Προς το περιεχόμενο

vste

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.758
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με vste

  • Ημερομηνία γέννησης 29/05/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

15.556 προβολές προφίλ

vste's Achievements

  1. Ωραια! Αλλα το καλυτερο ειναι να βγαλετε απευθειας μια μπλε εκδοση ωστε να μην χρειαζεται να το βαψουμε εμεις για να το πεταξουμε στην θαλασσα.
  2. Από το πρωί στο repeat..
  3. vste

    Πόσo να πουλήσω..?

    Σε ευχαριστώ πολυ. Το cooler ειναι arctic cooler αλλα ουτε που ξερω ποιο/τι. Ουτως η αλλως δεν θα το εβαζα στην τιμη, δωρο. Παντως με αυτο δουλευει απροβλημάτιστα με χαμηλες θερμοκρασιες. Οι μνημες ναι ειναι στα 3200. Οποτε θα βαλω μια το set 250 και βλεπω. Και παλι ευχαριστώ.
  4. vste

    Πόσo να πουλήσω..?

    Καλημέρα συνφορουμιτες Μπορείτε να μου πείτε μία τίμια τιμή να πουλήσω set MB Asrock B450 Pro 4, Ryzen 7 5700G & 4 x 8GB (32GB) GSkill DDR4-3200? Το σετ θα δοθεί μαζί με ανεμιστήρα cpu Arctic, απλά δεν μου έχει έρθει ακόμα το AIO και το έχω πάνω στο αναβαθμισμένο. Για πείτε γνώμες; Ευχαριστώ.
  5. Ναι οκ. VR Headset ειναι, θεματα που εχουν ολα τα VR Headsets θα εχει. Βαρος, ζαλαδα για αρκετους, κοπωση στα ματια γιατι δεν ειναι variable focus οι οθονες. Απο το Oculus DK1 που ειχα αυτα τα θεματα υπηρχαν. Και ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οτι φαινεται να λυθουν. Ακομα και απο την Apple. Για αυτο πολλοι που πηγαν "παρθενοι" απο VR να το αγορασουν, λογο Apple, προσγειωθηκαν αποτομα με την πρωτη ζαλαδα.
  6. Πάντως σε θέμα hand tracking δεν ενθουσιάστηκαν με το Vision Pro. Λενε οτι εχει χαμηλη δειγματοληψία και σε παιχνιδια τυπου cut the rope εχει αρκετο lag. Το αστραπιαίο ειναι το tracking της εστιασης με τα ματια. Για αυτο και ολοι προτιμουν το "κοιταζω και κανω click με δείκτη - αντίχειρα". Ουσιαστικά ισοπαλία ειναι το hand tracking μεταξυ Quest & Vision Pro.
  7. Η μεγάλη διαφορά κατά τη γνώμη μου είναι η έλλειψη motion controllers. Για αυτό προς το πάρων για εμενα ειναι καλύτερο το Quest (εχω το 2 και θα αλλαξω μαλλον στο 4). Σε επόμενο revision πιστεύω οτι θα βγάλει και η apple motion controllers. Αλλιώς δυσκολα θα ανταγωνιστεί στο σημαντικότατο gaming κομματι.
  8. Ακριβώς. Έχω ένα HP 400 G3 MT σαν 2ο PC για OBS streaming κα και είδα και έπαθα να βρω GTX 1050ti 4gb που να μη θέλει τροφοδοσία από το PSU. Ήθελα κάποια υποτυπώδη 3d και πάνω από όλα hardware video encoding. Υπάρχει μεγάλη αγορά για τέτοιες κάρτες παιδιά. Αφού σκέφτομαι να είναι η επόμενη για αυτό το μηχάνημα. Μεγάλο πράγμα η μικρή κατανάλωση σε μία κάρτα γραφικών.
  9. Τι να σου πω το πιο πιθανό είναι ότι έχεις απόλυτο δίκιο (χωρίς την παραμικρή ειρωνία) Από την άλλη είναι τέτοιο ναρκοπέδιο το pc gaming (προσφατο παράδειγμα το Robocop: Rogue City που σε 4k αναλυση γεμιζει 48gb ram & 12gb vram και κρασαρει ενω σε 2k παίζει κανονικα. Υποψην οτι στην 3070 δεν ειχα κανενα προβλημα) που προτιμώ να είμαι στα default και να πειραζω οπου απαιτείται. Ο καθενας οπως βολεύεται.
  10. Λογικά το δεύτερο. Ούτως η αλλως ακόμα είναι λίγα τα παιχνίδια που υποστηρίζουν frame generation οπότε δεν αξίζει να το εφαρμόσεις globaly
  11. Λοιπόν η λύση που μου δούλεψε στο 100% είναι η εξής: Control Panel - 3d settings - Program Settings - select program - Vsync ON - Maximum frames -2 απο το refresh rate. Και είναι τέλειο. Ευχαριστώ σε όσους απάντησαν.
  12. Σε ευχαριστω πολυ! Θα το δοκιμασω.
  • Δημιουργία νέου...