Προς το περιεχόμενο

armonia

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με armonia

  • Ημερομηνία γέννησης 27/05/1983

armonia's Achievements

  1. Καλημέρα, Αφού εδώ η επικεφαλίδα είναι "iphone απορία"... θα ήθελα να μου πεί όποιος γνωρίζει πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη επανάκληση σε iphone5s. Ο λόγος είναι επειδή κατά λάθος κάποιες φορές το bluetooth hands free κάνει επανάκληση (πατιέται κατα λάθος)
  2. Πολλοί ακριβοί σε σχέση με αυτά που προσφέρουν!!!
  3. armonia

    Νοτε 3 ερωτήσεις

    Επανέρχομαι για ενημέρωση στους φίλους που παρακολουθούν το θέμα. Όπως σας είχα αναφέρει έστειλα επιστολή στην SAMSUNG ΚΟΡΕΑΣ, ΕΛΛΑΔΟΣ και στην προστασία καταναλωτή. Η μοναδική απάντηση που πήρα είναι απο την κοινοποίηση της προστασίας του καταναλωτή προς εμένα... Τίποτα άλλο. Κανένας απο τη SAMSUNG δεν έχει αντιδράσει στο παραμικρό!!! Μάλλον θα πρέπει να ανοίξουμε νέο θέμα για το service samsung...
  4. Βάλε στην είσοδο του νερού ένα φίλτρο πολυφοσφωρικό (κρυστάλλων) και δεν έχεις θέμα. Προσοχή το νερό δεν θα είναι πλέον πόσιμο αλλά θα πείς αντίο στα άλατα. Αυτό μπαίνει αν θέλεις και πριν το πλυντήριο... κτλ
  5. Έχουμε θίξει και στο παρελθόν ότι για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες που έχουμε τόσους Έλληνες κατασκευαστες είναι άδικο να αγοράζουμε βουλγάρικα ή κινέζικα κτλ... Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία έφυγε απο την Ελλάδα και πήγε Βουλγαρία!!! Όσο για το "δοκιμασμένο προιόν" αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα χρηστών εδώ θα δεις ότι οι νόμπελ δεν έχουν τελικά και την καλύτερη φήμη.
  6. 1. Δεν χρειάζονται 2 άνθρωποι για μια συντήρηση ηλιακού. 2. Ο χρόνος που απαιτείτε δεν ξεπερνάει την μία ώρα ακόμα και αν πιείς καφέ. Το σχόλιο μου είχε εντελώς άλλη έννοια. Ότι οι περισσότερες εταιρείες χρεώνουν σχεδόν τα μισά απο τα 125 ευρώ. Οι οποίες επίσης στέλνουν ειδικό τεχνίτη και αναλαμβάνουν και την όποια ευθύνη. Αν εσένα σου φαίνονται ιδανικά ακόμα και τα 100 ευρώ σε κάποιους άλλους φαίνονται σαν 4 μεροκάματα !!!
  7. Εξήγησα ότι αυτό είναι το κόστος των υλικών που αναφέρθηκαν για την εταιρεία. Δεν εκτίθεμαι καθόλου διότι αν πάς σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί υδραυλικών ακόμα και ώς ιδιώτης θα τα πάρεις το πολύ 20-30% παραπάνω. Για την καλπάκ όμως το κόστος είναι πολύ λιγότερο. Εκτός κι αν το αντιψυκτικό είναι νέκταρ και η ράβδος μαγνησίου είναι επίχρυση ;-)
  8. Αν χρεώνουν 125 ευρώ το service είναι υπέρογκο ποσό. Αυτά όλα που περιγράφεις έχουν ένα κόστος 25 ευρώ max. Αν λοιπόν πληρώσεις στα 3 service 375 ευρώ υπολόγισε ότι θα έχεις ξαναπληρώσει ουσιαστικά τον ηλιακό σε αυτούς με το παραπάνω (στο κοστολόγιο τους δηλαδή) Ακόμα και το μπόιλερ να σου τρυπήσει στα 5 χρόνια σε αυτή την ποιότητα πάει απο 250 έως 350 ευρώ να το αλλάξεις... Οπότε θεωρώ πάααρα πολλά τα 125 ευρώ για service. Η χρέωση απο τις περισσότερες εταιρείες για συντήρηση είναι απο 45 έως 75 ευρώ πάντως και γίνεται στα 2 με 3 χρόνια.
  9. https://www.skroutz.gr/c/1399/solar_heater/f/363339_363341_366225_407346_429468/Glass-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%91%CF%80%CF%8C-181-%CE%AD%CF%89%CF%82-250-%CE%BB%CE%AF%CF%84%CF%81%CE%B1-2-1-3-0.html?keyphrase=%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3
  10. Απο αυτούς τους δύο τον ΗΛΙΟΑΚΜΗ αλλά μόνο αν έπρεπε να επιλέξεις απο αυτούς. Υπάρχουν και πολλοί ακόμα γιατί οι επιλογή σου βασίζεται σε ένα και μοναδικό κατάστημα??? Μπές ή google ή skroutz και ψάξε λίγο καλύτερα...
  11. Οι climasol πως γίνεται να έχουν 80, 100 και 120 λίτρα με 1,5 τετραγωνικό συλλέκτη? Μάλλον χαμηλή τιμή πουλάνε και όχι ηλιακό ;-) Αν πάρεις ΜΑΛΤΕΖΟ θα πάρεις ανοξείδωτο και όχι glass γιατί glass βρίσκεις και πολύ φθηνότερα. Ο calpak δεν έχει καμία σχέση με το μαλτεζο και τον θεωρώ πολύ ακριβό ηλιακό για τα υλικά κατασκευής του. Όσο για τις εκπτώσεις και τις δόσεις κάνουν σχεδόν όλοι.
  12. armonia

