Προς το περιεχόμενο

dark_raider

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    95
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dark_raider

  • Ημερομηνία γέννησης 18/03/1988

dark_raider's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. dark_raider

    Προτάσεις βιβλίων

    Πολύ καλό είναι και "Το νόημα της ζωής" του V. Frankl
  2. Εγώ πάντως όντας 100% αυτοδίδακτος χρησιμοποίησα Site: αυτό το site. O τύπος έχει ανεβάσει στο internet ένα ολόκληρο course για εκμάθηση κιθάρας for free. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
  3. Site: http://www.amazon.com/Make-Electronics-Discovery-Charles-Platt/dp/0596153740/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1409159226&sr=8-1&keywords=make+electronics Site: http://www.amazon.com/Practical-Electronics-Inventors-Paul-Scherz/dp/0071771336/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1409159226&sr=8-6&keywords=make+electronics Site: http://www.amazon.com/How-Diagnose-Fix-Everything-Electronic/dp/0071744223/ref=pd_sim_b_5?ie=UTF8&refRID=1T01GVC6J5CJ2D4KBGMJ
  4. dark_raider

    Προτάσεις βιβλίων

    Γενικά σε βιβλία εκλαικευμένης ψυχολογίας τι έχεις να προτείνεις; Αυτός ο Yalom που τοσο τον διαφημίζουν αξίζει ή μπα;
  5. dark_raider

    Εργονομικό τάμπλετ

    Μέχρι 400. Και με λιγότερα όμως δεν θα με χάλαγε αν έχεις να προτείνεις κάτι.
  6. dark_raider

    Εργονομικό τάμπλετ

    Σκέφτομαι καιρό τώρα να πάρω και γω τάμπλετ, αλλά κολλάω στο ζήτημα της ερογνομίας. Ένα τάμπλετ με 10αρα οθόνη (πχ nexus 10) είναι βολικό στο κράτημα ή τελικά σπάει νεύρα και κουράζει στην συνεχή χρήση; Για σερφάρισμα που με το ένα χερι κρατάς το τάμπλετ και με το άλλο πληκτρολογείς κουράζει ή όχι; Απο την άλλη κάτι σε 7αρα οθόνη δεν είναι πολύ μικρό; Μήπως κάτι ενδιάμεσο σαν το kindle fire hd 8.9; Μπερδεύτηκα νομίζω.......
  7. dark_raider

    Coursera/Online Μαθήματα.

    Μην ξεχνάτε και το udacity.com
  8. dark_raider

    Προτάσεις βιβλίων

    Σήμερα είδα ότι κυκλοφόρησε στα ελληνικά το The windup Girl. Όποιος ψήνεται για biopunk νομίζω ότι πρέπει να το διαβάσει.
  9. dark_raider

    youtube και debian (rasbian)

    Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το rasbian (διανομή του debian για το raspberry pi) να παίξει βίντεο στο youtube; Η αλήθεια είναι πως είμαι αρχάριος στο lixux γενικότερα, αλλά όσο κι αν έχω ψάξει στο net δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι που να δουλεύει. Έχετε εσείς μήπως καμιά ιδέα;
  10. Και η Κορέα έχει τον Φλωρινιώτη της.
  11. dark_raider

    Curiosity (Mars rover).

    Μπορείτε να σταματήσετε να ασχολείστε με τα trolls/ακυροάσχετους; 'Ωρες ώρες το γνωστό ρητό του Αϊνστάιν γίνεται παραπάνω από επίκαιρο.
  12. dark_raider

    Η Apple προμοτάρει τη Samsung

    Ρε κουφάλες Eγκλέζοι θα τρίζουν τα κόκκαλα του Steve. Αλλά βέβαια από κάτι κομπλεξικούς σε 'ενα κ@λονήσι τι να περιμένει κανείς; Viva la liberation. Κύριε Tim ήμανε καλός; Περιμένουμε τα fanboys της samsung.
  13. Akira. Τρελό mindfuck στο τελευταίο μισάωρο. Την συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του post-apocalyptic scifi.
  14. dark_raider

    Προτάσεις βιβλίων

    Πραγματικά έχουν μπλέξει τα μπούτια τους και μπερδεύουν και εμάς τους υπόλοιπους. Τελικά τα βιβλία είναι 6 και δεν έχουν καν υπότιτλο. Ο τίτλος τους είναι "Γαλαξιακή Αυτοκρατορία 1-6" Τρέχα γύρευε δηλαδή. Μου φαίνεται θα παίξει amazon.
  15. Πραγματικά αν είχαμε ακόμα ψυχρό πόλεμο θα είχαμε πάει πχ στον Άρη προ πολλού. Όλα είναι θέμα κινήτρου. Γενικότερα αν κάποιος καταφέρει να ψήσει τους στρατόκ@υλους στην Αμερική ότι το FTL είναι το νέο hot gadget, να δείτε τι λεφτά έχουν να πέσουν στην έρευνα.
  • Δημιουργία νέου...