Προς το περιεχόμενο

bill1000

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    82
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bill1000

  • Ημερομηνία γέννησης 20/03/1983

bill1000's Achievements

  1. Θα μπορουσαν να προσθεσουν δυνατοτητα διαγραφης μνμ ή οταν φαίνεται καποιος συνδεδεμένος να είναι όντως συνδεδεμένος... αλλα οχι.. το σημαντικό είναι να ζωγραφίζουμε.. δε βαριέσαι. Πρωην προγραμμα...
  2. Πολυ ενδιαφέρον. Ως λατρης των βενζινοκινητων αμαξιων απογοητευομαι λιγο αλλα ως επιστημονας αναγνωριζω την ανάγκη γ καθαροτερη κ φθηνότερη (αν κ αυτο είναι σχετικο - η τιμη της βενζίνης κυμαίνεται απο 0,10€ ως 2€ αναλογα με τη χωρα) ενέργεια. Δεν πρέπει ποτέ ομως να ξεχναμε κ τις επιπτώσεις στην υγεια. Η/Μ πεδια, ραδιενεργά ατυχηματα... δεν εχω πειστεί οτι το διοξείδιο του άνθρακα ειναι χειρότερο αυτων των αρνητικών.
  3. πριν ειπα i rest my case. θα μεινω σε αυτο. βελτιωσε τα γερμανικα σου, βελτιωσε την ικανοτητα σου να αντιλαμβανεσαι. δεν μπορω να βοηθησω παραπανω. η λογικη παντως δεν ειναι σαν το καινουριο iphone. δεν λυγιζει για να σας χωρεσει ολους. εσεις πρεπει να προσαρμοστειτε στη λογικη.
  4. @Superuser Παραθετω παραδειγμα: samsung s5 και ιδιες παροχες συμβολαιου 24μηνου (απερ. Ομιλια κ sms κ 1,5-2gb) Vodafone Γερμανιας. 30€ η συσκευή εφαπαξ κ 55€ συμβόλαιο Vodafone Ελλαδας. 437€ η συσκευή εφαπαξ κ 65€ συμβόλαιο. I rest my case...
  5. τι λες φιλε μου... στη γερμανια με συμβολαια των 55 ευρω που σου παρεχουν απεριοριστη ομιλια, sms και 2gb data (οτι και τα αντιστοιχα τυπου w, red κτλ στην ελλαδα), παιρνεις τις ναυαρχιδες απο δωρεαν ως 30 (τριαντα) ευρω... το iphone 6 με 130 ευρω.. στη βουλγαρια που ειναι ακομα μικροτερη αγορα και φτωχοτεροι απο μας τα ιδια. φιλος πηρε πριν απο 1 χρονο το s4 δωρεαν με ενα συμβολαιο πολυ μικροτερο των 50 ευρω. ειμαστε τραγικοι και φταιμε μονο οι καταναλωτες που ανεχομαστε τετοιες πολιτικες και δεν καταφευγουμε μαζικα στο skroutz μεχρι να προσαρμοστουν οι εταιρειες στην παγκοσμια πραγματικοτητα.
  6. Σε ολες τις χωρες ακόμα κ στη Βουλγαρία τα κορυφαία κινητα τυπου iphone, note, s5 κτλ δίνονται δωρεαν με συμβολαια τυπου wind w. Εδω έχει καταντησει αηδια αυτο το πράγμα κ φταιμε εμείς που παμε κ τα παιρνουμε σε τιμες που θα γελουσε ολος ο πλανήτης. Εμπάργκο μέχρι να αλλάξει αυτη η προκλητική κατάσταση.
  7. α ναι ξεχασα... το ios ειναι ευκολο... λες κ τα υπολοιπα λειτουργικα τα χειριζεται μονο ο sheldon cooper... εχω android και ειμαι πληρως ευχαριστημενος. να παω στο ios για ποιο λογο; για να κανω λιγοτερα πραγματα αφου θα εχω ξοδεψει 700 ευρω; με το προιον σου βιωνεις βασικους περιορισμους χωρις καμια απολυτως δικαιολογια. μην τα ξαναλεμε. η apple ειναι πετυχημενη οχι λογω ανωτεροτητας προιοντος αλλα για κοινωνιολογικους λογους. δεν ειναι το ιδιο στα αυτοκινητα που μια μερσεντες ειναι αντικειμενικα καλυτερη απο ενα φιατ. ειναι ομως ο ιδιος λογος που ενα μηχανικο ρολοι κανει μερικες χιλιαδες ευρω ενω ενα quartz ρολοι ειναι πολυ πιο ακριβες και κανει απο 10 ως 1000 το πολυ. καποιοι θελουν ενα συμβολο καταξιωσης παρα τα ολοφανερα μειονεκτηματα του συγκεκριμενου συμβολου. σεβομαι τις αναγκες του καθενος αλλα οφειλετε κ σεις να ειστε ειλικρινεις πρωτιστως με τον εαυτο σας...
