Προς το περιεχόμενο

giwrgos_k91

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    89
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με giwrgos_k91

  • Ημερομηνία γέννησης 25/05/1991

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

giwrgos_k91's Achievements

  1. Τελικα ουτε με τις μνημες ειχα διαφορα. Αρα το μονο που μενει ειναι η μητρικη. Ο επεξεργαστης δεν πιστευω να εχει καποιο θεμα, αρα θα ξεκινησω διαδικασια για επιστροφη της μητρικης.
  2. Ακριβως την ιδια, θα το δοκιμασω αυριο με ολους τους πιθανους συνδιασμους, μακαρι να ειναι αυτο.
  3. Δεν εχω καρτα γραφικων, ειμαι με την ενσωματομενη του επεξεργαστη. Το εχω απλα μητρικη, επεξεργαστη, μνημες και μπαινει κατευθειαν στο bios μολις ανοιξει, για να μην εχω καποιο θεμα απο προγραμμα. Η μονη αλλαγη που εκανα ειναι μια εξτρα μνημη, αλλα δεν θα ειχα διαφορετικο θεμα σε σχεση με αυτο που συμβαινει;
  4. Το προβλημα ειναι το εξεις. Οταν τον εχω αφησει ωρες, τοτε ανοιγει για περιπου 2 λεπτα και μετα κλεινει μονος του. Η θερμοκρασια δεν ανεβηκε πανω απο 40 βαθμους. Μετα μονο τα ανεμηστηρακια γυρνανε. Εχετε καποια ιδεα τι μπορει να ειναι;
  5. Δεν μπηκα να δω, αλλα θυμαμαι οτι απο thermal margin σε παιχνιδι ειχα 25 ακομα. Δεν ξερω αν με την εγκατασταση του τροφοδοτικου μετακινησα την ψυκτρα, αλλα και παλι χωρις σκρηρο ειχε ποσταρει για λιγο, μπηκα στο BIOS και μετα εκλεισε. Το μηχανημα αν το αφησω ωρα, φορτωνει για λιγο και μετα σβηνει, γυρναει μονο τα ανεμηστηρακια. Αν κανω ρεσετ, η το κλεισω και το ξαναανοιξω δεν αλλαζει κατι. Αν το αφησω ωρα ξανα κανει την διαδικασια που προειπα. Αν ειχα ομως θεμα με θερμοκρασια την πρωτη φορα γιατι δουλεψε κοντα μια ωρα, με την μιση απο αυτην να ειμαι μεσα σε παιχνιδι.
  6. Αλλαξα τροφοδοτικο, βρηκα με 8 πιν, να σημειωσω οτι με αυτο που ειχα, ειχε 8 πιν, απλα δοκιμασα και με 4 πιν. Ποσταρε κανονικα, αλλα μετα απο λιγη ωρα ξανα νεκρο το πσ. Να ειναι θεμα υπερθερμασης; Δεν ειχα μεγαλες θερμοκρασιες γενικοτερα, εχω αυτην την ψυκτρα http://www.arctic.ac/eu_en/alpine-64-plus.html δεν ειχα καποιο θεμα γενικοτερα. Αυριο θα την βγαλω και θα τη ξαναεγκαταστησω, μηπως εχω θεμα υπερθερμανσης
  7. Εχω το εξης συστημα, a10 7800 με μητρικη gigabyte ga-f2a88xm-hd3, με 2 μνημες kingston στα 2400 8gb. Λογω προβληματος σε αλλον υπολογιστη ειχα αφαιρεσει το τροφοδοτικο μου, και το αντικατεστησα με ενα be quiet 400 watt. Επαιξα ενα μισαωρο και ξαφνικα εσβησε το μηχανημα. Δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο ισα ισα για να δω μηπως ειναι ελλατωματικο, σημειωση οτι ειχε μονο 4πιν για τον επεξεργαστη και οχι 8 πιν που δεχεται η μητρικη, το αποτελεσμα ιδιο. Αποσυνδεσα οτιδηποτε μεσα στο κουτι, σκληρο ανεμηστηρακια, τους διακοπτες εκκινησης ρεσετ και τα λεντ, και το εκκινησα ετσι. Στην αρχη ξεκινουσε ο ανεμηστηρας του επεξεργαστη και μετα εκλεινε, δεν ποσταρει καν. Σε περιπτωση που το κανω ρεσετ αυξανονται οι στροφες και μετα πεφτουν παλι. Ενω γυρναει ο ανεμηστηρας του επεξεργαστη δεν βλεπω ποσταρισμα, αφαιρεσα και τις μνημες μηπως εχουν θεμα, αλλα παλι δεν εκανε κατι διαφορετικο. Επισης να σημειωσω οτι εχω αλλη ψυκτρα, δεν νομιζω να υπερθερμανθηκε. Υπαρχει περιπτωση να τα επαιξε η μητρικη; Τωρα για παραδειγμα παει να ανοιξει και σβηνει, μεσα σε 2 δευτερολεπτα.
  8. Δικη σου αποψη και απολυτα σεβαστη απο εμενα, αλλα θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου για την σχεση τιμης ποιοτητας που σε προσφερει αυτη η επιλογη.
  9. Εμενα με φαινεται και υπερβολη τα 55 ευρω για δυο ανεμιστηρες, πιστευω με ενα 20ρικο και για τους δυο θα εισαι καλυμενος
  10. Εμενα με ενδιαφερει να εχει δοκιμαστει, τωρα να σκασει δεν το νομιζω, εδω ολοκληρο xfx καπνιζε στα καλα καθουμενα και το ειχα παρει και για ποιοτικο.
  11. Παιδια καποιο φθηνο τροφοδοτικο που να εχετε δοκιμασει; Τα επαιξε το τροφοδοτικο στον υπολογιστη της δουλειας, pentium d και μια μικρη καρτα γραφικων ειχε, τιποτε ιδιατερο, παθητικη ψυξη εχει, ειναι απλα για να ανοιγει την οθονη. Ο υπολογιστης δουλευει απλα προγραμματα αυτοκινητου και δουλευε μεχρι τωρα με ενα 350αρι κινεζικο, απο την εποχη που πρωτοβγηκαν οι διπυρηνοι pentium. Χρειαζομαι κατι φθηνο μεχρι 20 αντε 25 απο eshop ή you για να μην εχω μεταφορικα για Ξανθη.
  12. Μετά από την εμπειρία μου πάνω στον κινητήρα του rx7, μπορώ να πω ότι είναι ακατάλληλο αμάξι για κάποιον που θέλει να βάλει 20 ευρώ βενζίνα για να βγάλει την εβδομάδα, πόσο μάλλον για έναν φοιτητή, που μπορεί να βρει χίλια δυο πράγματα για να ξοδέψει το μηνιάτικο του. Τα μοτέρια από το 8αρι δεν σπάνε, απλά πέφτει η συμπίεση, θέλει συνήθως ένα σετ ελατήρια και ο ring, και είναι έτοιμο. Λάδι χρησιμοποιούν για την λίπανση και δεν είναι λόγο προβλήματος. Επίσης μία εικόνα για τον κινητήρα είναι αν έχει αλλάξει την μίζα, επειδή έπαιρνε δύσκολα μπροστά, κάποια άλλαξαν και προληπτικά πάντως.
  13. giwrgos_k91

