Προς το περιεχόμενο

alquiii

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    257
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με alquiii

  • Ημερομηνία γέννησης 02/02/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

alquiii's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Να δεχθω χαρην τησ συζητησης και μονο οτι ειναι το ιδιο οσο αναφορα στα mail αν και η αποψη μου ειναι εντελως διαφορετικη και στην διατυπωσα πιο πανω. Δεν μου αναφερεις την γνωμη σου για το icloud ομως. Και το ξαναλεω, το iphone βγηκε να ανταγωνιστει τα bb. Δεν ειναι κινητο για ολους, καλως η κακως. Αν θες multimedia κινητο τα samsung ειναι ετη φωτος μπροστα. Αν ηθελα κινητο για να βλεπω ταινιες κτλ. ναι θα επαιρνα samsung αλλα μεχρι εκει, για παραπανω δεν ειναι.
  2. Συμφωνώ πλήρως σε ότι λες , ναι για τέτοια χρήση το iPhone πολύ απλά δεν κάνει , ασχέτως αν έχω προσωπικά δεν θα έδινα ποτέ λεφτά για να πάρω κινητό για τέτοια χρήση , αλλά αυτό είναι γεν το καθενός . Μην απαξιωνεις όμως τόσο πολύ το iPhone επειδή χρησιμοποιείς το κινητό για εντελώς διαφορετική εργασία από αυτή που βγήκε για να κάνει το κινητο στην αγορά Το iPhone βγήκε στην αγορά για να χτυπήσει το bb Απλώς με την ενσωμάτωση του app store αύξησε κατα πολύ το target group της Εξάλλου ακόμη και η υλοποίηση του iCloud στοχεύει σε business customers που έχουν 2-3 συσκευές apple και θέλουν το sync που θα τους λύσει τα χέρια .note,calendas events, κτλ όλα θα γίνονται sync μετάξυ συσκευων είτε του ίδιου είτε μεταξύ γραμματέας-αφεντικού. Δυστυχώς οι περισσότεροι στενόμυαλοι που δεν ξέρουν απο χρηση κινητου για δουκεια αυτά δεν τα βλέπουν . Βλέπουν μόνο ποσά mp cam εχει το κινητο η τι παιχνιδια μπορουν να παιξουν, και το παιζουν μαο καποιοι.Μεγάλο βοήθημα τεράστιο . Εκεί υπερτερεί καθαρά η apple. Ασε με εμένα το iCloud και εχε Bluetooth. Δεν μου λέει κάτι Και φυσικά μην ξεχνάς και το Siri. Η κάθε συσκευή έχει τα δικά της μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα αναλόγως την χρήση που θέλεις . Οφείλουμε να παραδεχθούμε πάντως πως η apple ήταν πρωτοπόρος όπως και να το δεις κανείς .
  3. Διαβάσεις παραπάνω το γράφω ;; Ακριβώς για καμία ταινία κανένα παιχνίδι και μουσικούλα είναι καλό Αν και δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπεις ταινία στο αμάξι αλλά τέλος πάντων και FYI ναι και το iPhone τα τακτοποιει ξεχωριστά
  4. Ψαξε samsung galaxy s exchnage shared calendar πχ στο google και θα καταλαβεις. Δεν ειναι ωραιο να σε καλουν 3-4 η ωρα τα ξημερωματα απο Κορεα και να σου λενε πως το κινητο τους δεν λαμβανει Mail, πιστεψε με. Καταρχην ειπα Iphone ΚΑΙ ΒΒ Λογω κεντρικου Management που μπορεις να εχεις στους clients. Κατα τα αλλα γενικα ΠΟΛΛΑ προβληματα o BES. Ετυχε να μιλησω με μιας απο τις 3 εταιρειες κινητης με τον it infrastracture manager και κατοπιν επικοινωνιας με την ιδια την RIM ΔΕΝ μπορεσαν να δωσουν λυση (multiple same message). Οποτε αν θεσ την γνωμη μου τουλαχιστον εγω ΔΕΝ εχω καλη εμπειρια απο την RIM, ΑΛΛΑ με βοελυει το Management Που εχει. Συμφωνω σε αυτο που λες περι με το τι ασχολειται ο κοσμος. Εδω πολυ δεν εχου να φανε και περνουν iphone γτ τραβαει καλεσ photo ή για να το παιξουν δηθεν. Προσωπικα στο ξαναλεω, μακαρι να ειχα κινητο με ασπρομαυρη οθονη η ακομη καλυτερα ΚΑΘΟΛΟΥ κινητο. Απο το saturn δεν χρειαζεται να ερθω γτ ποτε δεν ψωνιζω απο τετοια μαγαζια, και στο κατω κατω διολου με απασχολει τι πουλαει η οχι, εμενα με ενδιαφερει καθαρα τι ταιριαζει στην δικη μου δουλεια ειτε λεγετε Iphone ειτε samsung ειτε οπως θελει. Ξαναλεω ειναι προσωπικεσ μου αποψεις βαση εμπειριων. Μεθαυριο μπορει να βγαλει η samsung ενα πολυ καλυτερο κινητο και να ειναι πολυ καλυτερο απο οποιοδηποτε iphone h bb. Κολλημενος με τις μαρκες δεν ειμαι. Και κατι τελευτια, ποτε δεν πουλησα μουρη, δεν ειμαι τετοιοσ ανθρωπος. Οσο για το πιτσιρικι εχεις δικιο, ειμαι 31 και πιστευω οτι απο αποψη δουλειας ολο και κατι εχω καταφερει στην ζωη μου. Αν καταλαβες καλως αν οχι παλι προβλημα σου.
  5. Δεν μαλωνουμε, απλως προσπαθω να του δωσω να καταλαβει πως υπαρχει ΚΑΙ ο Business πελατης που ΔΕΝ τον ενδιαφερει αν ενα κινητο εχει καλη cam καλο βιντεο κτλ κτλ. ΔΕΝ τοχρησιμοποιει για τεοιτο σκοπο. Και απο την αλλη υπαρχει ο πελατης που θα το χρησιμοποιησει για την φωτογραφικη του για το ραδιο σου κτλ κτλ. Ειανι δυο εντελως διαφορετικα target group. Απλα τα πραγματα. Αν θες την γνωμη μου απο την θεση του IT Mng. με "βολευουν" πιο πολυ τα BB γιατι μπορω να εχω Management του χρηστη. Προσωπικα εχω 2 iphone και 1 bb και τα πηρα λογω ΔΟΥΛΕΙΑΣ και ΜΟΝΟ, αλλιως θα ημουν ακομη με ασπρομαυρη οθονη, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Το IPAD ωραιο αλλα δεν το πηρα γτ πολυ απλα δεν μπορω να κανω την ΔΟΥΛΕΙΑ μου απο αυτο. Δεν υπαρχει καμια ΣΟΒΑΡΗ εταιρεια που δουλευει κατι περαν Iphone ή BB.
  6. Για αυτο λοιπον εγω λεω εδω και καιρο πως το iphone απευθυνεται ΚΑΘΑΡΑ σε business χρηση. Προσωπικα αν θελω να δω ταινια βλεπω στην LED μου, δεν θα κατσω να στραβωθω μπροστα σε ενα κινητο. Δεν μπορω να κατανοησω πως καποιος μπορει να δωσει παραπανω απο 400e για να βλεπεισ τανιες στο κινητο του η να ακουει μουσικη απο αυτο η να παιζει παιχνιδια. Για βαλε σε μια εταιρεια με καμια 100αρια ατομα να δουλεψουν με κατι εκτοσ iphone και να σου ζητανε exchnage, shared calendars κτλ κτλ και τοτε τα ξαναλεμε.
  7. Τι εννοεις free? Οτι πρεπει για αυτους που δουλεουν mail ειναι ο exchange. Εγω αυτη την στιγμη εχω εταιρεια με 100 χρηστες, οι 50 εχουν iphone, ipad (Active Sync) και ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ και οι υπολοιποι 50 με BES απο πισω και αυτην την στιγμη ΔΕΝ δουλευουν. Ακομη δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο πρεπει να περναει το mail απο τους Server της RIM πρωτα και μετα να φτανει στον δικο σου τον BES. Να μην αναφερω και για SPF Που για να σου πους τις διευθυνσεις των Server τους πρεπει να ξερεις καποιον μεσα εκει. Προσωπικα δεν εχει να μου προσφερει και καλο σαν μηχανογραφο η συγκεκριμενη εταιρεια παρα προβληματα και μονο.
  8. Το Latency δεν ειναι αναλογικα με στα ποσα κλειδωνει το router αλλα με τις δρομολογησεις του εκαστοτε παροχου.
  9. alquiii

