Προς το περιεχόμενο

apple32

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    170
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με apple32

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.021 προβολές προφίλ

apple32's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

57

Φήμη

  1. apple32

    Xiaomi POCO X3 Pro (BLUE/256 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 04:44 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Παραχωρείται δωρεάν το τηλ. του τίτλου το οποίο πάσχει από το γνωστό πρόβλημα που ξαφνικά σβήνει και δεν ξαναανοίγει λόγω κάποιων κολλήσεων στο SOC (μάλλον με reballing επισκευάζεται). Κατα τα άλλα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση (χωρίς κανένα σημάδι στην οθόνη, χωρις γραντζουνιές στο πλαίσιο και με γνήσια μπαταρία στο ~85% του αρχικού capacity) και μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει σίγουρα ως ανταλλακτικά. Η μόνη προϋπόθεση για τη δωρεάν παραχώρηση είναι να καταφέρει κάποιος να πάρουμε ένα backup τις φωτογραφίες που έχει μέσα. Specifications Οθόνη: 6.67" Κύρια Κάμερα: 48 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 20 MP Μπαταρία: 5160 mAh Αποθ. Χώρος: 256 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 8 GB Βάρος: 215 g

    0,01 €

  2. Eυχαριστώ για το αναλυτικό μήνυμα σου @SeNNinhA. 'Ενα σημείο το βλέπω διαφορετικά (αν κάνω λάθος πες μου). Δεν θέλω να το αλλάξω γιατί περιμένω να χαλάσει αύριο (ούτε γιατί θέλω να πετάξω χρήματα 😂) αλλά γιατί δεν θέλω όταν είναι να χαλάσει, να στείλει κάποια λάθος τάση κάπου αλλού και να ξοδέψω πολλά περισσότερα από το κόστος του νέου (το έχω δει να γίνεται κάποιες φορές). Επίσης, από ό,τι καταλαβαίνω είναι πολλά τα εξαρτήματά του που έχουν ένα όριο ζωής και γι αυτο δεν νομίζω ότι έχει νόημα να ασχοληθώ να αλλάξω πχ ανεμιστήρια και πυκνωτές εάν έχουν φουσκώσει (γιατί κάτι άλλο θα προκύψει που δεν το είχα σκεφτεί εντος κάποιων ετών). Αυτο το λέω γιατί το ζητούμενο για εμένα δεν είναι μόνο να επεκτείνω τη ζωή του αλλά να μην φθάσει καν στο σημείο που να κάνει 'τσαφ' και ρισκάρω τα υπόλοιπα εξαρτήματα (αν μιλάγαμε για ένα μόνιτορ που είναι αυτόνομο, τότε είναι άλλη κουβέντα). Ούτε με πειράζει ο θόρυβος ο ίδιος (απλά πραγματικά μου υπενθύμισε την ύπαρξη αυτού του εξαρτήματος). @PC_Science_Lefkada ευχαριστώ επίσης για τη γνώμη σου στο coolermaster. Ξέρεις μήπως εάν υπήρχε και κάποια πιο επαγγελματική επιλογή? όχι περισσότερα watt, αλλά κάτι που να απευθύνεται πχ σε workstations που να το πρότεινες. Τυχαίνει να ασχολούμαι επαγγελματικά με άλλου είδους ηλεκτρολογικά-ηλεκτρονικά (σχεδίαση και επισκευή) οποτέ θα μπορούσα να επέμβω στο PSU αλλά δεν είναι αυτό που με απασχολεί. Επειδή με PC συγκεκριμένα ασχολούμαι ερασιτεχνικά, ήθελα μια άποψη και άλλων φίλων για ένα θέμα που ξεφεύγει λίγο του "στηνω ένα PC για οικιακή χρήση" επειδή έχω μετατρέψει το παλιό μου gaming PC σε καθημερινό εργαλείο δουλειάς.
