Προς το περιεχόμενο

lytostechnology

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    115
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με lytostechnology

  • Ημερομηνία γέννησης 29/03/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

lytostechnology's Achievements

  1. Ναι ρε φιλαρακι, αλλα ποτε θα το χαρεις το κινητο σου? Δεν ειναι κριμα μια τοσο ομορφη συσκευη να την κρυβεις μεσα μια θηκη? Την ιδια απορια εχω και στο αυτοκινητο οταν φοραει καποιος καλλυματα στα καθισματα και οταν το πουλαει τα βγαζει και τα εχει ο επομενος. Για μενα με λιγο προσοχη δεν παθαινει τιποτα το κινητο.
  2. Απορω γιατι μερικοι τα παιρνετε προσωπικα. Λετε να εχουμε κανενα οφελος απο την apple η την Samsung? Να μας κοβουν επιταγες καθε φορα που λεμε κατι καλο γι αυτους? Εχω δοκιμασει αρκετες συσκευες της Samsung και επισης αρκετες της Apple. Η καθε εταιρεια εχει καλα και τα στραβα της δεν αντιλεγω. Ολοι οσοι μιλαμε, το κανουμε απο την δικια μας εμπειρια πιστευω. Και οι δυο εταιρειες πουλανε ακριβες συσκευες, πολυ ακριβες. Το θεμα ειναι οτι η Apple ξερει να τις πουλαει ενω η Samsung στο παιχνιδι του μαρκετιννκ το χει χασει. Δεν λεμε οτι οι συσκευες τις ειναι κακες συσκευες, το αντιθετο, ειναι κορυφαιες χωρις τους περιορισμους της Apple, τους εκνευριστικους για μενα περιορισμους, οπως τον συγχρονισμο αποκλειστικα και μονο μεσω itunes, κλειδωμενο NFC-Bluetooth. Υπαρχει καποιος που δεν τα αναγνωριζει αυτα? Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Ποιοτητα κατασκευης και design εχουν και τα htc, πουλανε ομως? Γιατι? Γιατι μαρκετινγκ καθολου. Δεν μπορει η Samsung να βγαζει 150 μοντελα τον χρονο. Αφου παλι δεν τα πουλαει οπως θελει. Galaxy S, Note, Note Edge, Alpha, A3, A5, Core, Mini, Core 2 duo, ειναι μονο απο αυτα που μου ερχονται στο μυαλο. Μπαχαλο. Για μενα θα επρεπε να επικεντρωθει στην σειρα S και Note που ειναι οι πιο επιτυχιμενες, να δωσει εμφαση στην ποιοτητα κατασκευης γιατι απο χαρακτηριστικα πετανε δεν εχουν αναγκη. Δυο μοντελα ναυαρχιδες και 2-3 χαμηλου κοστους.
  3. Αν θυμαστε καλα το alpha ετρεχαν σαν χαζοι να τον βγαλουν μολις βγηκε στην φορα οτι το iphone 6 θα ειναι 4,7 ιντσων λεπτο κ.λ.π. Γι αυτο βγηκε να προλαβει να κλεψει απ τις πωλησεις του iphone. Το κακο ειναι οτι η samsung αντιγραφει διαρκως την apple και μονο κακο της κανει αυτο, σε αντιθεση με την apple που δειχνει να μην ασχολειται με το τι κανει η Samsung
  4. Φτανει πια με τα τοσα μοντελα! Δεν εχει νοημα. Καπου το εχει χασει η samsung
  • Δημιουργία νέου...