Προς το περιεχόμενο

dimsag

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    131
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dimsag

  • Ημερομηνία γέννησης 28/07/1985

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://livadirooms.com/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dimsag's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ! Θα τα κοιτάξω αυτά που λέτε.. Το θέμα μου είναι ότι μπαίνω εδώ και μου δίνει επιλογές για 2 ftp servers. Στα χαρτιά που υπάρχουν εδώ μου δείχνει άλλο host. Το: lhadmin.hol.gr που δε το βλέπω εκεί μέσα για να μπω.. καμιά βοήθεια σε αυτό?? Άλλαξε servers η ΗΟΛ??
  2. κλασσικά δεν το διατύπωσα σωστά.. Λοιπόν, πως θα βγάλω την ιστοσελίδα από την HOL και θα πάρω μόνο το domain να το πάω στο wix για να ανέβει από εκεί??
  3. Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα... Έχω αναλάβει να φτιάξω μια απλή ιστοσελίδα στο γραφείο που είμαι. Το γραφείο έχει ήδη μια ιστοσελίδα η οποία εδώ και αρκετά χρόνια είναι "under construction". Το θέμα είναι ότι αυτή η ιστοσελίδα είναι στην HOL για host όπως και το domain. Εγώ μιας και δεν ξέρω από κώδικες και άλλα παρεμφερή, αποφάσισα να το φτιάξω στο wix.com . Το θέμα μου είναι ότι μάλλον θα πρέπει να το ανεβάσω από εκεί.. Δηλαδή να αλλάξω πάροχο. Αυτό πως γίνεται? Ή μπορώ να μείνω στη HOL? Ρωτάω γιατί πρέπει να εξηγήσω τους λόγους που ίσως θα φύγουμε από το γραφείο από την ΗΟΛ.. Ευχαριστώ, και ότι δεν καταλάβατε πείτε μου αν το ξαναπροσπαθήσω!!
  4. Ok! Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
  5. Γεια σας. Έχω να κάνω μια ερώτηση.. Πριν ενάμιση χρόνο περίπου αγόρασα ένα αρκετά καλό μηχάνημα. Σε αυτό, είχα βάλει τον επεξεργαστή: Intel Core i5 CPU 750 @ 2,67Ghz. Αυτό που θέλω τώρα, είναι να μάθω αν μπορώ να βρω επεξεργαστή με περισσότερους από 4 πυρήνες που έχει ήδη αυτός. Η ταχύτητα είναι καλή. Δουλεύω με προγράμματα φωτορεαλισμού και παίζει σημαντικό ρόλο στην ταχύτητα ολοκλήρωσης κάθε render ο αριθμός πυρήνων. Επίσης, αν μπορώ αντί να τον αντικαταστήσω, να προσθέσω επιπλέον έναν ίδιο επεξεργαστή ώστε να διπλασιαστούν οι πυρήνες. Θέλω κάτι οικονομικό.. Το υπόλοιπο σύστημα είναι: Windows 7 x64 Pro Μνήμη: 8GB Γραφικά: ATI Radeon HD 5670
  6. Δεν νομίζω οτι σου παραβιάζει κάποια ιδιωτικότητα! Εκτός αν νομίζεις οτι οι πληροφορίες που εσύ ανεβάζεις στο fecebook, είναι ιδιωτικές!!
  7. Καλύτερα... Με περισσότερους άνεργους εργάτες και περισσότερο ευτυχισμένους εργοδότες...!! (είμαι η φωνή της Παπαρήγας!) :-D Και μιας που την ανέφερα, να σας θυμίσω οτι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, οπότε το ηθικό δίδαγμα είναι.. κάψτε όλα τα ρομπότ πριν είναι αργά...
  8. καημένα ψαράκια!! Πάλι αυτά θα την πληρώσουνε....
  9. Τα ρολόγια με τα μεγάλα καντράν είναι τα αγαπημένα μου..
  10. Τα ρολόγια με τα μεγάλα καντράν είναι τα αγαπημένα μου..
  11. dimsag

    Στρατός

    Δεν νομίζω οτι αν τυχών γίνει κάτι θα στείλουν τους φαντάρους μπροστά!! Δόξα τον θεό, έχουμε αρκετά αεροπλάνα - πλοία και πυραύλους ώστε οι χερσαίες δυνάμεις να πάνε να ξεκουραστούν για λίγο! (και δεν μιλάω για ειδικές δυνάμεις κτλ, αλλα για τους απλούς φαντάρους)! Για εμένα ΔΕΝ υπάρχει λόγος ύπαρξης τέτοιου στρατού και με τέτοιους φαντάρους οι οποίοι ψάχνουν πως να λουφάρουν για να πάνε να πιούνε φραπε... Και ναι, ο φαντάρος κοστίζει μια περιουσία στο κράτος! Φαι, ρούχα, φάρμακα..... Τουλάχιστον να μειωθεί η θητεία! Ακόμα και στο 6μηνο! Δεν χρειάζεται παραπάνω...
  12. Παντελής αδιαφορία γωνέων...Δεν κατηγορώ τόσο τα παιδιά! Αν οι γονείς τους τα αφήνουν να αλλονίζουν ελεύθερα μέχρι τις 3-4 τα χαράματα χωρίς να ξέρουν που είναι (γιατί αν ξέρουν και τα αφήνουν ακόμα, είναι πολύ χειρότερο για εμένα) χωρίς να έχουν κλείσει τα 18 τους χρόνια, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους! Και να πω την αλήθεια χαίρομαι που θα μείνουν στουρναρια... Περισσότερος χώρος για εμας στην αγορά εργασίας!!!
  • Δημιουργία νέου...