Προς το περιεχόμενο

Morticiangr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    114
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Morticiangr's Achievements

  1. Αν και μια ζωή στις κονσόλες gaming από εποχή snes στα 90s, η εμπειρία να παίξεις γρήγορα και απροβληματιστα και σε μια καταπληκτική oled οθόνη ενός καλού tablet σε ανάλυση 2κ (αν και full HD για το μέγεθος για αρχή καλα είναι) είναι κάτι που όντως βαζει σιγά-σιγά την ταφόπλακα στις παιχιδομηχανες. Όσον αφορά τον ήχο με ενα αξιοπρεπές bluetooth headset εισαι μια χαρα. Το χειριστήριο μένει ως έχει και η διαδραση μπορεί να εμπλουτιστεί και με τα touch controls. Ο μονος αδυναμος κρικος είναι πρόσβαση σε υψηλές ταχύτητες και η πρόσβαση γενικότερα στο Internet. Θα συνεισφέρουν μελλοντικά σε αυτο οι υψηλές mobile ταχυτητες και τα unlimited data plans, όπως και η διάδοση του ftth για τα σπίτια. Αναφέρομαι στο mobile τμήμα της εμπειρίας, γιατί ο λόγος που παρατάνε το gaming οι περισσότεροι είναι λόγο χρόνου. Εάν όμως δώσεις την δυνατότητα για την ιδια εμπειρία και εκτος σπιτιού , εκεί ανοίγεις μια καινούργια αγορά και τονωνεις την ήδη υπάρχουσα. Λογικά σε 5 χρονια περίπου θα έχουμε οι gamers στο backpack μας μαζι με το tablet και ένα χειριστήριο για να προχωράμε έστω και λιγο on the go, το τεράστιο open world των 200 ωρών, η για να παίξεις στα γρήγορα μερικά lap στο racing τίτλο σου και πολύ λογικό να βγαινουν κάποια στιγμή και 2 εκδοσεις χειριστηρίων κανονική και μικρότερου μεγέθους. Χαράς ευαγγέλια για το χρήμα που θα βγει μόνο από αυτά
  2. Πρόσφατα έπαιξα το gears 5 στο one x (οχι series x) και πιστεύω ότι είναι το πιο εντυπωσιακό campaign που έχω παίξει. Ετη φωτός από τα προηγούμενα της σειράς αλλα και ικανοποιητικό σε διάρκεια. Σε 65αρα 4κ βέβαια το έπαιξα αλλα είναι μια εμπειρία που όποιος θεωρεί το εαυτό του έστω και περιστασιακά gamer πρέπει να την δει.
  3. Στο 13.2.2 με 7 plus με το που εβαλα day one μεσα σε λιγοτερο απο 6 ωρες εμεινα απο μπαταρια, αλλα απο οτι διαβασα στο δικο μου μοντελο, η λυση ηταν απλή και πραγματι δουλεψε. Κανεις ενα απλο restart (οχι reset) το τηλεφωνο. Πραγματι μετα απο 2 επανεκκινήσεις και μετα απο κανα 24ωρο, δεν ξερω αν εκανε reindexing η κατι τετοιο το κινητο οχι απλα εστρωσε αλλα παιζει να εχει και λιγο καλυτερη διαρκεια μπαταριας.Η αποδοση ειναι μια χαρα σφαιρα και ολες οι εφαρμογες μου παιζουν χωρις προβληματα με εξαιρεση κατι πολυ παλιες όπως το documents αν το θυμουνται οι χρηστες 3gs εποχης. Πραγματι καθε 5 ετια ειναι να αλλαζεις μοντελο. Το 13.3.3 φοβαμαι να το βαλω ετσι οπως τα εχουν κανει.
  4. typo.==>126GB RAM, ειπα και εγω τοσο imba θα το κανουμε το pro ή είναι η εκδοση insomnia;
