Προς το περιεχόμενο

adonios77

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    15
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με adonios77

  • Ημερομηνία γέννησης 09/08/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Ιστοσελίδα

  • Skype
    adonios77adonios77

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens, Greece
  • Ενδιαφέροντα
    music,

Πρόσφατες Επισκέψεις

948 προβολές προφίλ

adonios77's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

6

Φήμη

  1. Αυτό περίπου έκανα κι εγώ. Παράτησα τα 10 την ίδια μέρα, αρχικά, και γύρισα στα 7 (με dual boot). Αλλά επέστρεψα στα 10 μετά από μήνες, έτσι για εκπαιδευτικούς λόγους, και αφού ξήλωσα τα μισά και αντικατέστησα τα υπόλοιπα μπορώ να πω πως λειτουργούν πολύ καλύτερα από τα 7 (στον ίδιο υπολογιστή). (Μακ Μακ ΠαΜάκριβα και σκέτη λόλα!) 😉
  2. Η Μικρομαλακή, εκ των υστέρων, μετά από κατακραυγή όσων χρηστών ασχολούνται, προσπαθεί να επιλύσει δυσλειτουργίες που η ίδια έχει δημιουργήσει -πολλές φορές επίτηδες- και «τρίτοι» έχουν ήδη επιλύσει. Για παράδειγμα, υπάρχουν προγράμματα τροποποίησης του "start menu" (και όχι μόνο) σαν το "OpenShell" (Πρώην ClassicShell) που επιτρέπει πολύ περισσότερες και μεγαλύτερες τροποποιήσεις, και έχει κυκλοφορήσει δυο χρονιά νωρίτερα. Το ίδιο και για την τροποποίηση των tabs του Edge. Ακόμα, Αν (τυχόν) κάποιος θέλει τον έλεγχο του υπολογιστή του, τότε επιβάλλεται να αντικαταστήσει βασικές λειτουργίες όπως επίσης πχ. WU με άλλες που επιτρέπουν όχι μόνο έλεγχο αλλά πλήρη έλεγχο, σε αντίθεση με την εξαναγκαστική τακτική του ενσωματωμένου προγράμματος ενημερώσεων (πριν αστοχήσει πάλι η Μικρομαλακή με κάποια "συγκεντρωτική ενημέρωση" και ψάχνουμε πάλι να σώσουμε ο,τι σώζεται πριν το αναγκαστικό φορμάτ) που μάλιστα, μαζί με την εφαρμογή τους αλλάζει σε προεπιλογές ο,τι θέλει αυτή. Δεν έχω όρεξη να γράφω σεντόνια με παραδείγματα για να συνοψίσω στο τέλος πόσο γελοίο είναι να αλλάζεις χρωματάκια στο ήδη άθλιο "start menu" ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις. Τα γουίντοους χωρίς προγράμματα «τρίτων» απλά δεν είναι λειτουργικά και χωρίς «χακεριές» απλα δεν δουλεύουν.
  3. 'Γειές και χαρές Καμμένη θύρα γραφικών! Γίνεται άραγες «bypass» ? Η (σύντομη) ερώτηση είναι: Υπάρχει περίπτωση να συνδέσω την (PCI-e) κάρτα γραφικών μέσω (ίσως κάποιου) "RISER" σε «απλή» θύρα PCI ; Ο λόγος που το ψάχνω είναι η καμμένη θύρα PCI-e x16. Ίσως να είναι καμμένη και η θύρα PCI-e x1 (mini PCI-e) (επειδή την βλέπω και αυτή λίγο κιτρινισμένη) , ίσως και όχι. Ανακάλυψα πολύ πρόσφατα το παρακάτω "riser" το οποίο μπορεί να τρέξει PCI-e x16 όντας συνδεδεμένο στην PCI-e x1 (mini PCI-e) της motherboard: Ubit Multi Interface PCI-E with LED Notice Function Express Riser Cable 1X To 16X Graphics Extension Ethereum ETH Mining Powered Riser Adapter Card Αναρωτιέμαι αν μέσω αυτού μπορεί να συνδεθεί και σε «απλή» PCI ή (αν όχι,) αν θα υπάρχει κάτι παρόμοιο (σαν το raiser) σε "PCI-e to PCI". Χαρακτηριστικά hardware: (spoiler) Δευτερεύουσα ερώτηση: Αν καταφέρει να δουλέψει η κάρτα γραφικών με αυτό τον τρόπο, θα έχει τις ίδιες επιδόσεις σαν να ήταν συνδεδεμένη κανονικά κατ' ευθείαν στην PCI-e x16 ; (Νομίζω πως αν δουλέψει, θα είναι καλύτερα από integrated graphics που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή, όχι; ) Παρακαλώ δώστε πληροφορίες γιατί είμαι μπερδεμένος. Πως μπορεί να γίνει; Τι πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Με την Q δεν εχω κανένα πρόβλημα εδω και τουλάχιστον 1 χρόνο που το χρησιμοποιώ. Ούτε όσο έμενα Αθήνα, ούτε όταν ήμουν διακοπές, ούτε τώρα που μένω στον νομό Κορινθίας. Όσο για τις τιμές... μην το συζητάτε. Δείτε στη σελίδα της Q. 1. Χρέωση ανά δευτερόλεπτο !!! μιλάς 10δευτερολεπτα, σε χρεώνει 10δευτερολεπτα. (και όχι ανά λεπτό ή 3λεπτο όπως άλλες...) 2. 400ΜΒ με 2€ !!! Με 2€ αγοράζεις 250ΜΒ + 150ΜΒ "online bonus" 3. 100min με 3€ !!! Με 3€ αγοράζεις 80min + 20min "online bonus" λεπτά προς όλους (προς όλες τις εταιρίες) 4. 1000min προς Q + 500ΜΒ !!! (δώρο με κάθε 1η ανανέωση του μήνα) Το μόνο κακό. (έχω πάνω από 150 επαφές στο τηλ. μόνο 2 έχουν Q ) http://www.wind.gr/gr/q/my-q-login/ Αισθάνομαι κάπως άσχημα που κάνω «διαφήμιση» μιας τέτοιας εταιρίας, μιά και πιστεύω ότι ακόμα και το πιό συμφέρον πακέτο -παρόλο που οι τιμές πέφτουν συνεχώς- παραμένει πολύ ακριβό. Δεν νομίζω δηλαδή ότι τα απαραίτητα έξοδα των παροχέων τηλεφωνίας ή ίντερνετ είναι τόσο υψηλά ώστε να μας χρεώνουν αυτά που μας χρεώνουν. Επισημαίνω ότι: Δεν έχω κανένα οικονομικό συμφέρον, ούτε είμαι/ήμουν υπάλληλος της εταιρίας αλλά ούτε και κάνω την «διαφήμιση» για να έχω την ικανοποίηση ότι είμαι πιό έξυπνος από τους υπόλοιπους που βρήκα το πιό «συμφέρον πακέτο» για εμένα.
  5. Είναι η πιο εύκολη και γρήγορη λύση! Δοκιμάστε πρώτα το "unlocker"... (freeware) Λύνει το πρόβλημα με 2-3 κλικ. ( δεξί κλικ στο αρχείο ή στον φάκελο και "unlock" ή διαγραφή ) Κατέβασέ το από εδώ: http://www.filehippo.com/download_unlocker/ Ευτυχώς! Δεν πήρα σαν δεδομένο που κάποιος παραπάνω είπε ότι δεν δουλεύει, και είπα να το δοκιμάσω μιας και το είχα ήδη εγκατεστημένο.
  6. adonios77

