Προς το περιεχόμενο

D.PAT

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με D.PAT

  • Ημερομηνία γέννησης 15/03/1957

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.418 προβολές προφίλ

D.PAT's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

31

Φήμη

  1. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Το να μην σου κρατάει το νερό ζεστό, αυτό παρατηρείται όταν έχεις αναμένω το καλοριφέρ? Αν ναι, ανέβασε τον θερμοστάτη του κυκλοφορητή στους 55-60
  2. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Η εταιρία Bauer Δεν έχει την τεχνογνωσία? η δεν κατάλαβα καλά?
  3. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Ποτέ δεν το υγρό από το κύκλωμα προς το νερό χρίσης. αν υπήρχε επικοινωνία κυκλώματος με καταναλώσιμο θα ανοίγει μόνιμα το ασφαλιστικό του κυκλώματος. Το πιο απλό που μπορεί να κάνη είναι να πάρει την σωλήνα της παροχής και να την ένωση στο σωληνάκι που συμπληρώνει, και να ανοίξει τα νερά, για να πάρει το κύκλωμα την πίεση του δικτύου, σε ένα λεπτό θα του δείξει την διαρροή
  4. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Δυο φορές το χρόνο? Γιατί?
  5. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Κάνει καλή δουλειά, αλά πρέπει να είναι γειωμένο πολύ καλά, για να εκτοπίζονται τα φορτία.
  6. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Όταν παράγγειλες τον ηλιακό τους είπες ότι θα τον συνδέσεις με αντλία? αν όχι μην τον συνδέεις. ο εναλλάκτης για αντλία πρέπει να έχει μεγαλύτερη επιφάνεια από ότι για λέβητα πετρελαίου. όσον αφορά τον αυτοματισμό όπως γράφει ο naive παραπάνω είναι απαραίτητος.
  7. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Ζέστανε τον το βράδυ, αφού κλήσης την παροχή στον ηλιακό, όταν ζεσταθεί 1 ώρα περίπου, κλείσε το ρεύμα, αν την επόμενη μέρα το πρωί έχεις ζεστό, ψάξε για διαρροή στην γραμμή του ζεστού. Η απόλια θερμοκρασίας δεν έχει να κάνη με το υλικό του καζανιού.
  8. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Φίλε μου αν ξέρεις σε τη περιπέτειες μπαίνεις, δεν θα το σκεφτόσουν καθόλου. ένα μόνο θα σου πω. Για να προχώρησις σε αυτές της διαδικασίες θα πρέπει να κάνεις αναφορά στο τεχνικό επιμελητήριο. για να έρθουν μετά από 1-2 μήνες να κάνουν αυτοψία και να συντάξουν την απόφαση, και μόνο με αυτήν μπορείς να προχωρήσεις νομικά. για να γίνει αυτό ώμος πλιρονεις προκαταβολικά 1000€. αυτά φυσικά τα παίρνεις αν ΛΕΩ αν δικαιωθείς. και μετά όλα τα υπόλοιπα, χρόνος και χρήμα.
  9. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Συνταξιούχος πλέον, από τον Δεκέμβρη του 19, ανέλαβε ο γιός, από το 86 νομίζω φτάνει,
  10. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Καλησπέρα και από μένα, θα επανέλθω πάλι στο θέμα της παραμόρφωσης του εξωτερικού περιβλήματος, για το οποίο αναφέρθηκα παλιότερα. αυτό λυπών είναι καθαρά και ΜΌΝΟ ο τρόπος που γίνετε η έκχυση της πολυουρεθάνης. απόταν αλλάξανε την πολυουρεθάνη και την κάνανε οικολογική, (περίπου 12-13 χρόνια ίσος και περισσότερα,) πρέπει να γίνεται με μηχανή, αλά με ΣΟΒΑΡΉ μηχανή, πρέπει να ρίχνει την σωστή αναλογία (στο γραμμάριο) τον δυο υλικόν, να διατηρεί τα δυο υλικά στην σωστή θερμοκρασία 24 βαθμούς, το καλοκαίρι να τα ψύχει, και το χειμώνα να τα θερμαίνει, διαφορετικά αλάζει η πυκνότητα, άρα και η αναλογία, να ρίχνει ανάλογα με το καζάνι συγκεκριμένο χρόνο, όχι λιγότερο και μετά συμπλήρωμα, για να μην έχουμε ελεύθερη διόγκωση. αρκετοί έχουν κάτι φτηνιάρικες μηχανές, χωρίς ψύξη και θέρμανση, και αρκετοί ρίχνουν με το χέρι ανακατεύοντας τα δυο υλικά με αναδευτήρα.
  11. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Όχι νομίζω κάποια μηχανήματα πήρε
  12. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Δυστυχώς στην τελευταία συνέλευση της ΕΒΗΕ κάποιος αναφέρθηκε σε αυτό το ζήτημα, και δυστυχώς επαγγελματίες στο είδος έχουν προβλήματα μεγάλα, κάποιος ώμος που ασχολήθηκε πολύ σοβαρά με τα κεντρικά συστήματα, ξέρει τη πρέπει να κάνη. Μου αρέσει αυτό που έλεγε η Γιαγιά I quit, Ο υδραυλικός, και ο ηλεκτρολόγος θα σου προτείνει αυτόν από τον οποίο οικονομάει περισσότερα.
  13. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    αυτός που θα τοποθετήσει το βεβιασμένης ,πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά το θέμα, διότι όλοι ξέρουν, και μετά αρχίζουν τα προβλήματα, είναι ορισμένες λεπτομέρειες όταν της αναφέρω σε υδροκηλικούς που έχουν κάνη τέτοιες δουλείες, μένουν με το στόμα ανοιχτό. μπορείς να μου δόσης εικόνα του λεβητοστασίου, το πως είναι συνδεμένο το κύκλωμα, και μια φώτο από τους συλλέκτες, για να βάλουμε το σύστημα να λειτουργήσει σωστά
  14. D.PAT

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Να μου φέρει κάποιος έναν συλλέκτη με μόνωση πολυουρεθάνης, και θα του κάνω δώρο έναν ηλιακό της αρεσκείας του. Κάποτε η Καλπάκ έκανε την επένδυση από Ισραήλ για να ριχνει πολυουρεθάνη στον συλλέκτη, αλά τα εγκατέλειψε.
  • Δημιουργία νέου...