Προς το περιεχόμενο

DoukiMan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    567
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με DoukiMan

  • Ημερομηνία γέννησης 29/10/1990

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

DoukiMan's Achievements

  1. Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα smartphone μέχρι 300€ που να έχει καλή κάμερα. (χρήση από γυναίκα οπότε χρήση θα είναι κυρίως social media και φωτογραφίες)
  2. i) Το ποσό που διαθέτουμε: 700 euros ότι καλυτερο μπορει να επιτευχθει και προς τα κατω εννοειται είναι ευπροσδεκτο . ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) : Gaming αδιάφορο ουσιαστικά, κυρίως χρήση ίντερνετ για μουσική, βίντεο,επίσης χρήση για ταινίες blue ray κλπ , και χρήση Word για εργασίες , αποθήκευση φωτογραφιών και αρχείων μεγάλων. iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: μονο οσα χρειαζονται για προβολη ταινων και ανοιγμα μουσικων αρχειων κλπ. iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) Η οθόνη θα ειναι τηλεόραση γύρω στις 50 ιντσες και η μάρκα της κατα πάσα πιθανότητα samsung. v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι ΄τιποτα απο τα παραπάνω. vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Ίσως απο το πλαίσιο αν ήταν ολα θα ήταν πολύ βολικό εκτος και αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο, αρκεί η αγορα να γίνει με τιμολόγιο. vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εγώ δεν γνωρίζω να συναρμολογώ οπότε ναι θα ήθελα να έρθει έτοιμο. viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Windows.Όποια εκδοση θεωρείται καλή και φιλική αυτή την στιγμή. ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Θα ήθελα να υπάρχει δυνατότητα μελλοντικών αναβαθμίσεων είτε λόγω του οτι περασουν τα χρονια και εξελιχθει τεχνολογικα κατι ειτε για αλλους λογους. x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας Οχι δεν προκειται xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού ουτε αυτο .. xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: οχι.
  3. Καλησπερα στην ομαδα, Ενα φιλαρακι ψαχνει να φτιαξει ενα καινουριο pc (μονο μοναδα) μεχρι 800 ευρω. Χρηση: Συνδεση με τηλεοραση για ταινιες, ανετη πλοηγηση στο ιντερνετ και gaming. Οτι πιο δυνατο γινεται σε αυτα τα λεφτα
  4. Σε ευχαριστω μαλλον το virtual θα κανω.
  5. ναι ,ναι τα προγραμματα γινεται? η μονο στον ssd? Οι δισκοι σε τι format πρεπει να ειναι?NTFS?
  6. και τα αρχεια θα ειναι shared απο τον αλλο σκληρο χωρις να κανω κατι?
  7. Σε ενα καινουργιο pc εχω 2 δισκους 1ssd 250gb και 1hdd 500gb. Θελω να εγκαταστησω στον ssd και τα 2 λειτουργικα (ubuntu-windows) και στον αλλο δισκο να εχω τα αρχεια μου τα οποια θα ειναι προσβασιμα και απο τα 2 λειτουργικα.Ξερετε πως να το κανω?
  8. DoukiMan

    Συνδεση 3 shared οθονων

    ναι ακριβως αυτο. λες να θελει και αλλη καρτα γραφικων γιατι τωρα εχει apu amd a8-7600
  9. DoukiMan

    Συνδεση 3 shared οθονων

    Εχω 3 οθονες 1(μονιτορ)-2(μονιτορ)-3(τηλεοραση). Γινεται να εχω την 1 σε προεκταση με την 2 (δλδ οταν κανω το ποντικι τερμα δεξια στην 1 να πηγαινει στην 2) και την 2 να την κανω να δειχνει στην τηλεοραση(3)?
  10. Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε ενα λαπτοπ για τον παππου μου. Το μονο που θελω ειναι να μπαινει στο ιντερνετ και skype χωρις να κολλαει και να εχει μεγαλη οθονη. Απο budget κατι οικονομικο.
  11. δεν ξερω σε τι τιμες παιζουν.Γυρω στο 50ρικο αμα υπαρχει κατι
  12. Παιδια θελω να κανω μια μικρη και οσο γινεται οικονομικη αναβαθμιση στο pc. Θελω να βαλω εναν σκληρο ssd μονο για τα λειτουργικα dual boot(windows-linux). Τι προτεινετε?
  13. windows 7 αλλα το εχω δοκιμασει σε πολλες θυρες και σε αλλα pc και τιποτα
  14. Εχω εναν εξωτερικο σκληρο και οταν τον συνδεω βγαζει διαμορφωση τωρα αν πατησω ακυρο μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: Δεν ηταν δυνατη η προσμαση στον Ε:\ Παρουσιαστηκε σφαλμα δεδομενων(κυκλικος ελεγχος πλεονασμου). Υπαρχει τροπος να σωσω τα αρχεια?
  • Δημιουργία νέου...