    Ιος αστυνομιας

    ΛΥΘΗΚΕ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ !!! (χωρίς προγράμματα) O «Ιός της Αστυνομίας» ( Police Virus ) Μονάδα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ( Cyber Crime Unit ) Στην περίπτωση μου ο ιός ενεργοποιείται αμέσως μόλις μπει στα Windows (xp). ( C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Προγράμματα\Εργαλεία συστήματος\Εκκίνηση\runctf.lnk -> C:WINDOWS\system32\rundll32.exe ) Όταν μπαίνει στα Windows, αμέσως εμφανίζεται η παραπάνω εικόνα και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κλείσεις τον υπολογιστή βιαίως (κρατώντας πατημένο το κουμπί της ενεργοποίησης του υπολογιστή 4-6 δευτερόλεπτα). Το ίδιο συμβαίνει και όταν μπαίνω σε «Ασφαλή Λειτουργία» (Safe Mode). . Έτσι, άνοιξα τον υπολογιστή, (πατώντας F8 κατά την εκκίνηση...) και επέλεξα από το μενού «Ασφαλή λειτουργία με κονσόλα εντολών» [ Safe mode with Command prompt ] . Όταν άνοιξε η «κονσόλα»(command prompt) έψαξα από εκεί για ύποπτα ονόματα αρχείων μέσα στον φάκελο του συστήματος (C:windows και C:windows\system32) . Πληκτρολόγησα σην «κονσόλα» CD %WINDIR% [ENTER] DIR /O:D [ENTER] (για να εμφανίσει την λίστα με σειρά ημ/μηνίας, και να δω ποιά αρχεία έχουν προστεθεί πρόσφατα) και βρήκα αυτό το ύποπτο εκτελέσιμο αρχείο (wgsdgsdgdsgsd.exe) μέσα στο φάκελο των Windows ( C:WINDOWS ) . Πληκτρολόγησα στην «κονσόλα» REN "wgsdgsdgdsgsd.exe" "police_virus.txt" [ENTER] (για να μετονομάσω/τροποποιήσω το εκτελέσιμο αρχείο wgsdgsdgdsgsd.exe σε police_virus.txt αρχείο κειμένου.) . Πληκτρολόγησα σην «κονσόλα» SHUTDOWN -r -f -t 00 [ENTER] (για να κάνει ο υπολογιστής άμεση(-t 00) «εξαναγκασμένη»(-f) επανεκκίνηση(-r) ) . Όταν ο υπολογιστής επανεκκίνησε μπήκε πλέων κανονικά στα windows εμφανίζοντας ένα σφάλμα ότι δεν βρίσκει το wgsdgsdgdsgsd.exe (!) . Άρχισα να ψάχνω για υπολείμματα του ιού από δω κι από κει, για εξαρτίσεις, κι έτσι βρήκα κι έσβησα και το runctf.lnk από τη θέση C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Προγράμματα\Εργαλεία συστήματος\Εκκίνηση . ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!
  7. ευχαριστω Ηταν το πρωτο πραγμα που δοκιμασα αφου δεν εμπαινε σε ασφαλη λειτουργια... Ομως: Στο βημα " f) " δεν υπαρχει η επιλογη " R " στην περιπτωση μου !!! (Δεν ξερω αν συμβαινει επηδη ειχα αναβαθμισει σε sp2, ενω το CD εγκαταστασης ειναι sp1.) (...δυο πορτες εχει η ζωηηη, ανοιξα μια... κι επεσα στο κενο!)
  8. Δοκιμασα ολες τις επιλογες του μενου της Ασφαλης λειτουργιας(safe mode*) χωρις αποτελεσμα! μενου ασφαλης λειτουργιας: Site: μενου'>http://s641.photobuc....png']μενου Ασφαλης λειτουργιας (αν εννοεις αυτο «επιδιορθωτικη εγκατασταση») setupcor.exe (???) το εψαξα λιγο δεν καταλαβα τι ειναι και τι κανει, αλλα ειδα οτι χρησιμοποιειται για τις εκδοσεις Win95 και Win98. (?)
