοτικο με 5ετη εγγυηση.Το σερβις τους το βγαζε οκ ότι δεν εχει θεμα, πηγα το πηρα πισω και το ανοιξα απογοητευμενος να δω τι φταιει κι ειχε 2 φουσκωμενους πυκνωτες που χαν ανοιξει κι ειχαν βγαλει και υγρα. Στελνω email φωτογραφιες στον κατασκευαστη απλα για να παραπονεθω και μου λενε όπως είναι στειλτο μας δεμα και μια βδομαδα μετα θα σου αποστειλουμε καινουργιο.Λεω μα το χω ανοιξει μου λενε δεν πειραζει θα το καλυψουμε.Εκανα ότι ειπαν και παρελαβα νέο και μαλιστα καλυτερο, εστειλα 500Watt και παρελαβα 550Watt. Πλεον αγοραζω από οποιο μαγαζι εχει την καλυτερη τιμη και αν χαλασει κατι απευθυνομαι απευθειας στον κατασκευαστη ή τον εισαγωγεα. Ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι δε κανεις κι εσυ το ιδιο Herald.Απευθυνθηκες σ αυτους δε σε καλυψαν πας τον παιρνεις πισω τον δισκο ανοιγεις ticket στην Toshiba και τον στελνεις οπου σου πουν.Εδωσες 240 ευρω για το δισκο δωσε κι αλλα 12 ευρω και στειλτον στην Toshiba.Εγω δε θα χανα χρονο να ανοιγω θεμα insomnia ουτε θα ασχολιομουν, εχω συνηθισει να μη τηρουνται οι εγγυησεις από τα περισσοτερα ελληνικα μαγαζια.
  6. Το τροφοδοτικό σου μάλλον έχει coil whine.Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ ο θόρυβος γιατί δε ζητάς να στο αντικαταστήσουν δωρεάν με άλλο ίδιο και θες να αγοράσεις νέο; Απότι βλέπω έχει 5 χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή το Thermaltake Smart RGB 700W.
  7. Άμα είναι πλήρως λειτουργική κι απλά βραχυκυκλώνει η βίδα που λες ότι ακουμπάει τότε έπρεπε να δοκιμάσεις χώρις να βάλεις καθόλου βίδα σ αυτό το σημείο και να δεις αν postάρει.
  8. Στη φωτογραφία που ανέβασες φαίνεται να έχει φαγωθεί τελείως σε ενα σημείο.
  9. Ακριβά την πούλησες 90 ευρώ με κομμένη γραμμή. Είναι σοβαρή βλάβη!
  10. Γιατί είναι καλύτερη η https://www.skroutz.gr/s/20121996/MSI-B450M-Pro-VDH-Max.html από την https://www.skroutz.gr/s/15556630/Gigabyte-B450M-DS3H-rev-1-0.html ? 'Ιδιο chipset έχουν κι η Gigabyte έχει 2 PCI Express x16 3.0 Slots ενώ η MSI ένα. Επειδή παίρνει λίγο πιο γρήγορες μνήμες?
  11. doakes

    Nokia 3310 - 15,63€ - Banggood

    https://www.digitallife.gr/klonoi-tou-nokia-3310-polountai-se-katastimata-lianikis-polisis-tis-malaisias-71770
  • Δημιουργία νέου...