Προς το περιεχόμενο

nvidiakias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    55
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nvidiakias

  • Ημερομηνία γέννησης 02/01/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nvidiakias's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. να ρωτησω και κατι τελευταιο, αν χρησιμοποιησω αυτο α^2=β^2+γ^2-2βγσυνΑ ειναι σωστο???
  2. δεν νομιζω οτι ειναι σωστα αυτα που γραφεις. και πως λυνω ως προς φ1 ή φ2 ??? δεν μπορω να παρω το νομο των συνιμητονων??
  3. βρεθηκε ακρη με την ασκηση. το μονο προβλημα τωρα το εχω με τις γωνιες. στο σχημα μου η συνισταμενη δεν βγαινει διχοτομος. δηλαδη γνωριζω ποσα εκατοστα ειναι το ΑΔ και το ΑΒ και ποσες μοιρες ειναι οι γωνιες 1 και 2 μαζι. επιπλεον ΑΔ=ΒΓ και ΑΒ=ΔΓ. τωρα πως θα βρω ποσες μοιρες ειναι η γωνια 1 και ποσες μοιρες η γωνια 2 ????
  4. ναι δεν έλεγε τόποτα άλλο όσον αφορά το 1 και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά σε άλλες ασκήσεις μας έδινε την κλίμακα και μπορουσαμε να υπολογίσουμε τη δύναμη. Πιο πολύ με μπερδέυουν οι μεταβλητές που δίνει. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  5. Γεια σας. Στο μάθημα της τεχνικής μηχανικής έχω τη παρακάτω ασκηση και θέλω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως λύνεται. Να προσθέσω οτι έχω κάνει μερικές παρόμοιες ασκήσεις αλλά όλες ήταν πολύ πιο έυκολες (είναι αρχή ακόμη) και στη συγκεκριμένη μπερδέυομαι. Η άσκηση είναι αυτή: Στο κέντρο βάρους Ο ενός σώματος Σ ασκούνται οι δυνάμεις F1=(2χ) kN F2=(3γ) kN ω=[2(χ+ψ+z+w)] μοίρες. Να προσδιοριστεί η συνισταμένη δύναμη R: 1. Γραφικά με τη μέθοδο του παραλληλογράμμου 2. Γραφικά με τη μέθοδο του δυναμοτριγώνου 3. Αναλυτικά Σε όλες τις περιπτώσεις να υπολογιστούν οι γωνίες ω1 και ω2 που σχηματίζονται μεταξύ των συνιστωσών F1 και F2 και της συνισταμένης R στο σχήμα το w είναι το ω γιατί έκανα λάθος
  6. nvidiakias

    ερωτηση για τει

    αν μπορει καποιος ας μου απαντησει.
  7. nvidiakias

    ερωτηση για τει

    το ξερω φιλε μου οτι ειναι δυσκολο να βρεις δουλεια, το ιδιο βεβαια συμβαινει και με αλλα επαγγελματα. απο το τμημα μηχανολογιας του τει καβαλας μπορεις να εργαστεις ως μηχανικος αυτοκινητων???
  8. nvidiakias

    ερωτηση για τει

    γεια σας. θελω να σας ρωτησω μερικα πραγματα. αρχικα ενδιαφερομαι για το τμημα μηχανολογιας του τει καβαλας. ποσο δυσκολο ειναι και οταν τελειωσεις ως τι μπορεις να εργαστεις???
  9. εχω γεννηθει 1 φεβρουαριου 1994 ποτε μπορω να βγαλω διπλωμα για αυτοκινητο??? τωρα ή του χρονου??
  10. το crystal disk info γραφει προσοχη. ειναι τιποτα σοβαρο??
  11. nvidiakias

    Huawei IDEOS X5

    πως επιστρεφουμε στην 2.2, γινεται???
  12. nvidiakias

    Colin McRae: Dirt 3

    οι drivers μπηκαν με επιτυχια και το dirt 3 παιζει κανονικα. ευχαριστω για την βοηθεια. συγνωμη για το διπλο post αλλα κολλησε
  13. nvidiakias

    Colin McRae: Dirt 3

    οι drivers μπηκαν με επιτυχια και το dirt 3 παιζει κανονικα. ευχαριστω για την βοηθεια.
  14. nvidiakias

    Colin McRae: Dirt 3

    ετρεξα ξανα τον installer απο τους νεους drivers πατησα απεγκατασταση και το pc ηρθε στην αρχικη κατασταση. τωρα σβηνω και τους παλιους να ρωτησω κατι ακομα τον παλιο δεν τον εσβησα στο driver sweeper επιλεγω amd display μετα analyse και μετα clean η πρεπει να κανω κατι αλλο πριν???
  • Δημιουργία νέου...