  3. Καλημέρα, Έχω το ακόλουθο setup που τα τελευταία χρόνια λόγω άσκησης ελεύθερου επαγγέλματος το χρησιμοποιώ σαν workstation (των φτωχών 🤣) επειδή πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο απο τις επιδόσεις του. Η χρήση του είναι 40% ελαφρύ cad ή coding, 60% απλα έχω ενα browser και διαβάζω στην οθόνη: CPU: i7 2600k MOBO: ASUS P8Z68V-PRO RAM: 24GB 1600MHz GPU: RX580 8GB + 4 HDD + 2 SSD Το θέμα είναι οτι αυτό το setup τροφοδοτείται από ένα ENERMAX LIBERTY 500W (EL500AWT) του 2006. Θυμήθηκα την ύπαρξη αυτού του τροφοδοτικού γιατί έχω αρχίσει και ακούω το ανεμιστηράκι του που είναι στα τελευταία του. Επείδη φοβάμαι όμως ότι όταν θα έρθει η ώρα του θα πάρει μάζι του τουλάχιστον τα MOBO/GPU, νομίζω είναι καλύτερη ιδέα να το αλλάξω προληπτικά ολόκληρο (και όχι μόνο το fan). Θα ήθελα να μου πείτε μια γνώμη εάν είναι καλή σκέψη αυτό και μια γνώμη για κάποιο PSU. Σε άλλο topic παρακάτω, είδα αυτό το PSU: https://www.skroutz.gr/s/47555673/CoolerMaster-600W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Wired-80-Plus-Gold-MPW-6001-ACAAG-NL.html Eυχαριστώ για τον χρόνο σας!
  4. Eυχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεδομένου πως μιλάμε για φωτοτυπικό πλέον με σημαντικό κόστος (και πολλά οφέλη), πιστεύετε θα σύμφερε να της πω να μιλήσει με την kyocera για να έχει κάποιο πακέτο συντήρησης με κάποιο "συμβόλαιο"? ή δεν αξίζει και στην ουσία ο kyocera θέλει απλά αναλώσιμα για κάποια χρόνια ζωής πριν γεράσει πολύ (τα οποία μπορεί απλά να τα παραγγέλνει και να τα βάζει όπως έκανε ως τώρα).
  5. μπατζετ μέχρι 350€ θα ηταν οκ. αλλά δεν ειναι απαγορευτικό και κάτι παραπάνω. όμως αν κάνει τη δουλειά της και με λιγότερα, κανένα πρόβλημα.
  6. Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να προτείνω σε φίλη γιατρό που χρειάζεται πολυμηχάνημα laser για το γραφείο. Την ενδιαφέρει να: Είναι ασπρόμαυρο (δηλαδή η έγχρωμη εκτύπωση ειναι αδιαφορο αν υπάρχει) Έχει ethernet Scanner με αυτόματο τροφοδότη. το scanner και η ταχύτητα αποστολής του σκαναρισμένου στο pc είναι σημαντική. αξιοπιστία καλή έναντι σε βλάβες. Θα βγάζει 1-2 αντίγραφα ανά ασθενή οπότε ~30 φύλλα την εργάσιμη ημέρα. Είχε κάνει το λάθος να πάρει απο εκείνους τους απαράδεκτους HP που θέλουν ιντερνετ 24/7 και είναι πάναργοι οπότε με ρώτησε αν γνωρίζω. Κοίταξα τo προηγούμενα threads αλλά αναφέρονταν όλα όσα είδα παρόμοιων προδιαγραφών σε οικιακή χρήση και γι' αυτό γράφω μήπως υπάρχει κάποια άλλη σύσταση για γραφείο (δηλαδή να μην έχει συχνα downtime). Αν γνωρίζει κανείς ή άλλος επαγγελματίας έχει πάρει κάτι που του άρεσε θα το εκτιμούσα να μου πει μια γνώμη. Eυχαριστώ.
  7. Μολις παρέλαβα! Ευχαριστώ τον @Kostas.karras
