Προς το περιεχόμενο

lmag

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    87
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με lmag

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.883 προβολές προφίλ

lmag's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

30

Φήμη

  1. Μπορώ να ζητήσω και γω μια χάρη, εάν γίνεται να μετρήσουμε την απόσταση της βάσης, δηλ. από το ένα ποδαράκι στο άλλο για υπολογίσω εάν χωράει σ' ένα μικρό έπιπλο που έχω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Φίλε burnin Xρόνια Πολλά, θα μπορούσες να αναφέρεις πως έκανες τελικά την ανανέωση στην Planetsim, καθώς το site τους παραμένει απαράδεκτο. Με τα 10ευρω δεν είχες θέμα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Ν' αναφέρω και ΄γω πως και σε μένα δεν μπήκαν οι επιπλέον 2 μήνες από την ενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης. Εννοείται πως όποιος συμφορουμίτης ακολουθήσει τις οδηγίες να κάνει το συγκεκριμένο βήμα καθώς μπορεί σε μας να πήγε/κάναμε κάτι λάθος. Η τιμή για την 12ηνη συνδρομή πολύ καλή για την παρούσα περίοδο, (25 μήνες 53,78‎€ + 1‎€ για να γίνουν ultimate) @sphinxgr ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό και την συνεχή ενημέρωση & βοήθεια. @Mr_Terror ευχαριστούμε για την ενημέρωση της χαμηλής τιμής.
  4. Καλησπέρα, εάν ενδιαφέρεται ακόμα κάποιος συμφορουμίτης για το συγκεκριμένο σακίδιο, το δίνω αχρησιμοποίητο/καινούριο σε Μαύρο χρώμα, ας μου στείλει PM. (Εννοείται στην τιμή της προσφοράς 9,90€ , ΜΟΝΟ για Αθήνα). Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα, πόσο το βρήκες το κοντάρι στον Σκλαβενίτη εάν επιτρέπεται? Και σε ποια περιοχή? Ευχαριστώ πολύ. Να φανταστώ τα ίδια ισχύουν και για την 1,90 ή πάμε σε ποιο μικρές διαστάσεις? Ευχαριστώ πολύ.
  6. Φίλε Steven100 για δες και τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, στο mail που καταχωρήσες όταν έκανες την τελική αγορα... Εμένα εκεί μου στάλθηκαν οι οδηγίες.
  7. Για μένα που βρίσκομαι κοντά στο κατάστημα, πιστεύεις πως αξίζει να ψαχτω για κάτι άλλο σε αυτή την τιμή? Σ'ευχαριστω πολύ και πάλι.
  8. Την 1,80 την έχουν λόγω ανακαίνισης στο κατάστημα της Αγ. Βαρβάρας 19€, την έχει δοκιμάσει κάποιος την συγκεκριμένη? Σαν τιμή φαίνεται να αξίζει...
  9. Σ'ευχαριστ'ω πολύ για την άμεση απάνταση σου, και γω το ίδιο πιστευω... εαν δεν σου κάνει κόπο κάνε μια ενημέρωση όταν έρθεί και στα χέρια σου. Και γω χρησιμοποίησα το bleemsync και έχω το usb μπροστά, με το καλό ο συγκεκριμένος αντάπτορας είναι πολύ καλή λύση.
  10. Στον Γερμανό φαίνεται ακόμα διαθέσιμο σε αυτή την τιμή Σε μένα σε δυο τηλεοράσεις που το δουλεύω παίρνει τροφοδοσία από την USB της ΤV. Οπώς το Chromecast της Google. Φίλε argi73, το συγκεκριμένο ανταπτοράκι το έχεις δοκιμάσει προσωπικά, ότι είναι ΟΚ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Φιλε μου σε ποια έκδοση το αναβάθμισες? Το έκανες μέσα από το προγραμματάκι της Lenovo? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  12. Φίλε μου από θερμοκρασίες πως είναι ο συγκεκριμένος δίσκος? Tελικά έβαλες και την "ψύκτρα"?
  13. Toν samsung 860 evo M2 ή τον κλασικό? Σ' ευχαριστώ και πάλι.
  14. Εάν δεν κάνω λάθος τον samsung 860 evo εννοείς, μήπως θα μπορούσες για σιγουριά να μας βάλεις και ένα link. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  15. Ούτε και μένα έχει φτάσει το καλωδιάκι... 2 αλλά πραγματάκια μου ήρθαν σχετικά γρήγορα μπορώ να πω.
  • Δημιουργία νέου...