  9. Ακολουθησα τις οδηγιες, πειραματιστηκα λιγο με τους διακοπτες, αλλα τιποτα! εχω ακριβως τα ιδια συμπτωματα! (Κανονικη εκκινηση Win XP -> μπαινει αλλα χωρις εικονα!) (Ασφαλης λειτουργια* -> μαυρη οθονη με κατω παυλα[ _ ] αριστερα πανω να αναβοσβηνει για παντα!) παραθετω τα περιεχομενα του boot.ini : Κατω απο το [operating systems] αρχικα υπηρχε μονο η 1η γραμμη. Δοκιμασα κι αυτο: (... /fastdetect /NoExecute=OptIn /safeboot:minimal) αλλα τιποτα! Ευχαριστω για τις βοηθειες! καμια αλλη ιδεα;
  10. Δυστυχως δεν μπαινει σε Ασφαλη λειτουργια! Οτι και να επιλεξω απο το μενου της εκκινησης Ασφαλης λειτουργιας(safe mode), με βγαζει σε μαυρη οθονη με μια «κατω παυλα» να αναβοσβηνει πανω αριστερα της οθονης, χωρις βεβαια να «ακουει» τιποτα!
  11. Εκκινούν τα Win Xp με μαύρη οθόνη (χωρίς εικόνα) Το προβλημα: Κατα την εκκινηση του υπολογιστη... μετα την εμφανιση του λογοτυπου των Win Xp (με την κινουμενη πρασινη μπαρα), ακουω τον ηχο εισοδου στα Xp και τον ηχο απο το «μπαλονακι ειδοποιησης» στην γραμμη εργασιων[taskbar] -μαλλον ειναι η ειδοποιηση της αυτοματης ενημερωσης την οποια εχω ρυθμισει σε: να ειδοποιουμαι για το κατευασμα ή την εγκατασταση αυτοματων ενημερωσεων.- Δηλαδη μπαινει «κανονικα» στα xp αλλα χωρις εικονα! Στοιχεια η/υ: intel P4 1.7GHz , 1024MB SDRAM ATI RADEON 2600 HD PRO (512mb) dual boot: Win Xp pro - Ubuntu 10.04 TLS (τα ubuntu δουλευουν κανονικα) Ενεργειες: Υποπτεύομαι προβλημα στον οδηγο(driver) της καρτας γραφικων. Νομιζω οτι πριν φυγω για ταξιδι ειχα ακολουθησει τις συμβουλες «καποιου» και ειχα απεγκαταστησει(δεν θυμαμαι πως!) τους προεπιλεγμενους οδηγους με τους οποιους η καρτα γραφιικων δουλευε(οχι καλα, με προβλημα στο "scrolling" κτλ..) Αυτο το εκανα για να ξαναβρει τους καταλληλους οδηγους απο «Αυτοματες Ενημερωσεις» ή απο το «CD εγκαταστασης των Xp pro(sp1)». Εκανα εκκινηση απο το CD εγκαταστασης XP... και απο το μενου «Προγραμμα εγκαταστασης των Win XP pro» πατησα « * επιδιορθωση... χρησιμοποιωντας Κονσολα αποκαταστασης R » (πατησα R) « Κονσολα αποκαταστασης των Microsoft Win XP ™ » « Με ποια εγκατασταση των Windows θα θελατε να συνδεθειτε; » « 1: C:\WINDOWS » (πατησα 1) « admin code: » (κωδικος) « C:WINDOWS>_ » Εδω βρισκομαι κολλημενος! Τι μπορω να κανω απο την «γραμμη εντολων-κονσολα αποκαταστασης»; (εχω καποια γνωση χρησιμοποιησης γραμμης εντολων...) ή τι μπορω να κανω γενικοτερα ωστε να εχω εικονα; Παρακαλω τα φωτα σας γιατι εχει πεσει πολυ... σκοταδι!
  12. adonios77

