Προς το περιεχόμενο

Toudor14

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    128
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Toudor14

  • Ημερομηνία γέννησης 14/11/1983

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Toudor14's Achievements

  1. Toudor14

    Apple iPhone 14

    Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι (στο πλαίσιο τουλάχιστον) η πολιτική επχει να κάνει με το πόσο ισχυρή καρτέλα έχει ένας πελάτης στο ιστορικό του. Για παράδειγμα , από τον περασμένο Δεκέμβρη μέχρι και πριν 2 μήνες - έκανα αγορές απο πλαίσιο στο όνομά μου 3 iphone pro max 256gb , ένα Apple Watch και ενα iPad pro 12.9. Όλα απόδειξη και μετρητά. Για συγγενικά μου πρόσωπα κλπ , δεν έχει σημασία. Και όταν φτάνει η ώρα που ανοιγει προπαραγγελίες το πλαίσιο , θυμάμαι να κάνω τη δική μου 5-6 μέρες μετά. Έχω πραλάβει πρώτος απο πάρα πολλούς που εκαναν πρωτα δευτερολεπτα. ξέρουν που δίνουν πρώτα. Εκει που τους συμφέρει καλύτερα. Προφανώς φάουλ
  2. Toudor14

    Apple iPhone 14

    Σημερα με ξαναπήραν απο πλαίσιο να παραλαβω iphone 14pro Εχω παραλάβει,τους ειπα. Συγγνωμη , θα αποδεσμευσουμε την παραγγελια μου ειπανε. Το ιδιο ειχε γινει και με istorm. 2 φορές με πηρανε τηλέφωνο για 2 ιδιες παραγγελιες.
  3. Toudor14

    Apple iPhone 14

    https://www.skroutz.gr/s/38127986/Spigen-EZ-FIT-GLAS-tR-Tempered-Glass-2τμχ-iPhone-14-Pro.html?from=featured&product_id=127012193 Αυτό εδω δλδ; Ευχαριστώ
  4. Toudor14

    Apple iPhone 14

    Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ενα προστατευτικό οθόνης για το 14pro? Θυμαμαι της spigen ειχα πάρει τελευταία φορά πριν χρόνια και ηπταν σούπερ. Προφανώς να ειναι γυαλί και να μην έχει χρωματιστό φινίρισμα στα τελειώματα γύρω-γύρω. Θα με διευκόλυνε να το παραγγείλω απο ελλάδα , όχι απο εξωτερικό. Υγ: Με το μπριζάκι του iPad pro usb-c που ειναι 20w , ειμαι κομπλέ να φορτίζω και το iphone , σωστά;
  5. Toudor14

    Apple iPhone 14

    Αν μπορει να παραλάβει άλλος παραγγελία άλλου (προφανώς με κωδικό και ονοματεπώνυμο) απο istorm και θέλει iphone 14pro 256gb space black - ας μου στείλει το κινητό του σε pm να τον πάρω τηλ να του δωσω τη δική μου παραγγελία. Εγώ ειμαι Ζάκυνθο και θα ανεβω Αθήνα σε 1μιση μήνα. Όταν μπηκα το βράδυ και παράγγειλα - πίστευα οτι θα χρειαστεί κανα 2μηνο μεχρι να έρθει το κινητο - όπερ σκέφτηκα ότι θα ειμαι αθηνα να πάω κολωνάκι να παραλάβω. Η παραγγελία μου ειναι ηδη διαθεσιμη στο μαγαζι και θα ειναι αυστηρά μέχρι και τη δευτέρα μου είπαν. Μετά θα το δώσουν αλλού. Εγω δεν ψήνομαι να στείλω κάποιον εκεί να το παραλάβει για μένα και μετά κούριερ εδώ - αλλα ούτε και να το βάλει συρτάρι μεχρι να ανέβω. Έχω φάει κλαρίνο στο παρελθόν με iphone 4 που απο οτεshop το αγορασα , το ανοιξα μετά απο μερικές μέρες ζελατίνα καινούργιο και είχε σπασμένη οθόνη. Έκανα αμάν να το αντικαταστήσουν. Δεν το ξεχνάω ποτέ αυτό. Απο τότε στο ταμείο με το που πληρωνω - μπροστά τους ανοίγω τα άπαντα. Ο αλλος λογος ειναι ότι κ δω να το έχω τώρα , η δουλειά μου είναι στη θαλασσα σε ιστιοπλοικά και πλεούμενα και θα το ρημάξω στην υγρασία καινούργιο , κρίμα. Οταν ανεβω αθήνα το αγοράζω κι αν δεν το χουν ετοιμο - θα το πάρω απο εξωτερικό που θα φύγω σχεδον καπάκια.
  6. Toudor14