  5. Για ποιόν λόγο να αυτοπεριοριστεί κάποιος σε apple music οικοσύστημα την στιγμή που το spotify παιζει παντού και απροβληματιστα και έχει τεράστια βιβλιοθήκη και το λεει καποιος που εχει macbook και iphone (το dektop ειναι windows pc). Μετά απο 3 χρονια premium συνδρομής σίγουρα είναι η συνδρομή που θα κόψεις τελευταία, εκτός αν είσαι ο τύπος που ακούει μόνο ραδιόφωνο ή νομίζει οτι το rarbg είναι η λύση για όλα τα προβήματα του, οπότε πανε πέθανε. Η λογική είναι οτι θα πρέπει software και hardware να ειναι όσον το δυνατόν platform independent, εκτός και υπάρχει σοβαρό κίνητρο να πάς σε κάτι κλειστο, κάτι που δεν νομίζει να υπάρχει στο music service της apple. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μας διαφωτίσει. Σίγουρα αισθητικά και λειτουργικά χρίζει βελτίωσης, δεν υπάρχει δυνατότητα π.χ. δημιουργίας smart playlist με tags και το βρίσκω γελοίο μια τέτοια πλατφόρμα να μην έχει ακόμα 2FA κάτι που έχει συζητηθεί στο internet.
  6. Σαν λατρης του πιοτικου και δυνατου ηχου, ειχα αγορασει full price 250e τα wireless powerbeats 2. Οσο λειτουγουσαν ο ηχος ηταν αρκετα καλος και με υψηλη ενταση. Ειχα ομως προβληματα με διακοπες ηχου σε τυχαια χρονικα διαστηματα, ενω μετα απο 6 μηνες βγηκε το σιδερακι (το hook... που αναφερει και το αρθρο, που τωρα το εβγαλαν, που ακομα και αυτο το θεωρω μειον μιας και στις περιπτωσεις εντονης δραστηριοτητας, οπως οταν τρεχεις, η σε γυμναστηριο, κτλ, ηταν πολυ χρησιμο) μεσα απο το πλαστικο(αυτο που περναει γυρω απο το αυτι), στον χρονο απλα σταματησαν να δουλευουν. Οταν εψαξα για παρομοια περιστατικα διαπιστωσα οτι δεν ειναι απλα τυχαιο περιστατικο αλλα απλα ειναι σκουπιδια στην κυριολεξια απο πλευρας ποιοτητας κατασκευης. Αν και παντα κανω καλη ερευνα αγορας πριν αγορασω κατι, παρασυρθηκα απο το γεγονος οτι αγοραζω την συγκεκριμενη επωνυμια και μαλιστα ενα premium προιον αυτης και πλεον κατω απο την στεγη της apple. Μετα πλεον απο σοβαρη ερευνα αγορας εδω και περιπου εναν χρονο εχω τα sounsdport free wireless της bose και ο ηχος ειναι καλυτερος και πιο δυνατος! (για οσους γουσταρουν δυνατη ενταση ειναι τρομερα και χωρις παραμόρφωση), καλη εργονομια και ερχονται με μεταλικη θηκη που λειτουργει ως φορτιστης τα φορτιζει 4 φορες, μεχρι να τον συνδεσεις σε ενα απλο mini usb καλωδιο για να φορτισεις τον ιδιο. Πραγματικα ενα premium προιον αν και δεν ειναι ειναι καινουργια και το κοστος ειναι μικροτερο απο τα beats. Τα beats που ηταν 250ε ακουστικα ερχοταν με μια μηδαμινης αξιας θηκουλα με φερμουαρ...που δεν κοστιζει πανω απο 1ε και μαλιστα τα powerbeats 3, που ειχαν μεσα το W1 chip της apple (ειχαν βεβαια διπλασια αυτονομια) δεν ειχαν καν θηκη!!!. Ποσο γελοιοι!! . Αν και δεν εχω σκοπω να τα αλλαξω, αν ηταν να ξαναγορασω ασυρματα beats ακομα και νεας γενιας θα επρεπε να τα δω απο κοντα και απο κατοχο που τα εχει για καποιο καιρο και φυσικα να υπαρχει και λογος..κατι που δεν βλεπω να υπαρξει συντομα. Για τον πολυ κοσμο που βιαζεται να αχολιασει αρνητικα, ως συνηθως χωρις να εχει καποια γνωση επι του θεματος, μονο και μονο επειδη ακουει premium , apple, ή οτι αλλο και γραφει hate comments σαν κλασσικος μιζερος μαλα*ας, που απλα θελει να ακουστει η βλακεια του, ειναι λαθος να τα συγκρινετε με ενσυρματα ακουστικα των 30-50ε. Πραγματικα καλος ηχος και χωρις παραμορφωση και ασυρματος εχει παντα τιμη απο 150-200 και πανω.
