Προς το περιεχόμενο

bandicoot92

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    272
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bandicoot92

  • Ημερομηνία γέννησης 12/02/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αιγάλεω

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.218 προβολές προφίλ
  1. bandicoot92

    Πρόσβαση στο ίντερνετ

    Θα το τσεκάρω,ευχαριστώ πολύ.
  2. bandicoot92

    Πρόσβαση στο ίντερνετ

    Το περίεργο είναι ότι δεν ήταν πουθενά στις εφαρμογές εκκίνησης ώστε να το σταματήσω να ανοίγει μόνο του. Θα το τσεκάρω.
  3. bandicoot92

    Πρόσβαση στο ίντερνετ

    Δεν μπορεί να πάει το μυαλό σου τι ήταν. Λίγο πριν κάνω φορματ κατά τύχη κάνω αλτ ταμπ ( δεν το κάνω ποτέ) και βλέπω ότι τρέχει κάποιο isuspm , το οποίο βρήκα την πηγή του είναι από την Microsoft install shield για τα updates . Δεν το έβλεπες πουθενά ( ούτε σε ανοιχτές εφαρμογές, ούτε να τρέχει στης διεργασίες, ) ο μόνος τρόπος να το κλείσεις ήταν με το αλτ ταμπ κρατημένο και πας στο Χ του. Με του που το έκλεισα μπαίνει παντου κανονικά, το ξανα έτρεξα από περιέργεια και πάλι δεν μπορούσα να μπω. Επίσης να πω ότι δεν ήταν στις εφαρμογές εκκίνησης και παρόλα αυτά έτρεχε με το που άνοιγες το πσ. Το έσβησα εν τέλη και όλα καλά. ( Θα τσεκάρω σε επόμενο update των windows αν θα το ξανά βάλει και θα ενημερώσω να το ξέρει κάποιος που θα του τύχει το ίδιο. Έχω χάσει άπειρες ώρες με το να βρω την ήταν, και τώρα και την πρώτη φορά που έγινε που εν τέλη είχα κάνει φορματ και έχασα όλες τις εφαρμογές. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.
  4. bandicoot92

    Πρόσβαση στο ίντερνετ

    Έχω, δώσει όλες τις εντολές, έχω αλλάξει dns, έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά δίκτυα ( δουλειά,σπίτι,δεδομενα) και τα ίδια. Να φανταστείς πήγα να ανοίξω το ινσομνια να δω για απάντηση και δεν το ανοίγει. Θέλω να αποφύγω το φορματ για να μην χάσω εφαρμογές.
  5. bandicoot92

    Πρόσβαση στο ίντερνετ

    Ναι, και όχι μόνο πχ πάω να ανοίξω το Microsoft store και,μου λέει δεν υπάρχει σύνδεση κτλπ. Ενώ αν ανοίξω browser και μπω Facebook θα μπει ,αναζήτηση σε Google κάνει κανονικά κτλπ.
  6. Καλησπέρα, είναι δεύτερη φορά που μου το κάνει. Εκεί που όλα είναι κανονικά, ξαφνικά αρχίζει να μην φορτώνει σελίδες, πχ. Δεν μπορώ να μπω σκρουτζ,car.gr , και άλλες διαφορές ενώ πχ μπαίνει Facebook κτλπ. Το σφάλμα που βγάζει είναι ERR_CONNECTION_RESET. Έχω δοκιμάσει τα πάντα από λύσεις. Έχεις κάνεις κάποια ιδέα τι παίζει; LENOVO YOGA 730-13IKB. Να προσθέσω ότι την πρώτη φορά αναγκάστηκα να κάνω φορματ να παίξει πάλι, και επίσης την πρώτη φορά δεν έμπαινε πουθενά. Τώρα μπαίνει σε κάποιες σελίδες. Δεν έχω εγκαταστήσει τπτ εξτρα. Όπως το δούλευα πάντα.
  7. Καλησπέρα σας , λόγο του ότι έχω βρει κάτι εργαλεία dewalt εκθεσιακά τα οποία θέλω να αγοράσω από ένα χρήστη ( που ισχυρίζεται ότι είναι κατάστημα, αλλά δεν βγάζει κάτι το Google, ενώ μου έχει δώσει όνομα μαγαζιού, τηλ και διεύθυνση) και λόγο του ότι τα περισσότερα dewalt στο μαρκετ πλεις ειναι μαϊμού. Γενικά ενώ φαίνονται όλα οκ αυτό το ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο να επιβεβαιώσω ότι λέει αλήθεια ( στο Google Maps η φώτο από την διεύθυνση του μέσω street view είναι παλιά οπότε θα δικαιολογούσε την απουσία του καταστήματος) μου φαίνεται κάπως, οπότε ήθελα να ρωτήσω υπάρχει αυτή η υπηρεσία σε κάποια μεταφορική; Έστω στο κατάστημα τους .
  8. bandicoot92

