Προς το περιεχόμενο

tzimaras1000

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    48
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tzimaras1000

  • Ημερομηνία γέννησης 22/08/1991

tzimaras1000's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. απο τα multirama...σεπτεμβρης τ 2010!!λεει κατι για το filmware π μπορει να εχει?
  2. ωχ μαλιστα...κ τωρα π δεν το ξερω??τι μπορουμε να κανουμε??μπορουμε να το μαθουμε καπως αλλιως?
  3. ρε παιδια καλησπερα...εχω περασει ενα unofficial filmware στο galaxy 1 κ θελω να ξαναπερασω το μαμισθιο filmware παλι για να εχω κ τα ελληνικα στο μηνυμα π τα εχω χασει κ αμα ειναι μετα δοκιμαζω κ αλλα filmware..εχω το odin ξερω να το χειριζομαι απλως στειλτε μ καποιο λινκ με το filmware της samsung η παραπεψτε με σε καποια σελιδα μεσα στο θεμα...μεσω kies δεν βγαζω ακρη παντως..ευχαριστω!!
  4. αληθειααα???απογοητευηκα...κατι εβλεπα απο εδω κατι απο κει κ λεω κατσε να ρωτησω...σιγουρα ε??τουλ μπορω να χακαρω καπως το φβ μιας?δλδ να μαθω το κωδικο της??
  5. ρε παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να μαθω τη τοποθεσια ενος κινητου εγω μονος μ...με κανενα προγραμματακι???ξερω τον αριθμο κ το μοντελο...απο τη κοσμοτε θα γινεται αλλα δεν θα με αφησουν ε??ευχαριστω
  6. ενταξει επισκευαστηκε το κινητο ρε συ...θα παω κατα τις 4 να το παρω να δω τι τ καναν...ε κανενα reset...η κανενα επαναπρογραμματισμο..
  7. πως το βλεπω αν εχει κανει partition σε ext4??απο π την κατεβασω την official rom??απο τη σαμσουνγκ??efs backup εννοεις τα δεδομενα μ???
  8. ρε παιδια εχω περασει στο samsung galaxy s καποια αλλη ρομ αλλα θελω να περασω την επισημη την ελληνικη πως μπορω ξανα???
  9. θα το δοκιμασω κατα τη διαρκεια της βραδιας να μπω...αλλα δεν πιστευω να ανοιξει...αυριο θα το παω στην αντιπροσωπεια κ μεχρι το απογευμα θα σ γραψω νεα....
  10. οχι σε ολα....δεν ανταποκρινεται....ουτε στο βυσμα ουτε π τ εβγαλα τη μπαταρια...κ τι κανει το jig??απλως το βαζει σε download mode??θα το παω αυριο πρωι πρωι στη σμαρτεκ στο χαιδαρι μ φαινεται ωπα ωπα παρατηρησα τωρα π το αφησα λιγο στη φορτιση πως ζεσταθηκε υπερβολικα πισω....εκει π ειναι η καμερα...τι σημαινει αυτο???
  11. οχι δεν ανοιγει κ δεν ανταποκρινεται...απο π μπορω να παρω αυτο το usb jig??μηπως το εχει καποιος να το δανειστω κ να με διευκολυνει??
  12. τιποτα δεν μ δειχνει κ δεν ανταποκρινεται....ναι ειναι φουλ φορτισμενη!!!αυτο με το jig π μ ανεφεραν παραπανω π μπορω να το βρω???ειναι εποτελεσματικο?
  13. οχι δεν μπαινει σε download mode...με τον αλλο τροπο θα δουλεψει σιγουρα??
  • Δημιουργία νέου...