Προς το περιεχόμενο

MiRo31285

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    121
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με MiRo31285

  • Ημερομηνία γέννησης 03/12/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.161 προβολές προφίλ

MiRo31285's Achievements

  1. Ενα android 5 με λιγα εφε ακομα. τι custom εχει?
  2. σε chrome παντως ζηταει κωδικο και με πεταει απο το κινητο οταν το σεταρω μεσω bluestacks.. μ@λ@κιεςςς.... αχρηστο ειναι στους browsers. τους φορτωνει ακομα πιο πολυ..
  3. η apple σβηνει απο ιδεες παιδια.. πρεπει να το παρουμε αποφαση.. θα αρχισει να εχει bugs και αυτη οπως ολοι,δεν ειναι αλανθαστη.
  4. Εμενα μου ηρθε email απο σονυ για την πιο λεπτη 4Κ τηλεοραση και ενα ηχειο φορητο κλπ. Δεν νομιζω να κλεισει, μαρκετινγκ κολπο θα ναι..
  5. αν απαντας σε μενα, γιατι μιλας με γριφους?? φυσικα και δεν καταλαβα, γιατι η σονυ και οσα σονυ ειχα στα χερια μου (ειδικα ολη η σειρα Ζ) εχουν υπαρξει κορυφαια τηλεφωνα και ας ειναι "made in japan" οπως λες..
  6. Το προβλημα ειναι αλλο! Σε συσκευες κινητης δινουν 2 χρονια εγγυηση. 1. Ποιος θα την αξιοποιει? Θα συνεχισει η σονυ η μπα? 2. Θα παρουσιαστει z4 τελικά το μαρτιο η οχι? 3. Android lollipop θα δωσουν η δεν μπορουν και βρηκαν ως δικαιολογια αυτό και αποχωρουν τιμια? *οι ερωτησεις αφορουν μονο mobile συσκευές και οχι TV κλπ που τσακωνεστε ποιος βγαζει τις καλυτερες σε ποστ που λεει οτι φευγει η σονυ,δεν σας ρωταει μα συγκρινετε!
  7. εξαρταται ποσο θα το απαιτησεις.. κανονικα ΠΡΕΠΕΙ εφ οσον δινεις τα χαρτια σου σε 10-15' το πολυ να τα παραλαβεις. (εγω το απαιτησα,γιατι τα χαρτια ειναι λεφτα, ειναι σαν να τους πληρωνεις και να στα δινουν οποτε θελησουν αυτοι πχ. και τα πηρα την ιδια μερα. σε 2 ωρες πηγα και παρελαβα.)
  8. για μενα τα ταμπλετ ειναι ψιλοαχρηστα,αφου με μια καλη συσκευη τηλεφωνου (συγκεκριμενα εχω xperia z3) δεν χρειαζεται το ταμπλετ νομιζω. καλυτερα ενα λαπτοπ που θα χρησιμευσει περισσοτερο οτι ποθει ο καθενας φυσικα..
  9. μολις πηγα και εκανα αιτηση στα public. -με στικακι 5 γιγα. -λαπτοπ πηρα lenovo -μεχρι οκτωμβριο υποχρεωτικη παραμονη. -δεν πληρωνεις ουτε 0,50ευρω. ουτε οταν το παρεις,ουτε οταν διακοψεις.! καλημερα!
  10. δειτε εδω τι λεει: 9. Θα επιβαρυνθώ με τα έξοδα απόκτησης του απαραίτητου εξοπλισμού σύνδεσης στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο; Όχι, ο απαραίτητος εξοπλισμός σύνδεσης στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο (π.χ. modem για σύνδεση σε adsl/vdsl, usb stick για σύνδεση στο 3G/4G δίκτυο, δορυφορικό πιάτο για σύνδεση στο δορυφορικό δίκτυο), όπου απαιτείται, βαραίνει στο σύνολό του, αποκλειστικά τον Πάροχο/Προμηθευτή και παρέχεται δωρεάν στον ωφελούμενο. 15. Οι παροχές που απέκτησα μέσω της Δράσης δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες μου. Μπορώ να τις διακόψω/μεταπωλήσω; Ο ωφελούμενος υποχρεούται: α) Να διατηρήσει την τηλεπικοινωνιακή σύνδεση που προμηθεύτηκε μέσω της Δράσης μέχρι 31/10/2015. β) Να διατηρήσει τον εξοπλισμό που προμηθεύτηκε μέσω της Δράσης μέχρι 31/12/2015. συνεπως μπορεις να το διακοψεις στις 31/12/2015
  11. Ένα αντίγραφο xperia z3 έβγαλαν δηλαδή..
  12. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ... Η Wind ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΦΕΡΝΕΙ? ΤΗΝ ΑΠΛΗ Η ΤΗΝ REVISION ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙΝΑ ΚΟΥΜΠΙΑ....?????
  13. Η καρτα παιδες εχει καψει μνημες 90% μου ειπαν κ οτι δεν συμφερει να την φτιαξω. Παραγγειλα ηδη μια 7790 directCU oc 1gb.. Αν ξερει καποιος που μπορω να την επισκευασω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και οχι με 50-100€ ας μου προτεινει.. Ειμαι απο αργολιδα φιλε μου..
  • Δημιουργία νέου...