Προς το περιεχόμενο

darthinvader

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    300
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με darthinvader

  • Ημερομηνία γέννησης 23/05/1995

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

darthinvader's Achievements

  1. Καλησπέρα σας, Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται με πάγια εντολή για πληρωμή ΕΦΚΑ. Πριν μία εβδομάδα είχα βάλει πάγια πληρωμή έφκα (για την πληρωμή του Ιουνίου) αλλά μου λέει έχει κατάσταση ενεργή και δεν έχει αλλάξει καμία κατάσταση στο λογαριασμο μου. Το λέω επειδή ο έφκα του ιουνίου έχει εμπρόθεσμη πληρωμή μέχρι 20/08 και δεν βλέπω καμία διαφορά ούτε καμία πληρωμή να έχει γίνει. Γνωρίζει κάποιος κάτι επι του θέματος; Ευχαριστώ.
  2. 256mb τι λες τώρα τι να τα κανεις εγώ ένα flopy disk εχω και βολευει απιστευτα τι να τα κανεις τα τόσα bits :P...
  3. Οποιος θελει να ειναι ανεξάρτητος στην εποχή της πληροφορίας πρέπει να ελέγχει την πληροφορία του... καταρχας αυτό δεν βγάζει πολύ νόημα όπως και να το πάρεις νομίζω εννοείς να περιορίζουμε την πληροφορία πράγμα που είναι αντίστοιχο με την λογοκρισία και αυτό που κάνει η κίνα είναι το χειρότερο πράγμα που υπάρχει είναι σαν να σταματάει οποιαδήποτε εσωτερική πληροφορία να βγεί έξω είτε είναι επιστημονική ανακάλυψη ή κάτι άλλο. Φαντάσου να το κάναν όλες οι χώρες αυτό; Θα γυρνούσαμε στο 1970 που η πληροφορία ερχόταν συνηθως απο την τηλεόραση(δηλαδή ότι ήθελαν να δείξουν στην τηλεόραση) ή απο εφημεριδες και τέτοια μέσα.Με το ίντερνετ καταφέραμε να κανουμε την τεχνολογία να πηδήξει χρόνια μπρόστα. Ναι η κίνα δεν είναι δημοκρατία (δες παραπάνω γιατι) ...το πρόβλημα στο κόσμο δεν είναι το πορνό αν και θα ήταν πολύ βολικό να ήταν γιατί το κόβεις και μόλις έλυσες ενα μεγάλο πρόβλημα πράγμα που δεν ισχύει.... Επίσης (τα βλαμμένα εδώ δικά μας) τι θες να πεις με αυτό, είσαι εξήντα χρονών και δεν έχεις δει κόσμο κάτω των τριάντα και γιαυτό βάζεις τους πάντες σε ένα τσουβάλι γιατί θα πρέπει να ξέρεις οτι η ελλάδα πράγματι δεν είναι πρότυπο χώρας αλλά τους βάζεις ολους του νέους σε ένα τσουβάλι και νομίζεις οτι φταίει το λάθος πράγμα γιαυτό(πορνό). Επίσης δεν ξέρω πολούς που βλέπουν survivor εκτός απο μανάδες ,πατεράδες και ξέρεις γιατί;Επειδή οι νέοι ξέρουν οτι στο ιντερνετ μπορούν να βρούν καλύτερα πράγματα να δούνε απο ελληνικό σαβουροεκπομπές. Επίσης αυτό με τον κολοκοτρώνη... δηλαδή μέτρηση της επιτυχίας ενός ανθρώπου είναι το αν ξερουν τι εκανε και ποιός είναι ο κολοκοτρώνης όσο το χρησιμοποιεί κόσμος αυτό τόσο πιό πολύ γελάω με το πόσο χαζό είναι αυτό το επειχήρημα. Αυτά τα ολίγα απο εμένα βγηκα offtopic sorry
  4. Περιμένω σχόλιο "τα iphone οπως και τα mac δεν έχουν προβλήματα ασφαλείας ενώ τα android ειναι τρυπια". Ως γνωστόν τα πιο ευρέως διαδεδομένα λογισμικά τα κανουν penetration περισσότερο επείδη έχει περρισότερο ζουμι και περρισότερους χρήστες και ως κατεπέκταση περρισότερους στόχους για τον επιτιθέμενο(βλέπε windows).
  5. Χμμμ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το είχα ακούσει νωρίτερα. Περιμένω να ακούσω σχόλια παιδάκια πεθαίνουν στην αφρική και άλλα τέτοια...
  6. Ναι είμαι σίγουρος οτι εσύ το ξέρεις παραπάνω με τα τόσα χρόνια εμπειρία σου σε machine learning που έχεις. Και να τσεκάρει άλλα δεδομένα δεν είναι δεδομένα που δεν έχει ήδη οπότε δεν υπάρχει νόημα. Επίσης τα πρωσοπικά σου δεδομένα είναι ταυτοτητα ονομα etc οχι κινησεις ποντικιου και ταχυτητα γραφής σε υπολογιστή και άλλα.Αυτά θα έλεγε κανείς είναι τα metadata σου.
  7. Για αρχή το φως κανει 40 χρονια για να φτάσει εδω απο την στιγμη που αρχισε να βγαζει φως το αστερι εκει και οχι πριν 40 χρονια... Δευτερον την περιστροφη μπορεις να την βρεις απλα βλεπωντας καθε πότε η φωτεινοτητα του συγκεκριμένου άστρου μειώνεται (π.χ αν εχεις μια λαμπα και γυρνας γύρω απο αυτή τη λάμπα μία μπάλα το φως της λαμπας θα μειωθει οταν μπει μπροστα η μπάλα).Είναι λιγο πιο περιπλοκο απο αυτό αλλά δεν είναι δύσκολο Και τρίτον και τελευταίο ελπίζω πράγματι να είσαι troll γιατι αν δεν είσαι τότε μιλάς για πράγματα που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.
