Προς το περιεχόμενο

PREDATOR 15

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    125
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens-Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.919 προβολές προφίλ

PREDATOR 15's Achievements

  1. PREDATOR 15

    Survivor 2

    Toν βλέπω να κάνει πιπι του σε κάθε γωνία στο studio της ντόρις.
  2. PREDATOR 15

    Survivor 2

    Ρε δεν παίζεστε.... Που τους τσιμπήσατε????
  3. Ας μείνω λίγο ακόμα με την οθονούλα μου.....
  4. Πάντως ρε παιδιά νομίζω ότι αν μη τι άλλο είναι προκλητικό για την Samsung μετά το φιάσκο του Note 7 να βγάζει το flagship προϊόν της σε τόσο υψηλό κόστος-πιο ακριβό από ποτέ, και να μην ''ανοίγει μύτη'' και να τρέξουμε όλοι σαν πρόβατα να ψωνίσουμε. Για τις τιμές των αξεσουάρ ας μην σχολιάσω.... Αν και χρήστης Samsung θα προσπαθήσω να αντισταθώ αυτή την φορά αν και είμαι ακόμα με Note 4.
  5. Da F..k !!! Αθάνατη Nvidia.... Τον πίνουν μπούζι όσοι έχουν προηγούμενες υλοποιήσεις. Κατά τα άλλα καρτάρες as usuall θα είναι λογικά.
  6. PREDATOR 15

    Αξιολόγηση αγγελιών

    Παιδιά και εδώ το ίδιο πρόβλημα με τον από πάνω φίλο. Σε αγγελίες που έχω λάβει μέρος και δεν είναι κλειδωμένες, ενώ με έχουν αξιολογήσει ως αγοραστή εγώ δεν μπορώ αξιολογήσω. Δεν βγάζει κανένα μήνυμα απλά κάνεις κλίκ και δεν σε πάει στην μάσκα αξιολόγησης........
  7. PREDATOR 15

    [CeBIT 2011] Booth babes poll!

    Enwrmax girl 1 FTW.....
  8. Στην επιλογή digtal δεν υπάρχει στο menu καν επιλογή Tuning και υπάρχουν μόνο τα 4 γνωστά κανάλια(ρικ, sport+) ενώ στο αναλογικό δεν βρίσκει τα κανάλια της Digea. Συμπεριφέρεται λες και δεν έχει Mpe-4 ενώ έχει. Κάτι πρέπει να κάνω λάθος....βοηθάτε παιδιά!!!
  9. Καλημέρα σε όλους τους φίλους, Εχω την SONY 37S5600 όπου απ' όσο γνωρίζω έχει mpeg4 . Το θέμα είναι ότι εδεν μπορώνα βρώ τα νεα κανάλια με τίποτα. Οι τηλεοράσεις με ενσωματωμένο δέκτη Mpeg4 έχουν κάποιο τρικάκι για να δείς τα νεα κανάλια ή είμαι τόσο άσχετος?
  • Δημιουργία νέου...