Προς το περιεχόμενο

G-pal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    335
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με G-pal

  • Ημερομηνία γέννησης 06/05/1989

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

G-pal's Achievements

  1. Και αυτό που λέω τις την σύνδεση των συσκευών μέσω WiFi που είναι πιο γρήγορο έχει νόημα ή όχι ? Τι λέτε ?
  2. Ναι μέτρα εννοώ. Καλά για παράδειγμα το είπα. Προφανώς επικρατεί η λογική ότι με το καλώδιο είσαι πιο safe και έχεις Πίος σταθερό δίκτυο αλλά μήπως πλέον με την εξέλιξη του WiFi και των συσκευών έχει αλλάξει το πράγμα ?
  3. Επειδή όλους θα μας απασχολήσει αργά η γρήγορα το ίδιο θέμα, με ασύρματες λύσεις τύπου mesh πχ της avm δεν είναι καλύτερα αν δεν υπάρχει η καλωδίωση στο σπίτι ? Και να υπάρχει καλωδίωση πχ ένα utp καλώδιο το οποίο μπορεί να φτάσει και τα 50-100 μέρες (παράδειγμα ) δεν θα έχει απώλειες ? Επίσης κάτι πολύ σημαντικό και διορθώσετε με αν κάνω λάθος. Στην τηλεόραση αν βάλω utp θα πιάσει τη μέγιστη ταχύτητα ή πρέπει να την βάλω με WiFi 5 κτλ ? Προφανώς η λύση του WiFi mesh δεν έκανα πολύ φθηνή και χρειάζονται αρκετά λεφτά !
  4. Καλησπέρα παιδιά, ο ΟΤΕ βάσει στύλους για να μπουν οπτικές ίνες στον αέρα γιατί δεν τους παίρνει να σκάψουν για κάποιο λόγο (μιλάμε για χωριό) . Για την ΔΕΗ είχα ακούσει αλλά για ΟΤΕ όχι. Επίσης μπορούμε να δούμε κάπως ποιες περιοχές έχουν ενταχθεί και ποιες είναι οι επόμενες για οπτικές ? Υπάρχει κάποιο σάιτ ?
  5. 300 τμ σύνολο σκέφτομαι για το βασικό ρούτερ στον πάνω όροφο στην μέση περίπου και στις δύο άκρες στον κάτω όροφο τα δύο repeaters. Χοντρικά το λέω πάντα γιατί έχω κάτι παρόμοιο και σίγουρα θα γίνουν και δοκιμές. Ας αφήσουμε την ταχύτητα του ίντερνετ σαν ίντερνετ εκτός για το παράδειγμα μας. Αφού το 7530 δεν είναι wifi6 αλλά οι repeaters με το mesh που θέλω να κάνω είναι, τότε δεν θα έχω το επιθυμητό WiFi6. Αν από το 7530 δώσω στον repeater με wifi6 νούμερο 1 με ένα καλώδιο ethernet, και έπειτα κάνω το mesh στον repeater νούμερο 2 θα έχω mesh wifi6? Ελπίζω να τα γράφω κατανοητά.
  6. Mesh θέλω να κάνω, αλλά δεν ξέρω αν βγάζουν προβλήματα και δεν μπορώ να καταλάβω τις διαφορές εχουν τα repeaters μεταξύ τους !
  7. Καλησπερα παιδιά, Σκέφτομαι σιγά σιγά την αναβάθμιση του δικτύου στο σπίτι για να έχω καλύτερη κάλυψη. Μιλάμε για 2 ορόφους κοντά στα 150 τετραγωνικά με μονώσεις κτλ κτλ. Προς το πάρον έχω ένα avm 7530 ρούτερ και δύο ubiquity ap παλιά 5ετιας. Σκέφτομαι να κρατήσω το 7530 και να βάλω repeater με WiFi 6 πχ 1200ax ? Αξίζει η μετάβαση σε full AVM ? Μήπως να πήγαινα σε 3000ax ? Προφανώς θέλω και το future proof της υπόθεσης δηλαδή όταν θα έρθει ftth κτλ γιατί το ίντερνετ είναι χάλια στην περιοχή μου ακόμα. Επίσης χρησιμοποιώ και media server κτλ και οι ταυτόχρονες συσκευές που συνδέονται συνολικά στο δίκτυο και τους repeaters είναι πάνω από 20-25 λόγω smarthome !
  8. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/02/2024 09:10 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται 2 χειριστήρια Xbox one μαζί με τον δέκτη για χρήση με το pc! Έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. Τιμή 80 ευρώ και τα δύο μαζι. Αλλιώς 40 ευρώ το κάθε χειριστήριο και 10 ευρώ ο δέκτης! Περιοχή Χανιά, αποστολή μετά από τραπεζική κατάθεση. Quick Specs Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Τύπος μονάδας: Gamepad Διασύνδεση συσκευής: RF Τεχνολογία συνδεσιμότητας: Ασύρματα Συμβατές πλατφόρμες παιχνιδιού: Xbox One Τεχνολογία ελέγχου παιχνιδιού: Αναλογικά / Ψηφιακά