  8. Mε ενδιαφέρει για απόπειρα επισκευής.
  9. Χαρίζεται η συσκευή θέρμανσης καπνού glo hyper+. Tη δίνω γιατί θέλω να το κόψω τελείως. Είναι λίγο χρησιμοποιημένη μιας και τη χρησιμοποιούσα περιστασιακά. Αποστολή με box ή χέρι με χέρι στο μετρό ηλιούπολης. Είναι το ίδιο χρώμα με τη φώτο εδώ.
  10. ναι δίκιο έχεις! στείλε μου προσωπικο
  11. Ακολουθώ το παραδειγμά σας και δίνω και γω κάποια πράγματα που δεν χρειάζομαι. 1) motherboard. είναι απο pc πελάτη που ισχυριζόταν οτι κανει μπιπ μπιπ που και που (πχ 1 στα 10 boot). σε εμένα δεν το έκανε ποτέ μια μέρα που τη δοκίμασα. έγινε τελικά αναβάθμιση και δεν ασχολήθηκα μαζί της πιο πολύ. δίνεται όπως είναι με έναν intel e4400 (νομίζω) που φοράει. Προσοχή: αυτό το μοντέλο (φαίνεται στη φώτο) έχει μια ιδιαιτερότητα και παίρνει πολύ συγκεκριμένες ram. Μπορώ να βρώ μια 2gb να δώσω αν την θέλει κανείς. Θα προτιμηθούν για αρχή όσοι θέλουν μόνο την motherboard γιατί δεν θυμάμαι ποια RAM είναι και πρέπει να δοκιμάσω αρκετές για να τη βρω... 2) Τα βιβλία. Δίνονται το πολύ 2 ανά άτομο (γιατί θεωρώ ότι είναι καλύτερο να πάρει κάποιος ένα συγκεκριμένο που χρειάζεται και δεν μπορεί να το βρει αλλού εύκολα). Αν κάποιος τα θέλει για κάποιο καλό σκοπό όλα μαζί, μου στέλνει και τα δίνω. Εκτός απο το σκίσιμο στο χαρτόνι του ενός που φαίνεται, τα βιβλία ειναι σε πολύ καλή κατάσταση Παραλαβή απο μετρό Ηλιούπολης.
  12. ενδιαφέρομαι για το iphone 5c, ευχαριστω!
  13. Thanks για την συμβουλη για τις καρτες! Θα το εχω κατά νου αν αγοράσω. Πάντως δοκιμασα να αλλαξω αυτή τη ρύθμιση αλλα εξακολουθεί να 'σερνεται' και να βγάζει μήνυμα οτι ειναι ασύμβατος ο graphics processor λογω έλλειψης direct X feature level 12 (επειτα απο restart). Είναι η μερα με τη νύχτα σε σχέση με το cc 2021 που χρησιμοποιούσα μέχρι τωρα. UPDATE: Ενεργοποίησα επίσης και τη ρύθμιση 'Deactivate Native Canvas' και τωρα λειτουργεί αρκετά πιο γρήγορα (περίπου όπως με το cc 2021) σε συνδυασμό με το 'older gpu mode' ! Πιστεύω θα με βοηθήσει να κανω λιγη υπομονή και να πάρω αργότερα την 2060 ή και μάλλον καλύτερο cpu.
  14. Το εκανα και γω παίζει σούπερ! Μια ερώτηση προς γνώστες: Μου ζητάει directX 12 για να έχει HW acceleration. Η αρχαία πλέον GTX 670 που έχω δεν το υποστηρίζει και έχω βρει μια RX480 φθηνά για μικρο upgrade αποκλειστικά για αυτή τη χρήση. Θα είμαι ΟΚ (και με το ai) ή έχετε να προτείνετε καποια πιο value λύση? Eυχαριστώ!
  15. Το κουτί είναι απο HP pc της εποχής εκείνης και φοράει ένα LITE-ON 300W (https://www.cpumedics.com/hp-ps-5301-08ha-300w-24-pin-atx-power-supply-for-hp-computers/ ). Για το συγκεκριμένο set-up μου φαίνεται αρκετό μιας και δεν είναι εντελώς κινέζικο αλλά το OEM της μάνας του ενώ η κατανάλωση θα είναι χαμηλή. Θεωρείς ότι θα έχει προβλήματα?
  • Δημιουργία νέου...