Προς το περιεχόμενο

kanesaxo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.475
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με kanesaxo

  • Ημερομηνία γέννησης 17/02/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλλλλλλλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.889 προβολές προφίλ

kanesaxo's Achievements

  1. kanesaxo

    Πωληση χρυσης λιρας

    φιλε μου μην ασχολήσαι με ΤΤΕ για μια λίρα! Πήγαινε σ'ενα χρυσοχοο και δώστη. Ή πές κάποιον φίλο να σε εξυπηρετήσει.
  2. Να παραγγείλουμε κάτι με αντικαταβολή και να μη το παραλάβουμε , παίζει ?
  3. Να ξεθαψω και γω με τη σειρά μου το τοπίκ! Οκ πέρασαν πολλά χρόνια δε λέω, θέλω να βγάλω ένα προϋπολογισμό για το εν λόγω ταξίδι. Σκέφτομαι κάποιο οργανωμένο (δε το εχω κάνει ποτέ) και βλέπω κόστη σχεδόν 4Κ για 12ημερες (11 νύχτες) με διανυκτέρευσεις σε Τόκιο, Οσάκα κτλ (όλοι έχουν περίπου το ίδιο πρόγραμμα). Πολύ χονδρικά, πόσα χρήματα έξτρα να υπολογίζω; (Ναι είναι υποκειμενικό, αλλά δε λέμε να τρώμε όλη μέρα κάθε μέρα waguyu ή όπως λέγεται, αλλά να είμαστε άνετοι, χωρίς να πούμε ότι θα κάνουμε και οικονομία)
  4. Aυτο, που έγινε αρχαιολογική ανασκαφή του τοπικ και απαντάτε, να το κοιτάξετε!!!
  5. σε ευχαριστώ αγαπητέ! ήμουν σιγουρος πως ο εφκα θα ηταν 100 ετη πίσω.
  6. Aναφέρθηκε καπου, πως η ΑΑΔΕ ενημερώνεται αυτόματα, με το νεο αριθμό ταυτότητας. Ισχύει; Με ΕΦΚΑ, τραπεζες κτλ; οφείλουμε να ενημερώσουμε εμεις; μεσω kyc οπως στην επικαιροποίηση στοιχειων; Αυριο εχω ραντεβου για παραλαβή νεας ταυτοτητας.
  7. Πολύ παράξενο αυτό και κρίμα πραγματικά. Προσπαθούμε να χτίσουμε ένα προφίλ, για να κάνουμε άνετο αλισβερίσι και με κάτι τέτοια... Απλά η περίπτωση σου περίεργη ρε συ. Δε γίνεται να είναι απατεώνας κατά το ήμισυ! Τι λογική είχε να σου φάει τα μισά λεφτά;
  8. παίρνεις την οικοδομική άδεια παραμάσχαλα και πηγαίνεις σε μηχανικό. Εκει θα μάθεις τα πάντα, που σίγουρα δε μπορεις να τα μάθεις απ'το φόρουμ.
  9. Aν και το εχω ξανα γράψει... Στο εξωτερικο ειναι η πιο κοινή λύση. Περισσότερο νομιζω λογω πυροπροστασίας και έπειτα λογω διαπνοής κτλ. Τωρα περι καρκινογένεσης ή μη. Ειτε ειναι ασφαλές υλικό, είτε οχι, δύσκολο να πείσεις ένα συνεργείο! Και κυριολεκτώ, με οποιον εχω συνεργαστεί, ΔΕ μου έδωσε καν τιμή. Μου ανέφεραν, πως δεν ασχολούνται. Ο μαστορας που χρησιμοποιώ συνήθως, μου ανέφερε πως ειναι δυσκολοδούλετος και πιο κουραστικός... Βέβαια θα μου πείτε, και ποιο συνεργείο κάνει θερμοπρόσοψη οπως προβλέπεται...ας πώ ενα στα 50. Και αν. Οπότε και πετροβάμβακα, θα περνάει σωστά 1 στους 100, αν βρούμε 100 εγκαταστάτες.
  10. μαλλον τον εβαλαν για το κοστος. Να σου βαλουν το δικο του θερμοστατη/χειριστηριο. Αν δε θελουν, βαλτον μονος σου. Φαντάζομαι οτι θα ειναι bus σα της αριστον, 2 καλώδια. https://baxihellas.gr/proionta/thermostats/
  11. δεν λεω πως ειναι λύση, κατάλαβες τι εννοω...
  12. μετά απορούν γιατι ο κόσμος τα αφαιρεί...
  13. Αφήνω και ένα στατιστικό αφου σπίτι φιλου. (χωριό έξω απο θεσ/νικη, δυτικά) Οροφος εκτεθειμένος, 150τμ, σώματα, Α/Θ inventive energy 14ρα τριφασικη, μονωμένο μέσω ΕΚΟ, κουφώματα θερμοδιακοπή κτλ, 21.5 μεση θερμοκρασία χωρου. Νοέμβριος 510 Δεκέμβριος 650 Ιανουάριος 635kwh (μόνο για αντλία)
  14. Πρακτικά, γίνεται το 2ο σε όλες τις κατασκευές. Μπαίνει το κούφωμα μεσα και έξω γυρίζει η θερμοπρόσοψη. Και αυτό γιατί στα έργα εξοικονομώ, ο κόσμος κατοικεί μέσα! Τι να του πεις; ξηλωνουμε τα κουφώματα για να κανουμε ψευτόκασα απο εξηλασμένη και μετα να τοποθετήσουμε τα κουφώματα; Ούτε καν! Σ'ενα νεόδμητο όμως, ναι να το κάνουμε! Πολύ σωστά ο πάνος, ανέφερε πολύ σκληρή πολυστερίνη, αντί μαρμαροποδιάς. Σημαντική θερμογέφυρα το μάρμαρο. Οπως επίσης και μόνωση εξωστών (δε το κάνει κανείς).
  15. γιατι να βραχει σ'ενα σύστημα θερμοπρόσοψης; έχει τελική επιστρωση πάστα ακρυλική/σιλικονούχα.
  • Δημιουργία νέου...