Προς το περιεχόμενο

enterhere

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.144
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με enterhere

  • Ημερομηνία γέννησης 22/12/1969

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.515 προβολές προφίλ

enterhere's Achievements

  1. enterhere

    Payzy by Cosmote

    Τότε θα κόψω και την Payzy....
  2. enterhere

    Ερώτηση για youtube premium

    Δοκίμασε από Νιγηρία.
  3. Άλλαξα τηλεφωνικά από control σε benefit. H υπάλληλος μου είπε ότι θα πάρω τα 50€, από την προσφορά που ισχύει μέχρι 31/01 Η δέσμευση είναι για 24 μήνες και υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, αν φύγω νωρίτερα. Αν θέλω μπορώ να γυρίσω πάλι σε control, χωρίς καμία χρέωση.
  4. enterhere

    Netflix μέσω Τουρκίας problem

    Βαζεις τουρκικό νούμερο από το sms activate.
  5. enterhere

    Netflix μέσω Τουρκίας problem

    Κάνε αυτό που έγραψα παραπάνω: Πάρε τουρκικό νούμερο από το sms activate και πρόσθεσε μέσω vpn την ίδια ελληνική Master που είχες δηλώσει και πριν την ακύρωση.
  6. enterhere

    Netflix μέσω Τουρκίας problem

    Μου ακύρωσε τον τρόπο πληρωμης πριν λήξει η συνδρομή μου. Πήρα τουρκικό νούμερο από το sms activate και πρόσθεσα μέσω vpn, την ίδια ελληνική Master που είχα δηλώσει και πριν την ακύρωση. Όλα καλά χωρίς geolock περιορισμό.
  7. Η payzy για την ώρα δεν δέχεται πάγια εντολή.
  8. Μπορείς να βλέπεις δωρεάν μέχρι 24 Φεβρουαρίου 2024. Λόγω της ακύρωσης που έκανες δεν θα γίνει ανανέωση αυτόματα.
  9. enterhere

    Netflix μέσω Τουρκίας problem

    Πως το ξεπέρασες το πρόβλημα; Έχω περάσει ελληνική πιστωτική κάρτα και λήγει σύντομα.
  10. enterhere

    Payzy by Cosmote

    Το είχα δοκίμασα παλαιότερα και δεν το είχαν δεχτεί. Άλλαξα το δίπλωμα του αυτοκινήτου και μόνο έτσι έκανα επικαιροποίηση των στοιχείων μου.
  11. Απο benefit 24 μηνών σε gas control, στον λογαριασμό που ήρθε, δεν πήρα τα 50€. Την αίτηση την είχα κάνει τηλεφωνικά.
  12. Δεν είναι μόνο για τις διαφημίσεις στο youtube. Το έβαλα σε android tv και ησύχασα με τα παράθυρα που πετάγονταν στον browser, καθώς και με τις διαφημίσεις μέσα στις σελίδες.
  13. Πως περνας το κλειδί που αγοράζεις από το Windows central; Πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό στο site του adguard και μετά να περάσεις το κλειδί στην αντίστοιχη εφαρμογή, πχ σε windows, android κλπ;
  14. Μπορείς να εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν είναι συμφέρων;
  15. Έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους, τα παρακάτω: https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/200429226_-365-single-de-microsoft.html https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5119362_-office-365-home-de-1-jahr-microsoft.html Είναι για sinlge το πρώτο link, αλλά το πρώτο μαγαζί αναφέρει: Microsoft Office 365 Single - PC/MAC - 1 χρήστης - 5 συσκευές - άμεση λήψη + κλειδί προϊόντος μόνο ως λήψη
  • Δημιουργία νέου...