Προς το περιεχόμενο

vrastabill

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    31
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vrastabill

  • Ημερομηνία γέννησης 31/07/1983

vrastabill's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. 2 μερες μετα μια απο τα ιδια και σε μενα μονο που τα δωρα μου τα στειλαν και μαλιστα παρηγγειλα και 2 τεμαχια απο το καθενα (νετμπουκ+στικ+σπικερς)
  2. η προσφορα της ημερα μου φαινεται οτι ειναι πολυ καλη αγορασα 2!!! http://www.getitnow.gr/ περιγραφη απο το σιτε Μια κορυφαία πρόταση στην κατηγορία των Netbooks! To Hp Compaq mini 110-115ev περιλαμβάνει τον επεξεργαστή Intel Atom για υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση. Το netbook διαθέτει μεγάλο σκληρό δίσκο με αποτέλεσμα να παρέχει άφθονο χώρο για τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία σας. Η οθόνη 10,1" τεχνολογίας LED παράγει πιο λαμπερές εικόνες για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες και video σε υψηλή ανάλυση. Επιπλέον, προσφέρει αποδοτικότερη εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τις κοινές οθόνες LCD. H ασύρματη συνδεσιμότητα φροντίζει για την απρόσκοπτη επικοινωνία του μέσω του πρωτοκόλλου ασύρματης δικτύωσης! Το λευκό μικρούλι μας, σας το δίνουμε προσφορά ημέρας μαζί με τo set ηχείων της Logitech S220 2.1, καθώς και ένα USB stick 4GB για να μεταφέρετε τα αρχεία σας παντού με άνεση! Απολαύστε απίστευτη ποιότητα ήχου, πλούσια και βαθειά μπάσα, ταινίες, τη μουσική σας και αξέχαστη εμπειρία gaming νιώθοντας το κάθε beat να σας διαπερνά κάθε κύτταρο!
  3. η προσφορα της ημερα μου φαινεται οτι ειναι πολυ καλη αγορασα 2!!! http://www.getitnow.gr/ περιγραφη απο το σιτε Μια κορυφαία πρόταση στην κατηγορία των Netbooks! To Hp Compaq mini 110-115ev περιλαμβάνει τον επεξεργαστή Intel Atom για υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση. Το netbook διαθέτει μεγάλο σκληρό δίσκο με αποτέλεσμα να παρέχει άφθονο χώρο για τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία σας. Η οθόνη 10,1" τεχνολογίας LED παράγει πιο λαμπερές εικόνες για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες και video σε υψηλή ανάλυση. Επιπλέον, προσφέρει αποδοτικότερη εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τις κοινές οθόνες LCD. H ασύρματη συνδεσιμότητα φροντίζει για την απρόσκοπτη επικοινωνία του μέσω του πρωτοκόλλου ασύρματης δικτύωσης! Το λευκό μικρούλι μας, σας το δίνουμε προσφορά ημέρας μαζί με τo set ηχείων της Logitech S220 2.1, καθώς και ένα USB stick 4GB για να μεταφέρετε τα αρχεία σας παντού με άνεση! Απολαύστε απίστευτη ποιότητα ήχου, πλούσια και βαθειά μπάσα, ταινίες, τη μουσική σας και αξέχαστη εμπειρία gaming νιώθοντας το κάθε beat να σας διαπερνά κάθε κύτταρο!
  • Δημιουργία νέου...