Προς το περιεχόμενο

jimgeroul

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    81
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με jimgeroul

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

jimgeroul's Achievements

  1. Ας κάνουμε όλοι από μια παραγγελία στο νέο κατάστημα, αντικαταβολή.. και ας τον να περιμένει.. μόνο έτσι τους κάνεις καλά κάτι τέτοιους.
  2. Το να έχεις άποψη για κάτι που ΔΕΝ έχεις δει τα λέει όλα. Καταλάβαμε.. no worries
  3. Από ότι καταλαβαίνω δεν είδες την ταινία αλλά έχεις άποψη.. Γιαυτό λοιπόν βγαίνουν και 20 ίδιες ταινίες Spirdeman τον χρόνο για να βλέπουν και όσοι δεν καταλαβαίνουν τα υπόλοιπα.. everybody is happy.
  4. χαχαχα το ακούσαμε και αυτό.. ανούσια θα έλεγες την ύπαρξη ορισμένων ή και όλων μας εδώ μέσα.. έπρεπε να ζούμε ακόμα στις σπηλιές και να νομίζουμε ότι ο κόσμος σταματάει στην θάλασσα.. προφανώς και μέχρι εκεί φτάνει ο νους ορισμένων.
  5. Αν δεν είχατε apple δεν θα χρειαζόταν να ψάχνετε φορτιστή, υπάρχουν εταιρίες που φτιάχνουν μπαταρία που κρατάει 1+ ημέρα.. mindblowing
  6. Μ'αρέσει που μιλάμε για laptop στο έτος 2022... και το πρώτο χαρακτηριστικό που αναφέρετε έιναι η 1080p κάμερα..
  7. Θέλουμε πίσω το hellomoto - Motorola Moto X bamboooo.. απο τα πιο ωραία smartphone έβερρρ!
  8. Θα πάει δηλαδή η θεία μου, να σκάσει extra 100-200-300 ευρώ να πάρει άλλο router απο αυτό που της δίνουν? Για να πάρει μετά να πει ότι δεν παίζει το wifi? Δεν μιλάμε για αυτους του πελάτες, αυτοί προφανώς θα μείνουν με τα router της εταιρίας, γιατι δεν ξέρουν και δεν έχουν λόγο να πάνε σε κάτι άλλο.
  9. σσσςςς... ο Τάσος απο την Κερατέα ξέρει καλύτερα.. 😄
  10. εε ναι όταν ο άνθρωπος φτιάχνει πύραυλο ανακυκλώσιμο θα δυσκολευτεί στο αυτοκίνητο.. σιγά την τεχνολογία...
  11. Αν συνδέσω καφέ και κίκτρινο, τις 2 εντολές δλδ στον ψηφιακό θερμοστάτη και βάλω διακόπτη στο ένα καλώδιο εντολής για να κόβει τον ανεμιστήρα και να χαμηλώνει την φλόγα θα είμαι οκ θεωρείς; και θα πρέπει να το ανοίγω πάντα με τον διακόπτη/κίτρινο στο ON (να περνάει ρεύμα δλδ).
  12. Αυτό κατάλαβα κ εγώ, Μπορώ να βάλω τους θερμοστάτες σε σειρά και να έχω 2 θερμοκρασίες ώστε να γίνεται αυτόματα; Δηλαδή πρώτα τον ψηφιακό για το on/off και μετά τον αναλογικό για την ρύθμιση της φλόγας (ή ανάποδα). Η μόνο τον ψηφιακό και εναν διακόπτη on/off για να ανοιγοκλείνω τον ανεμιστήρα/φλόγα Τι εννοείς με αυτό; Τι ακριβώς κάνει το Καφέ και το το Πρασινο/Κίτρινο καλώδιο? Καφέ - ΟΝ/OFF καυστήρα ; Πράσινο/Κίτρινο - ON/OFF ανεμηστίρα / φλόγας ;
  13. Δεν έχω ιδέα, είναι 25χρόνια το μηχάνημα, στέλνω φώτο αν ξέρει κάποιος. Απο ότι καταλαβαίνω, η ρύθμιση της έντασης της φλόγας αντί να γίνεται αυτόματα, την έχουν βάλει στο θερμοστάτη ώστε να την αλλάζουμε εμείς. Στον θερμοστάτη έρχονται 4 καλώδια. Νομίζω ότι είναι: Μαύρο - Φάση Μπλε - Ουδέτερο Κίτρινο - Εντολή 1? Καφέ - Εντολή 2? Το κίτρινο παίρνει ρεύμα ανάλογα με την θερμοκρασία Το καφέ παίρνει ρεύμα μόνιμα όσο είναι ανοιχτός ο διακόπτης του Θερμοστάτη.
  • Δημιουργία νέου...