Προς το περιεχόμενο

D.Luffy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6.984
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    3

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με D.Luffy

  • Ημερομηνία γέννησης 03/12/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.937 προβολές προφίλ

D.Luffy's Achievements

  1. Είναι ακόμα καλύτεροι.
  2. Για το πρόσφατο FFXVI τι γνώμη έχετε οι fans της σειράς? Λόγω τεχνικών προβλημάτων προς το παρόν το έχω αφήσει αλλά σκοπεύω να το πιάσω με την έλευση του Pro ή ακόμα και στο PC αν χρειαστεί.
  3. Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά μιας και το παίζω αυτές τις μέρες στο Steam Deck θα το γράψω εδώ. Καταπληκτικό το emulation του Silent Hill 2 με το PCSX2 (Steam OS). Υπάρχει και patch έτοιμο που μπορείς να ενεργοποιήσεις πανεύκολα μέσα στο μενού του client το οποίο ξεκλειδώνει το frame rate στα 60fps! Σε συνδυασμό με 3x ανάλυση και anisotropic filtering, είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμού στην OLED οθόνη. Και όλα αυτά με τα original fog effects του PS2. Αν λοιπόν τα σκ....σει η Bloober με το Remake, θεωρώ ότι αυτός είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος να παίξει κάποιος το παιχνίδι. Το Silent Hill ζει και βασιλεύει.
  4. D.Luffy

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Ε τότε εγώ λέω να παρατήσει τα παιχνίδια η Crystal Dynamics και να μας βοηθήσει να πάρουμε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Έτσι κι αλλιώς είναι πλέον ακτιβιστές, όχι προγραμματιστές.
  5. D.Luffy

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Η Δυτική κουλτούρα είναι πλέον ένα κουφάρι που σαπίζει στον ήλιο. Η κοινωνία μεγαλώνει φλώρους και κομπλεξικά άτομα τίγκα στα ψυχολογικά προβλήματα. Δείτε (ή ξαναδείτε) την ταινία "Demolition Man" του Stalone. Είναι εξαιρετικά επίκαιρη και θεωρώ ότι δείχνει επακριβώς την μελλοντική μορφή της κοινωνίας που θα ήθελαν να περάσουν οι woke κουλτούρες.
  6. D.Luffy

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Νομίζω ότι το ratio του παραπάνω βίντεο τα λέει όλα. Όπως και το μπλουζάκι της κοπέλας με τα κόκκινα μαλλιά στο thumbnail δείχνει ότι δεν είναι καθόλου διαταραγμένο νοητικά άτομο...
  7. D.Luffy

    Xbox Series X Topic v4

    Γιατί υπάρχει περίπτωση να μην το δούμε; Όλα τα games του SX βγαίνουν day-one στο PC. Δεν βλέπω γιατί να περιμένουμε κάτι διαφορετικό εδώ. Δεν έχουν την νοοτροπία της Sony.
  8. D.Luffy

    Xbox Series X Topic v4

    Απόσπασμα μιας συνέντευξης της Ninja Theory σχετικά με την απόφαση των 30fps του Hellblade II: "So when you're presented with something at a higher frame rate, it feels really weird. And that's our goal [with Hellblade 2]: to make it feel cinematic." Οκ, το σέβομαι να βγει κάποιος dev και να πει ότι θέλουμε 30fps για να πουσάρουμε visuals αλλά όταν βγαίνει και λέει ότι τα 60 του φαίνονται "περίεργα" νομίζω ότι λέει πέρα για πέρα μπούρδες για να μη πω μ.......ίες. Και μάλιστα ο τρόπος που το λέει είναι σαν να προαποφασίσει ότι τα 60 fps είναι περίεργα και για τους υπόλοιπους. Μιλάει σε 3ο πρόσωπο. Θυμίζει Ubisoft η φάση. Προετοιμαστείτε λοιπόν για πολλές "cinematic" experiences από δω και πέρα. Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν το Gears 6 είναι και αυτό 30fps χωρίς performance mode.
  9. Νόμιζα ότι το Mario Kart 8 πλέον το έχουν αγοράσει ακόμα και αυτοί που δεν έχουν Switch... Πόσες πωλήσεις έχει κάνει συνολικά; 4 δισεκατομμύρια;
  10. D.Luffy

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Οι Γάλλοι έχουν αρχίσει γενικά να γίνονται κουραστικοί (για να μην πω και επικίνδυνοι) και σε άλλα πολύ πιο σοβαρά θέματα από τα video games τον τελευταίο καιρό.
  11. D.Luffy

    Xbox Series X Topic v4

    Τουλάχιστον το Hellblade II θα πουσάρει τα γραφικά και μάλλον θα δικαιολογήσει το 30άρι σε κονσόλα. Δεν νομίζω να είναι σταρχιδισμός ούτε έλλειψη ταλέντου. Βέβαια, είδαμε και πολύ εντυπωσιακά παραδείγματα 60fps σε Alan Wake II και Avatar... Η UE5 προς το παρόν φαίνεται unoptimized και βαριά.
  12. D.Luffy

    Nintendo Switch Topic v3

    Κάτσε, έχουν να κάνουν rating σε άλλες 194 χώρες ακόμα.
  13. D.Luffy

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Ελπίζω σε μεγάλη διάρκεια. Βέβαια ασφαλώς παίζει ρόλο και πως το χειρίζεται ο καθένας. Όχι βιαστικές και απότομες κινήσεις. Πάμε αργά και σταθερά για να μη τελειώσει γρήγορα. Τα δίνουμε όλα μόνο στο τέλος.
  14. D.Luffy

    Xbox Series X Topic v4

    Ναι προφανώς.
  • Δημιουργία νέου...