    Προβλημα log in σε τομέα

    Αν βγαλεισ το καλωδιο μπαινει λογω cache. Κατι δεν παει καλα ειτε με τον DC ειτε με το pc. Καταρχιν δοκιμασε το πιο παλο, αλλαξε Password να σιγουρευτεις οτι βαζεισ το σωστο, δες αν ολα τα services τρεχουν κανονικα στο pc. Τελος αν τιποτα δεν λειρουργησει κανε unjoin kai pali join sto domain.
  10. Αν εχω αδικο θα σε ζητησω συγγνωμη
  11. Ξαναδιαβασε το post σου. "Αμερικάνικο server και πελάτες στην Ελλάδα? Δεν μου φαίνεται και πολύ καλή ιδέα. " Ανεφερες αμερικη οταν σου ειπα για godaddy, γνωμη μου οτι ιδεα δεν ειχες. Οι περισοτερες εταιρειες στην ελλαδα ειναι καθαρα resellers. Οσο για την tophost.gr εγω δεν την ξερω σαν εταιρεια και ουτε την υπερασπιζομαι. Οσο για το σερωερσ sthn amerikh pare ena πλαν απο την godaddy και μετα ελα να δουμε αν εχεις προβλημα. Προσπαθω να σε βοηθησω γιατι εχω μια σχετικη εμπειρια σε hosting, τωρα αν δεν θες να το καταλαβεις αυτο ειναι δικαιωμα σου.
  12. Εγω ημουν ο πρωτος που ανεφερα ο godaddy για web hosting. Η απαντηση σου "Αμερικάνικο server και πελάτες στην Ελλάδα? Δεν μου φαίνεται και πολύ καλή ιδέα. " συγγνωμη αλλα ηταν ατοπη εντελως, και φανταζομαι οτι ΔΕΝ ηξερες που ηταν οι server τους απο την στιγμη που ανεφερες κατι τετοιο. Για μενα η απαντηση οτι ειναι resellers μου αρκει ωστε να πω οτι κατα την γνωμη μου ειναι ειλικρινης. Τωρα αν παρεχουν καλεσ υπηρεσιες αυο το ξερει οποιος τουσ χρησιμοποιει. Ξαναδιασε το SLA τους και οτι δικαιουσε απαιτησε το.
  13. Σε ευχαριστω γιατι πολυ νομιζαν και νομιζουν οτι οταν αγοραζουν hosting αοπ ελληνικη εταιρεια εχουν τους server στην Ελλαδα, καποιο και μεσα σε αυτο το topic. Τιμια απαντηση για μενα που δυσκολα σε δινουν σε τετοιυ ειδους εταιρειες
  14. Μια ερωτηση. Οι servers ειναι δικοι σας, σε δικο σας χωρο ή ειναι reselling?
  • Δημιουργία νέου...