    Apple iPhone 14

    Mail από istorm να παραλάβω από κατάστημα κολωνάκι 23 του μήνα (μεθαυριο)14 pro space black. Τους πήρα τηλ και ισχύει. Σήμερα το πρωι μου ρθε το μειλ. Μου ειπανε 2 μέρες θα το κρατησουνε γτ εχει μεγαλη ζητηση.
  7. Toudor14

    Apple iPhone 14

    Έβγαλες και συ συμπεράσματα.. Οτι να’ναι και συ. Πριν μερες εθαβες το 14 και μας ελεγες να περιμενουμε το 15 αλλα σημερα ειναι καλό και μοναδικό το 14άρι. Κάτσε να κάνω log-out και ξαναμπαίνω insomnia σε κανα 3-4 χρόνια. Πολύ κακομοιριά εδω μέσα απο διάφορους χρήστες
  8. Toudor14

    Apple iPhone 14

    Το να μη θέλω να πετάξω τα λεφτα μου σε κάτι που ίσως δε θα μου χρειαστεί , δε σημαίνει ότι σωνει και ντε ειμαι σε οικονομικό δίλημμα. Δεν έχω θέμα boy μου αρκεί να είναι αυτο που θέλω και να μην το πληρώσω τσάμπα. Έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω και 1Τ χωρίς να στερηθώ κάτι από τα προσωπικα έξοδα ρουτίνας κλπ, αλλά γιατι να το κάνω εφόσον δε θα μου χρειαστεί ποτε αυτη η χωριτηκότητα? Το ότι δε με ψήνει να μπιστολιάζω τα λεφτά μου σε αχρείαστα πράγματα και υπηρεσίες είναι κανόνας στη ζωή μου. Αν σκεφτόμασταν οι περισσότεροι έτσι , πολλά πράγματα στη ζωή μας θα ηταν διαφορετικά προς το καλύτερο.
  9. Toudor14

    Apple iPhone 14

    Σχεδον μιά η άλλη είναι η διαφορά στα χρήματα μεταξύ 128 και 256gb και στο αν πάω τελικα στα 128 gb με 3€ το μήνα icloud. Αν σκεφτεις οτι περιπου 4μιση χρονια κρατησα το 8αρι και άλλα τοσα σκοπευω να κρατησω το 14προ , ειναι 144€ το cloud για 4 χρόνια. Και στο σκεπτικο οτι θα έχω ένα ακομα μικρό πάγιο μηνιαιό , προτιμώ 150€ κας απο την αρχη και τελος. Προσπαθω να μην εχω πάγια στη ζωη μου οσο μπορω. Θελω καινουργιο ερκοντισιον , αμαξι , τηλεφωνο , οτι κι αν ειναι αυτο - οταν θα εχω κασερι θα το παρω. Δε γουσταρω καθολου τις δοσεις και τα πάγια. Προφανως καποια δε μπορουμε να τα αποφυγουμε ..
  10. Toudor14

    Apple iPhone 14

    Σας ευχαριστώ και τους 2 για το χρόνο σας να μου απαντήσετε. Μάλλον θα παίξω στα 256gb να είμαι πιο άνετος σε βάθος χρόνου.
  11. Toudor14

    Apple iPhone 14

    Εκανα μια ερώτηση τις προάλλες κανείς δεν απαντησε. Άσχετες απαντήσεις , τεσπα - πάμε πάλι. Απο το iphone 8 που το κρατησα 4μιση χρόνια θα πάρω το 14 pro. 6.1 κασέρι. Θα είμαι κομπλέ με τα 128gb εφόσον δεν ειμαι φαν του να κρατάω στο κινητό χιλιάδες φωτο κ βιντεος ή καλύτερα στα 256gb επειδή πχ μπορεί τα τελευταία λογισμικά καταλαμβανουν πολύ χώρο όπως και οι εφαρμογές;; Και κάτι ακόμα: Το 14pro 6.1 128gb ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ με το 14pro 6.1 256gb σε όλα εκτός του μεγαλύτερου σκληρού; Ps.Το pro max μεγαλο για μενα , το εχει η φιλη μου - δε με βολευει το μεγεθος.
  12. Toudor14

    Αγορά iPhone

    Αγόρασέ το απο σκρουτζομάγαζο για να σωσεις λεφτά και από τον κοτσώβολο πάρε με τη δωροεπιταγή κάτι που σου χρειάζεται ή θα σου χρειαστεί στανταρ στο άμεσο μέλλον. Θα βγεις κερδισμένος είτε τώρα είτε στον ορίζοντα. **Εκτός κι αν η δωροεπιταγή ειναι τύπου 400-500€
  13. Toudor14

    Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

    Οποτε μου συμβαινει αυτό , ακουστικά και τέρμα το βόλιουμ μέχρι να μου ανατιναχτούν τα κεριά απο τ’αυτιά και να κουφαθω. Δεν αντεχω με τιποτα να βλεπω αγώνα και να επχω ηχητικό σπόιλ..
  • Δημιουργία νέου...