  7. Ωραια πράγματα. Σε πρόσφατο ταξίδι στο Λονδίνο με το z5 οι φωτογραφίες με smartphone ηταν κατι παραπάνω απο ικανοποιητικές!. Επίσης κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοι, είναι το γεγονός πως οι φακοί στις καμερες τους είναι ευρυγώνιοι.
  8. Και μάλλον άργησε μιας έχουμε να κάνουμε με τους "φυσικούς περιορισμούς" της συσκευής. Υψηλή επεξεργαστική ισχύς που πλέον δεν αξιοποιείτε και πως μπορεί άλλωστε σε ένα κινητό.Ούτε κώδικα θα γράψεις και θα κάνεις compile, ούτε 3d modeling και rendering, image editing(τουλάχιστον όχι σοβαρό),video editing(πολύ βασικά) και ούτω καθεξής. Ακόμα και οι χρήστες που κάνουν π.χ. heavy email usage και θέλουν να έχουν ντε και καλά mobile συσκευή που να μην είναι laptop ή ultrabook, θα κοιτάξουν πάρουν ένα tablet και πληκτρολόγιο για να κάνουν δουλειά. Ο μόνος τομέας που θα μπορούσε να δώσει (και το κάνει ήδη σε κάποιο βαθμό) ώθηση είναι το mobile gaming άλλα όχι με την μορφή που είναι σήμερα. Οι gamers (count me in) για παράδειγμα που παρακαλάνε να βγάλουν mobile εκδόσεις κλασικών point and click adventures που θα ταίριαζαν γάντι σε tablets με ωραίες οθόνες με υψηλές αναλύσεις, ως επι το πλείστον ακόμα περιμένουν...Kάτι εκδόσεις broken sword και το syberia 1 νομίζω έχουν βγάλει μόνο
  9. Σαν κάτοχος όλων των κονσολών «νέας γενιάς» και gamer απο εποχη snes, μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει το one κάποιος εκτός αν θέλεις να παίξεις halo η-και αν οι φίλοι σου ειναι κάτοχοι του one και μόνο. Σαν κάτοχος να πληροφορήσω τον κόσμο που δεν ξέρει οτι θα πρέπει να έχεις gold συνδρομή διαφορετικά όχι απλα δεν παιζεις multi (όπως και στο ps4 βέβαια) αλλα δεν μπορείς καν να κάνεις save τα screenshot που πήρες απο το παιχνίδι και μετά απο κάποιες ημέρες διαγράφονται!.Το os με όλα τα update είναι ακόμα δύστροπο και αργό και το κυριότερο είναι οτι πλέον δεν έχει αποκλειστικότητες εκτός απο τα halo, sunset overdrive, ryse και το quantum break που θα κυκλοφορησει και το gears of war που επίσης θα κυκλοφορίσει Το χειριστήριο ειναι υποβαθμισμένο σε σχέση με εκείνο του 360 και ουσιαστικά αν έχεις σοβαρές βλέψεις και θέλεις να ρίξεις πολλές ώρες στο gaming ειναι σαν να σου λένε αγόρασε το elite που σίγουρα είναι καλύτερο αλλα κοστίζει 150 ευρω. Αν έχει κάποιος 360 του συνιστώ να μείνει εκεί και είναι μια χαρά. Εγω δυστήχώς το είχα αγοράσει bundle με το witcher 3 και πραγματικά δεν θέλω να ρίξω 100-150 ώρες και παραπάνω σε ένα τέτοιο κορυφαίο τίτλο με αυτή την κονσόλα.
  10. Πάντως μπράβο τους που κατάφεραν και το έβγαλαν σε τόσο χαμηλή τιμή, σχεδόν ίδια με το 3ds παρόλο που τα σενάρια το ήθελαν γύρω στα 350-400€.Θα φύγω στρατό αλλιως θα ηταν must buy για τις γιορτες.Καλό το rayman στο 3ds αλλα το uncharted είναι κάτι το διαφορετικό.
  11. Morticiangr

