Προς το περιεχόμενο

capten-

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    31
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

capten-'s Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

129

Φήμη

  1. Στα βορεια προάστια το έχω. Αν κάνουμε συγκέντρωση τα μέλη του ινσομνια θα χαρώ όλους σας να σας δώ. Αλλά θα τα πληρώσετε ΟΛΑ. Πάντως αν προλάβω θα σε μελετήσω το προφίλ και θα σου στείλω πμ. Και θα σε κεράσω εσένα και όποιον φίλο σου φέρεις.
  2. Σπουδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραια. Σαν φοιτητης δουλευα περιστασιακα σαν μπάρμαν,σερβιτόρος,αλλά και σε χρηματιστηριακή εταιρία. Μετά φαντάρος και στη συνέχεια πήγα Ηπα όπου ήταν και η μεγαλύτερη μου αδελφή για να μαθω καλύτερα την γλώσσα και μπας και καταφερω να κάνω μεταπτυχιακό.Τελικά δούλεψα περιστασιακά και κει σαν μπάρμαν,μεταφορές και λίγο υπάλληλος σχετικά με τις προμήθειες ιατρικών υλικών σε νοσοκομείο. Μετά την επιστροφή επιστροφή στην πατρίδα ασχολούμαι με λιανεμπόριο{όχι και τόσο καλά τώρα},μικρό καφε δικό μου και με το χρηματιστήριο. Γενικώς καλά.Αν στραβώσει κάτι ίσως και με την συντροφο μου και τα μικρά να ξενιτευτούμε για καμιά διετία στις Ηπα πάλι όπου συνεχίζει να ζει η αδελφή μου.Ωστόσο εγώ για πολλούς λόγους δεν πολυθέλω να ξενιτευτώ.
  3. capten-

    Oscars 2015

    Η τελετή ήταν πολύ χάλια. Για τις ταινίες δεν έχω άποψη.Τισ περισσότερες δεν τις είδα και δεν ξέρω. Ο Ιναριτου από τους πιο ενδιαφέρον στους λόγους του όταν επαιρνε τα Όσκαρ αλλά ο πιο ενδιαφέρον ΄΄ηταν αυτού που κέρδισε το Όσκαρ α ανδρικού ρόλου. Η Μουρ για μένα σαν γυναίκα αλλά και οι ταινίες της είναι αδιάφορες.
  4. capten-

    Ολυμπιακός

    Ο Σαντάνα τα έκανε και θα τα ξανακάνει και με μικρές ομάδες.Ο Τσόρι?Ο βετεράνοσ πολύ κακός πάλι? Τι να γράφουμε.Ολη η ομάδα πολύ κακιά.Και ο χειρότερος Ολυμπιακός του Βαγγέλη παραλίγο να αποκλείσει τηνΓιουβε στο Τσάμπιον Λίγκ. Τουλάχιστον η Τορίνο απέκλεισε τον λατρεία.Και ετσι ο χοντρός θα φέρει του χρόνου το Ισπανικό ανέκδοτο μια και οι Βάσκοι δεν τονπολυγουστάρουν πια .Και έτσι οι ιθαγενείς εδώ με το υπερτιμημένο μυρμίγκι θα ηρεμήσουν.
  5. Το ένα είναι το σολαριουμ στο Χαλάνδρι.Γκούκλαρε και θα το βρεις. Στο κατάλογο στο σάιτ λέει ότι κάνει φωτολυση/αποτρίχωση ή κάτι τέτοιο σε όλα τα σημεία του σώματος σε άντρες και γυναίκες. Αλλά έκανε και με κερί.Πάρε τηλεφωνο, Τώρα για λέιζερ μόνο σε γιατρό,και αν θες κατι συγκεκριμένο πρέπει να περιμένεις ΄κάποιο διάστημα για να ρωτήσω και αν μπορέσω. Αν νιώθεις άβολα ρώτα κάποια φίλη σου και θα σου συστήσει να έρθει κάποια να σου κάνει με κερί στο σπίτι σου . Θεωρητικά όπως σου είπα μάλλον ίδια τακτική ακολουθούν και σε άντρες και σε γυναίκες.Καλό είναι τουλάχιστον να έχει μια εμπειρία στους άντρες πάντως αυτή που θα σου κάνει μια αποτρίχωση ώστε να είναι πιο ....ανώδυνο. Δεν είναι κακό.Σχεδόν όλοι κάνουν.Αλλωστε το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αρσενικό σε μια παραλία με τριχωτές ποδάρες.
  6. capten-

    Διακοπες στην κινα .

    Με ενδιαφέρει εμένα να πάω Μογγολία{Ουλαν Μπατορ} ή λιγότερο Θιβετ και να το συνδυάσω με το Πεκίνο.{10 με 12 νύχτες}. Αν θέλετε ποστάρετε ινφο για Μογγολία.Εχω κάνει προεργασία για το ταξίδι.Πιθανόν να πάω το καλοκαίρι.
  7. Πιθανολογώ να υπάρχει ένα στο Χαλάνδρι σε κεντρικό δρόμο κοντά στη μεγάλη πλατεία. Γιατι δεν πας με λέιζερ? Είχα δοκιμάσει με κερί τρεις φορές στα πόδια μου και ....ο πόνος αστα να πάνε. Γενικώς εκεί που κάνουν και οι γυναίκες κάνουν και οι άνδρες. Θα ρωτήσω κάποιον φίλο που είναι αθλητής στίβου ο οποίος κάνει τακτικά αποτρίχωση και θα γράψω.Στα βόρεια προάστια έτσι?
  8. capten-