    Νοτε 3 ερωτήσεις

    Επανέρχομαι επί του θέματος. Η συσκευή είναι μια χαρά (εκτός της δικής μου) και η εταιρεία επίσης αλλά η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα είναι για κλάματα. Όπως σας είχα πεί με είχαν διαβεβαιώσει για αντικατάσταση (πλακέτας ή και συσκευής) και θα με καλούσαν για να με ενημερώσουν το πότε... ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟΤΕ. Καλώ απο τότε καθημερινά και μου υπόσχονται ότι θα με καλέσει ο προιστάμενος ο οποίος είναι ενήμερος. Προχώρησα στην σύνταξη 3σέλιδης επιστολής την οποία στέλνω στην SAMSUNG Ελλάδος και στην Κορέα. Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις.
  13. Για πόσα άτομα θέλεις τον ηλιακό? Υπολόγισε για κάθε άτομο περίπου 35-45 λίτρα νερού χρήσης. Απο ποιότητες στα μπόιλερ υπάρχουν καλά ανοξείδωτα, χάλκινα και γκλάς... (εγώ έχω επιλέξει ανοξείδωτο) Φρόντισε να έχουν συλλέκτες τιτανίου και πιστοποίηση SOLARKEYMARK Αγόρασε απο μαγαζί που να γνωρίζεις με την υπόθεση να σε στηρίξει αν χρειαστεί και επέλεξε μεταξύ Ελληνικών εταιρειών που δόξα το θεό έχουμε πολλές.
  14. Άκρως εμπεριστατωμένη άποψη με την οποία συμφωνώ απολύτως, προσθέτωντας (μάλλον διευκρινίζοντας) ότι οι ντόπιες εταιρείες ηλιακών είναι απο τις καλύτερες στον κόσμο, πληρώνουν εδώ φόρους και απασχολούν προσωπικό που τα χρήματα τα ξοδεύουν αγοράζοντας ψωμί απο τον φούρνο της γειτονιάς. Τι διαφορά δηλαδή έχει ο ξυλινακης που κατασκευαζει στην Βουλγαρία από τον βούλγαρο που κατασκευαζει στη βουλγαρία??? ή ΤΟΝ Κινέζο που κατασκευαζει στην Κίνα??? Νομίζω καμμία!!!
  15. Αυτό που δεν σου αρέσει πάντως αγαπητέ φίλε το κάνεις αρκετά συχνά... Τις περισσότερες φορές μάλιστα σε συνεργασία με τον manfred... καλό Πάσχα!!! Αφού ο καθένας γράφει την άποψη του... η δική μου άποψη γιατί σας ενόχλησε??? Σε ευχαριστώ για τις τόσο εμπεριστατωμένες απαντήσεις που μου έδωσες!
  • Δημιουργία νέου...