Προς το περιεχόμενο

giugiaro

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    59
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με giugiaro

  • Ημερομηνία γέννησης 29/01/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.054 προβολές προφίλ

giugiaro's Achievements

  1. Δεν μπορουν να κοπουν ολα αποτομα.Χρειαζεται καποια χρονια.Το καλο ειναι οτι στην Αμερικη το 1% των νεων κανει συμβατικο τσιγαρο πλεον που σημαινει οτι το ηλεκτρονικο η το θερμενομενο κανουν καλη δουλεια στην υγεια σε σχεση με το συμβατικο.Μην βαζετε στο ιδιο καλαθι εναν που καπνιζει τσιγαρο με εναν που δεν κανει τιποτα..πλεον υπαρχει και αλλο ενα σταδιο για να φθασει κανεις εκει και ειναι το iqos η το ηλεκτρονικο.Απλα τα μεγαλα κερδοι στο συμβατικο προσπαθουν να τα καταστρεψουν ολα.Εννοειτε οτι το καλυτερο ειναι να μην κανουμε τιποτα αλλα θελει σωστη παιδεια και ενημερωση.Σε μερικα χρονια το νουμερο των καπνιστων θα πεσει πολυ.
  2. Απο τη στιγμη που το amazon δεν εχει πληρωθει ΔΕΝ πρεπει να στειλει το δεμα.Θα μπορουσα να περιμενω 2 δεματα απο amazon.de και amazon.com για παραδειγμα και να ειχα παρει κατα λαθος το δεμα που δεν πληρωσα.Ειναι αστειο να λετε οτι φταιει το παλικαρι.Με αυτο το σκεπτικο αν φταιει το παιδι,που στο τελος το πληρωσε κιολας οσοι εχουν δανεια πιστωτικες κτλ που ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ κιολας θα επρεπε να ειναι φυλακη που δεν τα εχουν πληρωσει.
  3. Εσυ εισαι νομικος φιλε μου?Γιατι αν πρεπει να μιλησουνε μονο η νομικοι δεν υπαρχει λογος να υπαρχει καν αυτο το post.
  4. Μια 970 oc ειδικα φθανει πολυ κονα και πιο πανω καποιες φορες αμα δεις συγκριτικα απο την 780ti..Θα παιζεις οντως αξιοπρεπως τα περισσοτερα games σε 4k.Εχεις δοκιμασει την δυναμη της 780ti?
  5. 28'' ιντσες ειναι μικρη??Σε αποσταση 0,5 μετρου?Ακομα και 1 μετρου,παραπανω λιγο δυσκολο να παιζεις στο pc.
  6. Οτι εβλεπες στην ποιοτητα DVD απεναντι στο bluray περιπου.. Η εξελιξη δεν σταματα,το θεμα ολο ειναι τα χρηματα που θα πρεπει να δωσουμε ολοι ξανα καποια στιγμη αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι ειναι εξαιρετικες σε ποιοτητα.Περιμενουμε καινουργιες gpu λοιπον..
  7. giugiaro

    Xbox 360 Hacking v2

    Για να καταλαβω γιατι εχω χαθει λιγο..Μια κονσολα banαρισμενη αν την κανεις κανονικο update στην συνεχεια δεν μπορει να παιξει παιχνιδια online?Μπορει μονο να μπαινει στο xbox live αλλα μεχρι εκει?
  • Δημιουργία νέου...