    Logitech Z-5500!!

    Άν θέλετε να δοκιμάσετε πως ακούγετε η μουσική στα ζ5500 πάρτε μια παιχνιδομηχανή(χβοχ 360,ps3) που να έχει optical out και συνδεστε στην με τα ηχεία.Πολύ απλό.Εγώ που το άκουσα ο ήχος είναι πιο καλός απο αναλογική σύνδεση.Το μόνο κακό είναι οτι τα logitech έχουν μόνο μια optical είσοδο.Η αντιστοιχη έκδοση που είχαν βγάλει αλλα με ασύρματους δορυφόρους είχε 2.Κατα άλλα είναι μια χαρά τα ηχεία.Όλος ο κόσμος τα έχει.Και με το ps3 blue ray ταινίες με THX και uncompressed ήχο είναι κορυφή!.
  12. Morticiangr

    Κόλλημα της Ημέρας

    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=q_9sd6kGRuk[/ame]
  13. Morticiangr

    Booking.com

    Εκτός της κανονικής τιμής που μπορεί να κλεισει καποιος δωμάτιο η booking δινει την δυνατότητα στο ξενοδόχο να κανει και καλυτερες τιμες με αλλες κατηγοριες δωματίων που μπορει να προσθέσει στην σελιδα του ξενοδοχείου του οπως τα "non refundable". Αν δείς ένα ξενοδοχείο που σε ενδιαφέρει και λέει για παράδειγμα οτι έχει δικλινα "χωρίς δικαιωμα επιστροφης χρημάτων" ειναι αυτό.Στην συγκεκριμένη κατηγορία ο πελάτης δεν έχει την δυνατοτητα να κανει ακύρωση της κράτησης και ότι και να γίνει θα σου τα πάρουν τα χρήματα(όλης της διαμονής) απο την πιστωτική(είναι απαραιτητη για να κανεις κρατηση μεσω booking) αλλα θα πάρεις το δωμάτιο σε καλυτερη τιμή.Μπορεί βεβαια να το κανουν επειδη δεν θέλουν να έχουν ακυρώσεις τελευταίας στιγμής σε περίοδο που έχει κίνηση οπως για παράδειγμα κάποια έκθεση που μπορεί να έχει εκείνο το διάστημα. Μία άλλη κατηγορια ειναι το "minimum stay offer" οπου ο ξενοδόχος καθορίζει την ελάχιστη διαμονή γι' αυτή την κατηγορία που μπορεί για παράδειγμα να ειναι 3 μέρες.Αν κανεις κρατηση σε κατηγορία δωματίου που υπάρχει minimun stay offer για το συγκεκριμένο αριθμο ημερών ή και παραπάνω ισχύουν αυτομάτως η τιμες αυτής της κατηγορίας που φυσικά ειναι χαμηλότερες απο τις κανονικές. Η κατηγορία αυτή που μπορεί το ξενοδοχείο να την εφαρμόσει σε καθε τύπο δωματίου(δικλινο,τρικλινο κτλ) υπάρχει με λίγα λογια για καλύτερες τιμές στις πολυήμερες κράτησεις. Γενικότερα υπογράφεται καποια συμφωνία μεταξύ ξενοδοχείου-booking αλλα το ξενοδοχείο έχει ελευθερία σχεδόν σε όλα όπως η ρύθμιση των προαναφερθέντων αλλά και στο cancellation policy όπου αναφέρει στις πληροφορίες-περιγραφή του. Κάποια σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις ακύρωση της κράτησης χωρίς χρέωση μεχρι 2 μερες πριν την αφιξη, σε άλλα μπορεί να ειναι τρείς κτλ. Δίνουν αρκετές δυνατότητες στους ξενοδόχους απλώς δεν τις χρησιμοποιουν όλα τα ξενοδοχεία.Η booking είναι απο τα πιο αξιοπιστα site.Ότι και να γίνει Ελλάδα ή εξωτερικό έχοντας το χαρτι της κράτησης σου στα χέρια είσαι καλυμένος.Δεν μπορούν να σου πούν τίποτα.Ακόμα και να εχουν κάνει μα*ια και να τα έχουν δώσει όλα τα δωμάτια(overbooking) του πετάς το χαρτί της κράτησης και είναι υποχρεωμένοι να σου βρουν δωμάτιο σε άλλο ξενοδοχείο ίδιας κατηγορίας ή και καλύτερο όπως ορίζει ο νομός. Στο ξενοδοχείο που είμαι εγώ (γι' αυτο κάνω τον πολύξερο ) έρχονται πελάτες απο διαφορες χώρες που δεν ξέρουν να μιλάνε ούτε αγγλικά,γερμανικά ουτε τπτ παραμόνο την γλωσσα τους.. απλα μου δίνουν το χαρτί που εκτυπωσαν στο υπολογιστη τους όταν έκαναν την κράτηση και τέλος.Η booking θεωρειτε κορυφή και έχει γραφεία σε όλες τις χώρες που συνεργάζεται και φυσικα στην Ελλαδα με έλληνες υπαλληλους που του παιρνεις και ρώτας ότι θελεις ανεξαρτητα αν είσαι ο ξενοδόχος ή ο πελάτης.
  • Δημιουργία νέου...