    Αγορά tablet (μέχρι 80€)

    Εγώ το παράγγειλα με γνώμονα ότι είναι με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτό που έχω τώρα και με καλύπτει απόλυτα. Ανάλογα την χρήση που κάνεις είναι και απαραίτητο το playstore, το βασικό είναι ότι έχει ips που είναι καλύτερο για τα pdf που διαβάζω. Τώρα ένα viewer και έναν browser θα τα εγκαταστήσω και χωρίς playstore. Κάποιος τρόπος θα βρεθεί.
  14. Το παράγγειλα και εγώ σήμερα, από προηγούμενη καλή εμπειρία με ένα τάμπλετ onda, ελπίζω και αυτό να τα πάει το ίδιο καλά.
  15. giwrgos_k91

    Αγορά tablet (μέχρι 80€)

    Εγώ πάντως μετά από 1μιση χρόνο με το zte s8q, αν και έχω παρατηρήσει μείωση ταχύτητας, δεν είναι κάτι τραγικό, μιλάω πάντα για το 1 γίγα., χωρίς να έχω κάνει φορμάτ ποτέ. Και στον υπολογιστή μετά από κάποιο διάστημα, παρατηρείς μία μείωση. Αλλά μιας και με έχει σπάσει η οθόνη αφής και άρχισε να μην καλό δουλεύει, παράγγειλα το maxell από το eshop με 70 ευρώ. Ελπίζω να βγει καλό σαν το zte. Για μένα αν είναι για απλή τελείως χρήση, ίντερνετ και κανένα απλό παιχνίδι, όποιο και να πάρεις με 1 γίγα θα είναι οκ. Απλά εγώ σαν συμβουλή, να πάρεις απαραίτητα 8αρι, το 7αρι εμένα μου έρχεται μικρό.
  • Δημιουργία νέου...