Προς το περιεχόμενο

VasilisEEE

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    105
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με VasilisEEE

  • Ημερομηνία γέννησης 05/01/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΧΙΟΣ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.633 προβολές προφίλ

VasilisEEE's Achievements

  1. Παρέλαβα χθες, φαίνονται αυθέντικα. Είναι το 3ο Ultraboost 22 που παίρνω, τα άλλα 2 σε διπλάσια τίμη σε Black Friday. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον topic starter.
  2. Και εγώ το ίδιο. Ευχαριστώ τον topic starter.
  3. Εχώ το Paperwhite εδώ και 5 χρόνια. Μια χαρά δουλεύουν τα Ελληνικά, εγώ του φορτώνω βιβλία από το Calibre.
  4. Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Μια χαρά για τα λεφτά τους
  5. Παίζει συνέχεια σε αυτή την τιμή και ίσως και λίγο φθηνότερα. Πριν ένα μήνα από αποθήκη Τσεχίας είχε την έκδοση με τις 2 μπαταρίες στα 230 ευρω που είναι πιο value for money. Ως κάτοχος, το drone είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του, με μόνο μελανό σημείο την φωτεινότητα της οθόνης.
  6. 27 Νοεμβρίου. Αργά μου τα άλογα...
  7. Παρέλαβα εγώ χτες χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν το σύνδεσα ακόμα αλλά φαίνεται μια χαρά.
  8. Στην περιπτωση μου δεν έχει δέσμευση, χρέωση και επιστροφή αλλά χρέωση και επιστροφή χωρίς να μου λείπουν ή να είναι δεσμευμένα χρήματα. Σε παλιότερες συναλλαγές μου με το amazon έγινε όπως το λες. Όσο για την αποστόλη φαίνεται να προχωράει κανονικά. Τέλος πάντων, μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει. Χαμένος δεν πρόκειτε να βγω
  9. Πέρσι Χριστούγεννα σε αντίστοιχη περίπτωση κολλήματατος πακέτου από το amazon.it μου στείλανε 2ο, το οποίο έφτασε ταυτόχρονα με το 1ο. Μετά από επικοινωνία κράτησα και τα 2.
  10. Το Amazon με την παραγγελία μου χρέωσε 1 ευρώ στην κάρτα και στις 13 Δεκεμβρίου, με την αποστολή του δέματος, 327 ευρώ. Χτες βράδυ μου επέστρεψε το 1 ευρώ και τα 327 ενώ το δέμα έφυγε από Μιλάνο! Ξέρει κανείς τι παίζει?
  11. Μόλις με πήραν και εμένα τηλέφωνο από Πλαίσιο, αποστολή Δευτέρα με Γενική Ταχυδρομική. Είχα πληρώσει με χρεωστική 120 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά.
  • Δημιουργία νέου...