    Ολυμπιακός

    Εκανα μια βόλτα στα σάιτ.Για γέλια είναι οι κλαίουσες.Δεν μπορούν να χαρούν την νίκη τους.Πίκρα τους έχουμε κεράσει/Πολύ πίκρα.Περαστικά, Για την ομάδα μας το ματς είναι την Πεμπτη.Με την βοήθεια του κόσμου ελπίζω να τα καταφέρουμε. Αλλά το καλοκαίρι η ομάδα θέλει χτίσιμο από την αρχή.Εφέτος έχουμε μια από τις χειρότερες ομάδες.Και εκτός από τον προεδρο μας ευθύνες έχει και ο Μίτσελ αλλά και ο Ισα.Μεσσαία γραμμή για τα μπάζα.Ο Τσόρι πια γέρασε.Στην Ουκραμία ήταν πολύ κακός.Οι Αφελάι,Ντοσεβί και Ντουρμαζ σιγά σιγά να ψάχνουν για αλλού να κάνουν τις ανοησίες τους/Νισάφι.Είναι και δανεικός και ακριβός ο Μήτρογλου.Και έναν κεντρικό για να μην πω δυο.Και όχι Αβρααμ.Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί του χρόνου στο Τσάμπιον Λιγκ θα πρέπει να επενδύσει σοβαρά λεφτά ο Βαγγέλης. Το σημερινό φιλικό με το παράρτημα μας δεν αξίζει να ασχοληθούμε.Νίκησαν και κλαίνε.Μια ζωή στην κλάψα και δούλοι.
  9. capten-

    Ολυμπιακός

    Αντε να κάνουν το κομμάτι τους οι μίζεροι πελάτες μας διότι από αυριο στις τρύπες τους και στην κλάψα.
  10. capten-

    Ολυμπιακός

    Δυστυχώς μπορεί να γίνει ένα ...μπισκότο. Αλλά να πάει δευτερη η Γιούβε και να π΄σει με τα θηρία? Γράφω δύσκολα είναι δεν αντιλέγω.Αλλά ας νικήσουμε εμείς την Μάλμε και με καλή εμφάνιση και βλέπουμε στην πορεία τι θα κάνουμε και σε ποιο τουρνουά.
  11. capten-

    Ολυμπιακός

    Οι Ισπανοί δεν θα είναι αδιάφοροι. Θέλουν την πρώτη θέση.12β έχουν ενώ οι Ιταλοί 9β{1-0 στην Μαδρίτη}. Δύσκολα είναι αλλά όλα γίνονται. Υπομονή αλλά και πάλι άμα παίξουμε τόσο χάλια και με Μάλμε δεν θα συνεχίσουμε πουθενά.
  12. capten-

    Ολυμπιακός

    Κορυφαίος της Ατλέτικος ο μπετατζής ο Μποτία.Ο Ανατολάκης μπροστά του Μαλντίνι είναι. Δεν είχα απαιτήσεις για σήμερα αλλά όχι και έτσι βρε Μίτσελ.Χωρίς ψυχή και κάποιο οργανωμένο σχέδιο που να παει η ομάδα. Εχουμε κάποιες όχι κακές πιθανότητες νίκη με Μαλμε και ήητα της Γιουβε από Ατλέτικο.Θα δούμε.
  13. capten-

    Ολυμπιακός

    Δεν ύπάρχει Ολυμπιακός σήμερα. Τραγικός για άλλη μια φορά ο Ρομπέρτο σε εκτός έδρας ματς ούτε για τα καρναβάλια ο Μποτία. Αλλά είπαμε ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ η ομάδα απόψε στο α ημίχρονο. Ελπίζω να κρατήσουμε κάπως την μπάλα στο δευτερο ημίχρονο.
  14. capten-

    Ολυμπιακός

    Ανετη και δίκαιη νίκη. Χάλια ωστόσο η εμφάνιση.Ταμπούρι παίζανε οι αντίπαλοι μια και δεν είχανε ποιοτικούς χαφ αφού ο μικρός Γιάννης δεν βάζει λεφτά για να ενισχύσει την ομάδα του αλλά εμείς δεν είχαμε καμιά δικαιολογία για την κάκιστη εμφάνιση μας.Και ακολουθούν δύσκολα ματς σε Τρίπολη και Τορίνο.Και ο παοκ αποκτά αυτοπεπιοίθηση και με υποβιβασμένους αεκ,αρης και Ηρακλή δεν υπάρχουν αρκετά ντέρπυ.Νωρίς είναι αλλά αν δελτιωθεί η ομάδα δεν θα πάρουμε ευκολα το πρωτάθλημα. Πολύ καλός πάντως ο αριστερός μας μπακ.Μακάρι να τον έχουμε και του χρόνου.Παικτούρα ο μικρός.
  15. capten-

    Ολυμπιακός

    Χάλια η ομάδα. Μποτία και Ομαρ ανέκδοτα. Ντεφορμέ ακόμα ο Μήτρο. Ντουρμαζ μου θύμισε τον Τσιαντάκη δτα τετελευταία του. Καλή τακτικά η Μαλμε αλλά στο Πειραιά θα την κερδίσουμε. Γενικώς σε πολλά ματς η ομάδα μας έχει θέματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Οι δημοσιογράφοι μάλλον θυμήθηκαν Μπακόπουλο και άστα να πάνε, Η διαιτησία άντε λίγη έδρα αλλά δεν μας φταίει. Πάμε ομαδάρα στα επόμενα.
  • Δημιουργία νέου...