  8. Αυτό το comment με αυτήν την ορθογραφία.... Το google παρακολουθει τι βλέπεις στο youtube οπως και στο google για να γίνουν οι αναζητήσεις όπως και οι διαφημίσεις που σου προβάλει πιό ελκυστικές
  9. Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω λάπτοπ: http://www.e-lenovo....3Y.1115745.html και να αναβαθμίσω την μνήμα ram και τον σκληρό με ssd αυτά που βρήκα είναι τα εξης: http://www.skroutz.g...r-Notebook.html http://www.skroutz.g...11D-16GRSL.html Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν θα μπορούσα να αγοράσω κάτι καλύτερο η να κάνω καλύτερες αναβαθμίσεις. Το budget είναι μέγιστο στα 1150 ευρώ. Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί για gaming , Επεξεργασία βίντεο-ήχου,coding και 3d rendering(ελάχιστα σε ποσοστό που δεν νομίζω ότι μπορεί να χρειαστεί),καθόλου mining. Προγράμματα που θα χρησιμοποιήσω είναι After effects,photoshop,3ds Max,Illustrator,Premiere Pro,και διάφορα προγράμματα coding. Δεν με ενδιαφέρει το λειτουργικό σύστημα (πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μην έχει,προσωπική άποψη). Ο υπολογιστής με ενδιαφέρει να έχει ssd τουλάχιστον 256GB και 16 GB ram Ζω στο ηράκλειο Κρήτης θα ήταν προτιμότερο ένα κατάστημα της περιοχής αλλά δεν με πειράζει η παραγγελία να γίνει και από αλλού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την γνώμη σας
  10. Το τσέκαρα κοστίζει 150 ευρώ παραπάνω για καλύτερη οθόνη καρτα γραφικών και επεξεργαστή συμφωνα με αυτά θα μπορέσω μόνο να του αλλάξω τον ssd θα ήθελα να έχει 16 gb ram κατα προτίμηση.
  11. Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω λάπτοπ: http://www.e-lenovo.gr/p.LENOVO-Y50-70-15-6-FHD-i7-8GB-GTX860-4GB-DOS-3Y.1115745.htmlκαι να αναβαθμίσω την μνήμα ram και τον σκληρό με ssd αυτά που βρήκα είναι τα εξης: http://www.skroutz.gr/s/2889271/Sandisk-Ultra-Plus-SSD-256GB-for-Notebook.html http://www.skroutz.gr/s/5605114/G-Skill-Ripjaws-16GB-DDR3-2133MHz-F3-2133C11D-16GRSL.html Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν θα μπορούσα να αγοράσω κάτι καλύτερο η να κάνω καλύτερες αναβαθμίσεις. Το budget είναι μέγιστο στα 1150 ευρώ. Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί για gaming , Επεξεργασία βίντεο-ήχου,coding και 3d rendering(ελάχιστα σε ποσοστό που δεν νομίζω ότι μπορεί να χρειαστεί),καθόλου mining. Προγράμματα που θα χρησιμοποιήσω είναι After effects,photoshop,3ds Max,Illustrator,Premiere Pro,και διάφορα προγράμματα coding. Δεν με ενδιαφέρει το λειτουργικό σύστημα (πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μην έχει,προσωπική άποψη). Ο υπολογιστής με ενδιαφέρει να έχει ssd τουλάχιστον 256GB και 16 GB ram Ζω στο ηράκλειο Κρήτης θα ήταν προτιμότερο ένα κατάστημα της περιοχής αλλά δεν με πειράζει η παραγγελία να γίνει και από αλλού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την γνώμη σας
  12. Ψαχνω ενα pc για ελαφρύ gaming και κυριως ιντερνετ εφαρμογες photoshop σε extreme Περιπτώσεις να τρέχει after effects αρκετα καλα. Τιμή γύρω στα 600 ευρω.Κατα προτίμηση μαγαζιά (e-shop plaisio you kotsovolos)
  13. Πρόσεξε λίγο αν η φύση κατάφερε να φτιάξει κάτι χωρίς να υπάρχει απο την αρχή νομίζω οτι έχουμε και εμείς πιθανότητες να φτιάξουμε κάτι που έχουμε όλο τον κατασκευαστικό του κώδικα το μόνο εμπόδιο είναι η τεχνολογία (η μάλλον η ελειψη της).
  14. Το ποιό λάθος πράγμα που έχω ακούσει.Μπορείς να κλωνοποιήσεις ζώο που δεν υπάρχει με τον απλό τρόπο του να το παράγεις απο ένα παραπλήσιο ζώο πχ για το μαμούθ(αν και είναι πολύ δυσκολο παράδειγμα) το βγάζεις απο τον ελέφαντα που είνα συγγενικά είδη. Δεν υπάρχει τέλος πάπαλα όλα γίνονται απλά πρέπει να είσαι αισιόδοξος και να σκέφτεσαι.
  15. To ποσο που δίνω για μονιτορ είναι απο 100 μεχρι max 200
  • Δημιουργία νέου...