Προς το περιεχόμενο

baltz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    52
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με baltz

  • Ημερομηνία γέννησης 10/04/1972

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.639 προβολές προφίλ

baltz's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Αντιμετωπιζω συνεχεια το προβλημα οτι ο εκτυπωτης δεν εκτυπωνει και δειχνουν τα windows 10 οτι ειναι εκτος συνδεσης. Σκαλιζω τις ρυθμισεις στα windows και επανερχεται, δουλευει λιγες μερες και μετα παλι εκτος συνδεσης. Τωρα εχει 2 μερες παιδευομαι και δεν μπορω να τον κανω να δουλεψει. Τι μπορει να συμβαινει; Σημειωτεον οτι σε ενα αλλο υπολογιστη που εχω ( notebook ) με 10ρια και αυτος, δουλευει κανονικοτατα ο εκτυπωτης.
  2. Ρε παιδια το gearbest δεχεται paypal η πιστωτικη? Γιατι εγω παιδευομαι εδω και ωρα και δεν παιρνει τιποτα.
  3. baltz

    One Plus 2 vs lenovo vibe z2 pro

    Επειδη ετυχε να τα δω και τα 2 θα σου ελεγα οτι το lenovo εχει καλυτερη οθονη και ποιοτητα κατασκευής και ειναι σχετικα παλιο μοντελο ενω το oneplus ειναι καλυτερο σε ολα τα άλλα και ειναι καινουργιο μοντελο. Προσωπικα δεν θα επαιρνα κανενα απο τα 2. Θα πηγαινα σε lg g4 ή meizu mx5 που ειναι στα ιδια λεφτα.
  4. Εγω παντως τα βλεπω πανακριβα.
  5. baltz

    LG G4 tempered glass

    Δεχεται paypal? to banggood??
  6. baltz

    LG G4 tempered glass

    Νομιζω ειναι οτι καλυτερο αλλα μπορουμε να παραγγείλουμε απο aliexpress με πιστωτική-χρεωστική???
  7. baltz

    LG G4 tempered glass

    Αυτο στο eshop τον καλυπτει τον αισθητηρα?
  8. baltz

    Παρουσίαση Sony Xperia T2 Ultra

    Παιδια το κακο με την σονυ ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εβγαζε τα ιδια πανελ σε καθε συσκευή. Ετσι πριν αγορασεις επρεπε να κανεις τον σταυρο σου για να πεσεις σε καλο πανελ. Αυτο απο το Ζ2 διορθωθηκε. Τωρα οσον αφορα την οθονη του ultra (με το καλο πανελ) δεν παιζεται. Εχω και το ultra και το νοτε 2 και το νοτε 3 και ειναι εμφανως καλυτερο το ultra.Το εχω συγκρινει με πολλα νοτε 3 και τους κοπηκε το γελιο ειδικα με την φωτεινοτητα. Συμφωνω απολυτα με τις αντανακλασεις στο εντονο φως.
  9. Εγω παλι για να πω την αλήθεια εχω δουλεψει και tempered glass και πλαστική μεμβρανη και γυμνο gorila και δεν ειδα, δεν ενιωσα καμια διαφορα. Τοσο αναίσθητα δάχτυλα έχω?
  10. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπίζω και εγω γιατι μαλλον παω για αντικατασταση του κινητου μου. Τα δινουν χωρις κουτι σε ενα απλο σακουλάκι και όλοι λενε οτι ειναι ανακατασκευασμενα.Η νομοθεσια απο οτι γνωριζω επιβαλλει σε περιπτωση αντικαταστασης η συσκευή να ειναι σφραγισμενη όπως ακριβως αγορασες την πρωτη που χαλασε και λογικα δεν επισκευαζεται. Αλλα που να βρεις το δικιο σου και που να τραβιεσαι. Εγω παντως θα αρνηθώ να παραλαβω ανοιχτη συσκευη χωρις συσκευασια, και βλεπουμε.
  11. Κατάλαβα! Παει το κινητάκι μου θα το κλαίω! Το εστειλα πριν μια εβδομάδα στην αρβατο με προβλημα στην δόνηση (ακουγότανε σαν ξυριστική μηχανη). Ειμαι περιεργος να δω σε τι κατασταση θα μου το στειλουν ,όταν θα μου το στείλουν. Παντως ακόμη το κάνουν ελεγχο, κάθονται και το ακούνε δηλαδη? Το προβλημα είναι εμφανές δεν χρειαζεται 5 μερες ελεγχος. Εκτος αν μαγειρεύουν τίποτε.Αν μου το βγαλουν εκτος εγγυησης πάντως εγω 18,5 ευρώ δεν τους δίνω για εναν απλό ακουστικό έλεγχο.
  12. Το ιδιο συμβαινει και σε μενα.Παιδευομαι 2 μερες και δεν μπορω να βρω ακρη.Αν ξερει κανεις βοηθεια!
  13. Ειναι πολύ πιο γρήγορo το κινητό και πολύ πιο smooth με την ics. Exει βέβαια κάποια ψιλο-προβληματάκια τα οποία θα διορθωθούν στα επόμενα updates.
  14. baltz

    Lg optimus 3d ή htc evo 3d?

    Ηταν να πάρω το lg αλλά εχω ακούσει παρα πολύ ασχημα σχόλια απο τους κατόχους του. Απο την άλλη sτα ευρωπαικά site του δίνουν ελαχιστο προβάδισμα έναντι του htc. Μια γνώμη σας (ειδικά απο τους κατόχους ) θα με βοηθούσε να αποφασίσω.
  • Δημιουργία νέου...