Προς το περιεχόμενο

jchristopoulos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    97
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με jchristopoulos

  • Ημερομηνία γέννησης 19/04/1981

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.retro-games.gr/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

jchristopoulos's Achievements

  1. Γενικά ότι σε βολεύει, αν κατεβάζεις άπειρα αρχεία καθημερινά σε βολεύει με without traffic limitation για ένα μήνα ή 6 μήνες κτλ. Αν κατεβάζεις normal πράγματα πχ 2-3 ταινίες ή games ή whatever την μέρα, τότε νομίζω ότι βολεύει traffic χωρίς χρονικό περιορισμό.
  2. Εγώ τσίμπησα μία προσφορά που είχε κάνει το zevera (νομίζω ότι ακόμα είναι ενεργή, γενικώς κάνουν κατά καιρούς μέσα από τα newsletter τους που βλέπω) όπου έπαιρνες 2 accounts στην τιμή του ενός και μου είχε βγει φτηνότερα.
  3. Btw καλό παρόμοιο site Που έχει πολλούς hosters είναι το zevera.
  4. Ήμουν από τους πολέμιους της Nintendo. Έλεγα κι εγώ αυτά που ακούγονται δεξιά κι αριστερά (πόσα Mario θα βγουν, γιατί πάντα είναι ένα κλικ κάτω από τον ανταγωνισμό κτλ) και γύρισα την πλάτη στην nintendo από τότε που έφτασε στα μέρη μας το μαγικό θαύμα (τότε) Playstation 1. 14 χρόνια μετά βάζω στην κονσόλα το mario Galaxy... το πρώτο μου Zelda... το πρώτο μου (ουσιαστικά) Metroid... το νέο Donkey kong 15 χρόνια μετά... Εγώ δικαιολογώ όσους λένε τα χειρότερα για το Wii γιατί δεν μπήκαν στην λογική, όπως κι εγώ παλιότερα να παίξουν πριν μιλήσουν. Εγώ αισθάνθηκα μία ανεμελειά, ένα ταξίδι στο χρόνο παίζοντας αυτά τα games που χλεύαζα μέχρι τώρα. Και δεν είναι μόνο αυτά τα παιχνίδια (last Story, Xenoblade Chronicles, Monster Hunter 3, Dead Space Extinction, Epic Mickey κτλ) για μένα το Wii αποτέλεσε την μοναδική κονσόλα που έχει μείνει ακόμη στις ρίζες του console gaming. Η Sony και η Microsoft μετατρέπουν σταδιακά το console gaming σε PC gaming (πλέον το 90% των τίτλων βγαίνουν για PC και με έφεση στο ONLINE gaming)και αυτό σταδιακά δεν θα βγει σε όφελός τους. Το θέμα με τα γραφικά οφείλει να το διορθώσει με το νέο Wii. Το ίδιο και τις σχέσεις της με της 3d party εταιρίες για να καλύψει το κομμάτι της πίτας που έχασε σε αυτή τη γενιά.
  5. Μέσα από της σελίδες του blog μπορείτε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα από το χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας και να βλέπετε πρώτοι τα πιο πρωτότυπα gadget και παιχνίδια της αγοράς, καθώς και νέα προϊόντα από το κατάστημα του Πλανηταρίου. Δείτε το: blog.caelesteshop.gr
  • Δημιουργία νέου...