Προς το περιεχόμενο

konstantina_ena

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    25
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με konstantina_ena

  • Ημερομηνία γέννησης 11/07/1980

konstantina_ena's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Κυρία σκέμπη ή όπως αλλίως σας λένε εγώ που έχω τελειώσει ανάλογο ιεκ δεν θα πρότεινα σε κανένα παιδί να έρθει να σπουδάσει σε ιεκ και κυρίως ιδιωτικό!!!Για τα δημόσια δεν μπορω να εκφρασω γνώμη μιας και δεν γνωρίζω!!!!Για τα ιδιωτικά όμως είναι μια σκέτη κοροιδια!!Το μετάνοιωσα που ας πούμε σπούδασα!!!!Για κακό μου όμως είχα αγνοια όταν πήγα!!!!!!!!!!!!!Σε κάποιον που θα μου έλεγε να δωσει τα λεφτά του σε ιδιωτικο ιεκ θα του έλεγα καλύτερα να τα παιξει στο τζόγο αν και είμαι πολύ κατα των τυχερών παιχνιδιών.(τα ιεκ είναι αχρηστα)
  2. Θεωρείς απατεωνιά το να έχεις κρατήσεις κανονικά, ικα και απλά αν σου κάθεται μια στο τόσο κάτι έξτρα να δουλεύεις έτσι χωρίς τεβε(ΜΑΥΡΑ).Αποψή σου και άποψη μου κύριε ακριβοδίκαιε!!!!Σου εύχομαι να γίνεις δημόσιος υπάλληλος,εγώ δεν θα γινόμουν ποτέ(βέβαια ποτέ μην λές ποτέ)το δημόσιο έχει ανάγκη απο υπαλλήλους σαν και εσένα!!!!! (δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο). Καλό βέβαια είναι να θυμάσαι τα ανέκδοτα παρά να κρίνεις άτομα που δεν γνωρίζείς,έστω και απο τις απόψεις τους!!!!
  3. Η ελλάδα πάει μπροστά πάντα με τους δημόσιους υπαλλήλους...................................................
  4. Η εταιρεία είναι πάρα πολύ καλή και επειδή έχω συνεργαστεί μαζί της και ήμουν σε διαφημιστική θα σου πώ ότι τα λεφτά είναι πολύ καλα αλλά δεν έχει προσωπική ζωή,τα ωράρια είναι εξαντλητικά!!!!Και επειδή είχα φίλη που ηταν εκει αναγκάστηκε να παραιτηθεί για να κάνει παιδί!!!!Κατα την γνώμη μου ας σκεφτεί τι θέλει!!!!!Και ποτέ δεν ξέρεις πως παει η j&j και η κάθε J με την οικονομική κρίση ...έξάλλου οι εποχές αλλάζουν!!!!!
  5. να ρωτήσω κάτι?Εχει δοκιμάσει κανείς γάλα γαιδάρου???? Το εκανε μια φιλη και ειδε μεγαλη διαφορα!!!Λένε ότι ειναι θαυματουργό στις δερματικές παθήσεις!!!!Εγω δεν εχω λεύκη εχω κάτι αλλο δερματικο που βγαινει απο στρες και αχγος μόνο που οι δερματολογοι μου λενε ασχετα ο ενας με τον αλλον!!!Επίσης να τονίσω για την γυμναστικη που μου μίλησε ενας δερματολογος ότι ειναι θαυματουργηκαι οτι παραγει ο οργανισμος ενδορφίνες που είναι ορμονες και πολυ οφέλιμες για τον οργανισμο και για το δέρμα το αχγος το στρες!!!!
  6. kraft αμπελόκηποι......στην απένατνι πλευρά απο το μετρό!!!Μπύρες ασυνηθιστες...
  • Δημιουργία νέου...