  8. το προβλημα της apple ειναι οτι ηταν one-man show, οπως η ρωσια του πουτιν ή ο αρης του γκαλη. μολις εφυγε ο steve jobs, απλα ακολουθει τους ανταγωνιστες με καθυστερηση, χωρις καινοτομιες αλλα με τις ιδιες σταθερες ελλειψεις. οι αλλες εταιρειες εχουν αποδειξει οτι ειναι σαν τις δυτικες χωρες (ή απλα σαν τον παναθηναικο ). δεν στηριζονται σε εναν ηγετη αλλα ειναι μια καλα οργανωμενη ομαδα που θα φυγει καποιος και θα ερθει καποιος αλλος. η samsung, η htc και ισως και καμια sony πλεον ειναι ξεκαθαρα καλυτερες. η apple μοιραια θα ακολουθει αλλα εχει χασει πλεον το edge της.
  9. ακριβως. απορω παντως πώς ενας κολοσσος οπως η microsoft αφηνει το skype με τραγικες ελλειψεις που ουτε καν υφιστανται στα αλλα apps πλεον. δεν τους νοιαζει ή δεν μπορουν;
  10. πώς το συμπερανες αυτο φιλε; καμια απο τις κορυφαιες συσκευες της samsung δεν εχουν lag. ουτε καν οι δευτερης κατηγοριας (οπως το s4 mini μου για παραδειγμα). εχετε μαθει ορισμενες ατακες και τις πετατε. εν ετει 2014 ουτε καν να ερευνησετε μονοι σας σε ενα μαγαζι ουτε καν να ρωτησετε κανεναν...
  11. καλα κανει αλλα χρειαζονται κ αλλα βιντεο που να δειχνουν ορισμενες κραυγαλεες και εντελως αδικαιολογητες ελλειψεις των προιοντων της apple. τι να πρωτοπουμε.. bluetooth? μη επεκτασιμη μνημη? μη αποσπωμενη μπαταρια? επικοινωνια με laptop μονο μεσω itunes? μη-ρυθμιση μεγεθους φωτο και βιντεο της καμερας? 100 διαφορετικα (πανακριβα) ανταπτορακια? γενικα το φαινομενο apple προσφερεται για διδακτορικα στο μαρκετινγκ και την κοινωνιολογια. πώς ενα προιον με χαρακτηριστικα μειονεκτηματα και τεραστια τιμη εχει τοση απηχηση.
  12. τα isheep ακομα δεν εχουν δει hd στις οθονες τους και λενε οτι τα specs του alpha ειναι περασμενης γενιας... για να μην αρχισω για τις αλλες ελλειψεις του iphone χωρις καμια απολυτως δικαιολογια... το iphone για μενα μονο μια χρησιμοτητα θα ειχε. αν ημουν κοινωνιολογος και ηθελα να κανω μελετη για την αποτελεσματικοτητα του marketing στην αβουλη μαζα... ως προς το alpha μου αρεσε γενικα πολυ. δυο παρατηρησεις: η μη επεκτασιμη μνημη και η καμερα απο πισω που προεξεχει και θα χρειαστει θηκη για να μην γδαρθει το πλαστικο της καλυμμα. ενα καλο του iphone (να λεμε και τα καλα) ειναι το sapphire crystal στην καμερα που την καθιστα αγδαρτη.
  13. οι εφαρμογες ας μεινουν στη συσκευη, το θεμα ειναι οτι οπως φαινεται και τα αρχεια αποθηκευονται στη συσκευη (στη "μνημη usb") αντι για την εξωτερικη μνημη. ετσι η συσκευη εχει γεμισει και η καρτα μενει αδεια.. edit: παιδια problem solved. πατησαμε σβησιμο της μνημης usb και ολα καλα. δεν σβηστηκε ουτε καμια εφαρμογη ουτε κανενα αρχειο. απο οτι καταλαβα αυτος ο χωρος usb μαζευει cache κτλ και θελει σβησιμο που και που. σε νεοτερα κινητα παντως δεν υπαρχει ευτυχως. ολα καλα παντως!
  14. ρε παιδια εχει η κοπελα μου το ace 2. εχουμε βαλει μια εξωτερικη μνημη 8gb. το τηλεφωνο ομως χωριζει τη μνημη του σε τρια μερη (μνημη συσκευης, μνημη usb, εξωτερικη μνημη). και οταν μεταφερουμε κατι στην εξωτερικη μνημη, μεταφερεται στην πραγματικοτητα στην usb, η οποια ειναι μονο 1gb. τωρα δεν υπαρχει αλλος χωρος στην usb και εννοειται η εξωτερικη μνημη ειναι κενη! τι γινεται;
  15. Χωρίς να ξερω λεπτομέρειες γ αυτα, τι πειράζει να χρησιμοποιηθει το δερμα μιας αγελάδας που ετσι κ αλλιώς θα σκοτωθεί γ το κρεας της; αντιθετως η διαδικασία παραγωγής συνθετικών υλικων ειναι που επιβαρυνει το περιβαλλον. Νομιζω οτι κ το prius αποδειχτηκε τελικα οτι η διαδικασία παραγωγής του κανει περισσοτερη ζημια απο το καυσιμο που σωζει.
  • Δημιουργία νέου...