    Πρόβλημα σε σελίδες

    ActiveX ERROR Μήνυμα σφάλματος: Οι τρέχουσες ρυθμίσεις σας δεν επιτρέπουν την εκτέλεση στοιχείων ελέγχου ActiveX σε αυτήν τη σελίδα. Ως αποτέλεσμα, η σελίδα δεν θα εμφανίζεται σωστά. ΛΥΣΗ: 1) Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη(Start), κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση..(Run..), πληκτρολογήστε regedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK. 2) Αναπτύξτε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0 3) Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε δεξιό κλικ στο1200, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση. 4) Στο «Δεδομένα τιμής:» Πληκτρολογήστε είτε 1 ή 0 Για να αντικαταστήσετε την υπάρχουσα τιμή 3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK. 0 = Ενεργοποιημένη, ή να επιτρέπεται η ενέργεια 1 = Ερώτηση 3 = Απενεργοποιημένη, ή η ενέργεια δεν επιτρέπεται * Να είστε προσεκτικοί με την επεξεργασία του μητρώου(Registry). Καλό ειναι πρίν κάνετε τις αλλαγές, να κρατάτε αντίγραφο ασφαλείας(backup) του μητρώου(Registry).["Registry backup" από το παράθυρο του «Επεξεργαστή μητρώου»: Αρχείο -> Εξαγωγή ,Αποθήκευση σε...] ΠΗΓΗ: http://support.microsoft.com/kb/907343/el
  13. adonios77

    zte zxv10 h108l firmware update

    Καπου στο "about:config" του Firefox (αν χρησιμοποιεις Firefox -αν οχι κακο του κεφαλιου σου-) θα υπαρχει σιγουρα καποια ρυθμιση που να αυξανει το χρονο πριν σου βγαλει το μηνημα... Να εισαι προσεχτικος με αυτες τις ρυθμισεις! (δεν μπορω να το ψαξω αυτη τη στηγμη.. απλα σου δινω το ερεθισμα να το ψαξεις εσυ)
  • Δημιουργία νέου...