    RACK

    Καλησπέρα σας, Φτιάχνω ένα rack για να μαζέψω τα καλώδια όμορφα( alarm,κάμερες,κτλπ) και έχω μια απορία ,το μέγεθος τον rack το μετράμε σε ίντσες (Πχ 19αρι κλπ.). Αυτό μας δείχνει την απόσταση στα δύο κάθετα σίδερα στα οποία θα βιδώσουν τα αξεσουάρ (panch panel , switch κλπ..) Με τα U ( pχ , U1 , U2 κλπ.) μας δείχνει πόσους "ορόφους" πιάνει το κάθε αξεσουάρ. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπορώ να υπολογίσω και να βρω τις απαραίτητες γωνίες στήριξης για το switch πχ ή το καταγραφικό. Διότι έχουν διαφορετικά πλάτη το κάθε αξεσουάρ. Τι παίζει με αυτό? Ευχαριστώ.
  9. bandicoot92

    Poe

    Το access point είναι το sisco mr44 και θα τροφοδοτηθεί από το sisco switch ms120-24p στα 80 μέτρα. Το θέμα μου είναι ότι έχω καλωδιο cat 6 solid χαλκο, αλλα δεν είναι shielded. Θα τρέξει μόνο του χωρίς αλλα καλώδια. Θα υπάρχει θέμα; στην φώτο είναι τα χαρακτηριστικά του καλωδίου.
  10. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος, σε εγκατάσταση κάποιον access points μέσω poe , έχω διαβάσει ότι το CCA (copper clad aluminium) καλωδιο δικτυου δεν κάνει διοτι ανεβάζει θερμοκρασίες. Τι παίζει όμως αν το καλώδιο μας είναι καθαρό copper αλλα οχι shielded? Δηλαδή ένα καλώδιο χαλκού UTP. Θα έχει πρόβλημα; Θα τρέξει ελεύθερο χωρίς να είναι με καλωδια ρεύματος κολλητά. Ευχαριστώ.
  11. bandicoot92

    Mi scooter ζάντα

    Καλησπέρα σας , μου πατησε αυτοκίνητο την μπροστά ροδα του scooter με αποτέλεσμα, να στραβώσει/σπάσει η ζάντα, το μοτερ είναι μια χαρά. Δεν μπορώ να βρω πουθενά όμως σκέτη ζάντα να βάλω το μοτερ μου διότι δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό σκέτο. Υπάρχει κάποιος που να έχει κανένα καμένο μοτερ ; η να ξερει που μπορώ να βρω ;
  12. bandicoot92

    Mi scooter ανταλακτικα

    Καλημέρα σας, γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βρω ανταλλακτικό του μοτερ; μου έχει κάνει ένα ράγισμα/σπάσιμο η ζάντα του μοτερ μετα από χτύπημα, κΙ δεν μπορώ να βρω ανταλλακτικό. Στην εταιρία μου λένε μόνο ολόκληρο το μοτέρ, αλλά αφού δουλεύει δεν θέλω να το αλλάξω. Ούτε αγγελιες υπάρχουν πουθενά με καμένο μοτέρ. Γνωριζει κάποιος;
  13. bandicoot92

    Broken display.

    Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
  14. bandicoot92

    Broken display.

    Κανενας , απο βιντεο που έχω δει και κάνουν αντικατάσταση. Εκτός αν βλέπω κάτι άλλο. Μου φάνηκε σαν τζαμι σκέτο.
  • Δημιουργία νέου...