Προς το περιεχόμενο

kxanthop

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    176
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με kxanthop

  • Ημερομηνία γέννησης 23/08/1978

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.767 προβολές προφίλ

kxanthop's Achievements

  1. kxanthop

    Apple iPhone 12 (Μαύρο/64 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 02:05 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Το iPhone 12 (Μαύρο/64 GB), βρίσκεται σε άριστη λειτουργική κατάσταση και πολύ καλή εμφανισιακή (έχει μερικά μικρά σημάδια χρήσης στο πλαίσιο και στην πίσω όψη) και έχει υγεία μπαταρίας 83%. Συνοδεύεται από πλήρη συσκευασία και θήκη. Θα προτιμηθούν αγοραστές από Θεσσαλονίκη για άμεση συναλλαγή, αλλά θα μπορούσε να γίνει και αποστολή. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

    260 €

  2. Επίσης, πριν κάνεις την εγκατάσταση στον SSD ρύθμισε από το BIOS οι σκληροί σου να είναι σε AHCI. Μετά τη ρύθμιση σε AHCI, ο παλιός σου σκληρός λογικά δε θα κάνει boot (του λείπουν κάποιοι drivers). Σε περίπτωση που χρειαστείς να ξανακάνεις boot στον παλιό σου δίσκο, θα πρέπει να επαναφέρεις τον τρόπο λειτουργίας σε IDE. Με το AHCI mode ο SSD λειτουργεί καλύτερα. Επίσης, κατά την εγκατάσταση των windows, καλό θα ήταν να αποσυνδέσεις όλους τους άλλους σκληρούς του συστήματός σου και να τους επανασυνδέσεις μετά την εγκατάσταση. Καλή επιτυχία!
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Προσπάθησα να κλείσω το DHCP, αλλά το μόνο που δίνει τη δυνατότητα να κάνω είνα να ορίσω την i.p. του bridge. Μπορεί να κάνω και κάτι εντελώς λάθος, γιατί με τα δικτυακά δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά.
  4. Παρακαλώ λίγη βοήθεια! Πρόσφατα προμηθεύτηκα το d-link DAP-1522 (http://www.dlink.com/products/?pid=663), προκειμένου να το χρησιμοποιήσω ως bridge και να μπορέσω να συνδέσω στο ασύρματό μου δίκτυο τηλεόραση και HTPC. Αν και dlink συνήθως συνδέεται κανονικά στο δίκτυο, αρνείται πεισματικά να δώσει δεύτερη ip (είτε θα συνδέεται το HTPC, είτε η τηλεόραση), ενώ συχνά δε δίνει ip ούτε σε μία συσκευή. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  • Δημιουργία νέου...