    40 €

  9. G-pal

    Διάφορα PS5 games

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/01/2024 04:40 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται τα παρακάτω PS5 games 1. Destruction AllStars 10 ευρώ 2. Far Cry 6 15 ευρώ 3. Sackboy: A Big Adventure 40 ευρώ 4. FIFA 22 15 ευρώ 5. Saints Row 20 ευρώ 6. Marvel`s Spider-Man Miles Morales 20 ευρώ Όλα μαζί 100 ευρώ. Περιοχή Χανιά. Αποστολή μετά από κατάθεση. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον παραλήπτη.

    15 €

  10. G-pal

    Πρόβλημα με 7530 fritz!box

    Σωστή καλωδίωση έχω ναι. Θα γίνει η αντικατάσταση hardware για να αποκλείσω το πρόβλημα υλικού. Λογικά έχει σχέση με την ποιότητα της γραμμής και τον αλγόριθμο του ΟΤΕ που επιλέγει το profile της κάθε γραμμής και θα πρέπει να πέσω σε έμπειρο τεχνικό να διαβάσει σωστά τα δεδομένα και να επιλέξει το κατάλληλο προφίλ. Ο αλγόριθμος δεν είναι "συνηθισμένος" σε fritz box άρα δεν μπορεί να επιλέξει αυτόματα το κατάλληλο προφίλ για διόρθωση των σφαλμάτων.
  11. G-pal

    Πρόβλημα με 7530 fritz!box

    Καλά 200 δεν έπιανα πότε. Κοντά στα 85 πιάνω. Σύμφωνα με την cosmote δεν είναι δικό τους θέμα. Με το παλιό είχα μια αποσύνδεση ανά 4-5 μέρες ή και όχι. Με την avm μίλησα και λένε ότι δεν είναι δικό τους αλλά θα μου κάνουν αλλαγή για καλό και για κακό.
  12. G-pal

    Πρόβλημα με 7530 fritz!box

    Καλημέρα, Λοιπόν έκανα την μετάβαση στο 7530 πριν μερικές μέρες. Η διαδικασία σεταρισματος ήταν πολύ εύκολη και όλα δούλεψαν από την πρώτη στιγμή. Έβλεπα όμως μια δυο αποσυνδέσεις τις "ώρες αιχμής". Όταν πχ ερχόντουσαν πολλά άτομα σπιτι. Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ για wifi εξοπλισμό της ubiquiti και τώρα και πριν. Να προσθέσω ότι μέσα στις ρυθμίσεις έχω βάλει να έχει μέγιστη σταθερότητα. Εχθές για περίπου μία ώρα δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί και είχα συνεχείς αποσυνδέσεις. Σήμερα ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ. Έλεγξε τα πάντα από μεριάς του, όπως κολώνα, κουτί στο σπίτι και εσωτερική πρίζα και δεν βρήκε κανένα πρόβλημα. Μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση που πρέπει να μου κάνει ο ΟΤΕ ? Αλλιώς είναι μονόδρομος να γυρίσω στο παλιό ρούτερ.
  13. G-pal

    AVM FRITZ!FON C6

    Καλησπέρα, μια απορία. Αν το wifi του ρούτερ είναι κλειστό θα λειτουργεί το c6 κανονικά ? Γιατί διαβάζω ότι άλλο το wifi άλλο το Dec κομμάτι.
  14. G-pal

    FRITZ!Box 7530 Review

    Λοιπόν μόλις το έβαλα σε cosmote. Έπαιξε αμέσως μέσα σε 5 λεπτά. Και το ίντερνετ και η τηλεφωνία (με ένα κλασικό ασύρματο τηλέφωνο 3-4 χρόνων). Πιο γρήγορα από ότι συγχρονίζουν αυτά που δίνει η cosmote. Υπάρχει κανένα θέμα με τις ρυθμίσεις κτλ?
  • Δημιουργία νέου...